Training

Effectief leven met ADD

Als je een diagnose krijgt wil je aan de slag. Vanuit de GGZ krijg je cognitieve gedragstherapie en/of medicatie aangeraden. Zonder diagnose wil je ook aan de slag. Je hebt behoefte aan praktische tips om je leven beter te organiseren.

Ben je het zat om telkens weer de stress te ervaren veroorzaakt door je uitstelgedrag? Wil je weten hoe het komt dat je vol goede moed aan de slag gaat maar toch je concentratie kwijt raakt? Kan jij er iets aan doen als je afgeleid wordt? En hoe fijn zou het zijn als de chaos op je bureau of in je kast voor altijd is verdwenen!

Tijdens de training Effectief leven met ADD krijg je uitleg over de werking van je brein en meer inzicht in de factoren die ADD eigenschappen versterken of verminderen. Door actieve werkvormen en oefeningen met situaties uit de praktijk leer je veel in twee dagen.

Na de training ga je naar huis met meer vertrouwen in jezelf omdat het anders kan. Een extra coach-sessie helpt jou om na een paar weken te checken of je in beweging bent op een manier die bij jou past.

Dag 1

  • Praktijk situaties
  • Aan de slag met Uitstelgedrag
  • De Copy-Paste methode

Dag 2

  • Concentreren kan je leren
  • Chemie in je brein
  • Balans Binnen Buiten

Groepsgrootte?

Tien personen. Geef je op tijd op!

Investering?

€ 295,00 inclusief btw.
Inclusief reader, koffie/thee en lunch.

Waar?

Bij De Tol
Nieuwe Zandweg 12
3461 AH  Linschoten
bijdetol.nl

Aankomende data

 

vrijdag 1 juni en zaterdag 16 juni
09.30 tot 15.30


 
Kom je met de auto?
Je kan parkeren voor de deur!

 Kom je met het OV?
Vanaf 11 uur rijden er bussen. Vanaf station Woerden kun een OV-fiets huren. Met tien minuutjes fietsen door het Groene Hart ben je op plaats van bestemming.

Meld je hier aan!

 

Let op: de tweedaagse training Effectief leven met ADD van 23 maart en 7 april is VOL! Voor de tweedaagse training van 1 juni en 16 juni zijn nog plekken beschikbaar.


(Na betaling is je inschrijving definitief.)