Training

Effectief leven met ADD

Als je een diagnose krijgt wil je aan de slag. Vanuit de GGZ krijg je cognitieve gedragstherapie en/of medicatie aangeraden. Zonder diagnose wil je ook aan de slag. Je hebt behoefte aan praktische tips om je leven beter te organiseren.

Ben je het zat om telkens weer de stress te ervaren veroorzaakt door je uitstelgedrag? Wil je weten hoe het komt dat je vol goede moed aan de slag gaat maar toch je concentratie kwijt raakt? Kan jij er iets aan doen als je afgeleid wordt? En hoe fijn zou het zijn als de chaos op je bureau of in je kast voor altijd is verdwenen!

Tijdens de training Effectief leven met ADD krijg je uitleg over de werking van je brein en meer inzicht in de factoren die ADD eigenschappen versterken of verminderen. Door actieve werkvormen en oefeningen met situaties uit de praktijk leer je veel in twee dagen. Na de training ga je naar huis met meer vertrouwen in jezelf omdat het anders kan.

Dag 1

  • Visie op ADD
  • Aan de slag met uitstelgedrag

Dag 2

  • De Focus-piramide
  • Wat Werkt Wel

Groepsgrootte?

Tien personen. Geef je op tijd op!

Investering?

€ 295,00 inclusief btw.
Inclusief reader, koffie/thee en lunch.

Waar?

Bij De Tol
Nieuwe Zandweg 12
3461 AH  Linschoten
bijdetol.nl

Astrid
Ik ben me meer bewust geworden van de werking van mijn brein. Ik kan daar meer invloed op uitoefenen, zodat er meer rust is in mijn hoofd. Het deed me goed om de ervaringen van de andere deelnemers ook te horen. Dat zorgde ervoor dat ik met een grote glimlach terug kwam van de training!

Jeanne
Ik heb geleerd dat als je je eigen handleiding kent en volgt, én goed voor jezelf zorgt, dat je ADD eigenschappen dan wat minder de kop opsteken. Ik ga dit uitproberen. 

Inge
Dank je wel voor deze waardevolle dagen! Je bent een goede gastvrouw en coach. 

Ruud
Ik heb nu meer kennis over ADD, waardoor ik mezelf beter begrijp en hopelijk wat milder voor mezelf kan zijn. 

Wilco
Het urgentiekwadrant geeft veel inzicht in hoe belangrijk het is dat je zelf stuurt en leiding geeft aan je leven. Precies wat ik zo moeilijk vind: prioriteiten stellen.

Aankomende data

vrijdag 13 juli + vrijdag 20 juli (deze training zit helaas vol.)
09.30 tot 15.30

vrijdag 31 agustus + vrijdag 7 september
09.30 tot 15.30

vrijdag 21 sept + vrijdag 28 sept
09.30 tot 15.30

vrijdag 5 okt + vrijdag 12 okt
09.30 tot 15.30

vrijdag 2 nov + vrijdag 9 nov
09.30 tot 15.30


 
Kom je met de auto?
Je kan parkeren voor de deur!

 Kom je met het OV?
Met de bus ben je in een kwartiertje vanaf station Woerden op de locatie. Ook kun je een OV-fiets huren. Met tien minuutjes fietsen door het Groene Hart ben je op plaats van bestemming.

Meld je hier aan!


(Na betaling is je inschrijving definitief.)