De 2-daagse training

Gecertificeerde coaches

2-daagse training

Effectief leven met ADD

Wil je een snelle boost en in korte tijd veel leren samen met andere ADD genoten? Kies dan voor de training Effectief leven met ADD. In twee dagen tijd leer je veel over ADD, jezelf, uitstelgedrag, afleiding, waarden gestuurde keuzes maken en nog veel meer.

Deelnemers geven de training gemiddeld een 9,1

Deelnemers geven de training gemiddeld een 9,1

Voor wie?

De training Effectief leven met ADD is geschikt voor iedereen vanaf 23 jaar, man of vrouw, getrouwd of single, werkend of studerend, met of zonder diagnose ADD. Als jij je herkent in deze symptomen, is de training zeker iets voor jou!

Wat leer je tijdens de training?

Dag 1 staat in het teken van uitstelgedrag.

Je leert:

 • Taken selecteren en prioriteren
 • Interesses onderzoeken
 • Projectmatig denken
 • Haalbare doelen stellen
 • Tijd beter gebruiken en inschatten
 • Efficiënter werken
 • Je hyperfocus of flow inzetten

Dag 2 staat in het teken van focus.

Je leert:

 • Welke invloed slaap, voeding en bewegen heeft op je brein
 • Omgevingsfactoren goed inzetten
 • Wat de do’s-and-don’ts zijn als je je goed wilt concentreren
 • Over de growth and fixed mindset
 • Je successen te vieren

Ik ben me meer bewust geworden van de werking van mijn brein. Ik kan er nu meer invloed op uitoefenen, zodat er meer rust is in mijn hoofd.

– Ruud (38)

Het deed me goed om de ervaringen van de andere deelnemers ook te horen. Dat zorgde ervoor dat ik met een grote glimlach terug kwam van de training!

– Jeanne (25)

Ik heb nu meer kennis over ADD, waardoor ik mezelf beter begrijp en milder voor mezelf kan zijn.

– Tessa (53)

Waarom een training?

Tien jaar werkte ik in het onderwijs met groepen. Daar zag ik dat leren van en met elkaar absoluut een meerwaarde heeft. Dat geldt ook als het gaat om ADD. Hoe fijn is het om al op de eerste dag te ontdekken dat je zo veel overeenkomsten hebt met de mensen die je spreekt. Als vanzelf ervaar je dan verbinding. Er is veel humor. En soms vloeit er een traan, maar in de veiligheid van een besloten groep kan en mag je helemaal jezelf zijn met je bijzondere brein.

Tot een aantal weken na de training kun je gebruikmaken van de ADD-groeps-app. De ervaring leert dat het goed werkt als je je successen en frustraties met je groepsgenoten deelt, zodat je support kunt ervaren als je ergens mee worstelt. Van harte aanbevolen.

Het effect van de training is groot, doordat je twee dagen investeert in jezelf en je direct het geleerde in je werk of privé kunt toepassen. De training is afwisselend en interactief; je krijgt niet de kans af te dwalen. Tussen de eerste en tweede trainingsdag heb je tijd om de informatie te verwerken. De tweede dag kun je je vragen stellen en situaties inbrengen.

Je profiteert maximaal van de tweedaagse training als je erna nog één of twee individuele coachsessies inplant. Boek je deze sessies op de tweede trainingsdag, dan krijg je op je eerste sessie 10 procent korting.

Prijs

€ 429,00 inclusief btw. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Ook ontvang je tijdens de training exclusief voor deze training ontwikkeld materiaal.

Data & aanmelden

De training wordt in 2 dagen gegeven. Zo blijf je lekker scherp en sla je de informatie het beste op. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. De prijs is € 429,00 inclusief btw. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Ook ontvang je tijdens de training exclusief voor deze training ontwikkeld materiaal.

Dank je wel voor deze waardevolle dagen. Je hebt me in beweging gekregen!

– Elsa (28)

Het urgentiekwadrant geeft veel inzicht in hoe belangrijk het is dat je zelf stuurt en leiding geeft aan je leven. Precies wat ik zo moeilijk vond: prioriteiten stellen.

– Wilco (44)

Ik heb geleerd dat als je je eigen handleiding kent en volgt én goed voor jezelf zorgt, je ADD eigenschappen veel minder de kop opsteken.

– Anne (32)

Over de trainer Margo Matse

ADD coach Margo Matse

Margo Matse oprichter ADD Coaching

Lastig, hè, die zoektocht naar informatie. Maar nu heb je gevonden wat je zocht. Mijn naam is Margo Matse. Ik ben ervaringsdeskundige en geef al tien jaar coaching aan volwassenen met én zonder ADD-diagnose. Ik woon met veel plezier in het Groene Hart en ons kantoor bevindt zich in Woerden. Ons team groeit, online coachen we zelfs over de grenzen heen.

Met humor, inzicht en inlevingsvermogen leer ik jou hoe je jouw beren op de weg kunt verslaan. De dynamiek van de groepstraining geeft altijd weer interessante verrassingen en geeft jou als deelnemer de extra steun van je ADD-genoten.

Praktische zaken

Groepsgrootte

De groep bestaat normaal uit maximaal 12 personen. In verband met covid-19 is dit nu maximaal 9 personen.

Tijden

De training wordt in 2 dagen gegeven. Zo blijf je lekker scherp en sla je de informatie het beste op. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bekijk hier de data van de training.

Annulering

Onverwachts verhinderd? Je mag kosteloos iemand anders sturen. Wel even op tijd aan mij doorgeven.

Lukt dat niet, dan betaal je 10% tot twee weken voor de start van de training. Daarna betaal je 50% van de prijs van de training.

Incompany

Deze training kan ook als incompany programma voor jouw bedrijf of organisatie verzorgd worden, zowel op een externe locatie als op een locatie van de opdrachtgever. Neem contact op voor mogelijkheden en prijzen.

Locatie

De training wordt gegeven bij De Tol in Linschoten, Nieuwe Zandweg 12, 3461 AH Linschoten. Parkeergelegenheid is aanwezig en de locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A12. Kom je met de trein of bus? Met de OV-fiets is het tien minuten fietsen vanaf station Woerden.

ADD Coaching en Corona

De trainingslocatie is coronaproof gemaakt. Met een werkplek aan tafel, extra hygiënemaatregelen en kleinere groepen kunnen we de 1,5 meter afstand in acht nemen. Wacht niet te lang want de aanmeldingen gaan hard!

Data & aanmelden

De training wordt in 2 dagen gegeven. Zo blijf je lekker scherp en sla je de informatie het beste op. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. De prijs is € 429,00 inclusief btw. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Ook ontvang je tijdens de training exclusief voor deze training ontwikkeld materiaal.

Deelnemers geven ADD Coaching gemiddeld een 9,1

“De training maakte veel duidelijk, ik kom weer tot overwogen beslissingen”

Lees de verhalen

Gecertificeerde coach

Leren ontspannen

Hartje ADD Coaching

Een veilige plek

Talenten meer inzetten

Stress verminderen

Help, ik twijfel nog…

Geen nood. Ik ben er voor je. Waarover twijfel je?

ADD coach Margo Matse

Groepen zijn niet echt mijn ding

De een krijgt energie van een groep, de ander praat liever een-op-een. Vaak heeft dit te maken met de behoefte je af en toe terug te trekken. Tijdens de lunch kun je lekker je eigen ding doen en weer opladen. Als je vaker behoefte hebt aan een time-out, overleggen we daarover. Al zal ik je wel uitdagen je overtuiging te checken en wellicht te tackelen.

Ik kan geen van de data

Jammer! Houd de site in de gaten voor nieuwe trainingen of meld je aan voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina). Je kunt mij ook uitnodigen voor een workshop of een incompanytraining.

Is dit wel echt iets voor mij?

Bel of mail mij. Samen kijken we of de training iets voor je is of dat een individuele coachsessie beter bij jou past.

Mijn vraag staat niet in het lijstje

Stuur mij je vraag via de mail (met je telefoonnummer) en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag.