Meer liefde en begrip in jullie ADD relatie?

Til je relatie naar een gezond niveau met de 8-weekse online videotraining.

Hoe houd je een relatie waarin ADD een rol speelt, vitaal en leuk?

Een van jullie, of misschien wel allebei, heeft een diagnose of er is een vermoeden dat ADD aanwezig is. Dat heeft ongetwijfeld impact op jullie relatie. Woorden als uitstelgedrag, gevoeligheid en snel afgeleid zijn, komen jullie waarschijnlijk bekend voor. ADD kan de relatie positief, maar ook negatief beïnvloeden.

Is dit herkenbaar?

Is er vaak gebrek aan verbinding of echte aandacht?
Zit de partner met ADD regelmatig in een bubbel?
Is er een ongelijke taakverdeling (ontstaan) in het huishouden?
Zijn er emotionele uitbarstingen vanwege vermoeidheid en overprikkeling?
Worden sociale contacten vaak van één kant onderhouden?
Frustreert het dat afspraken niet consequent worden nageleefd door de partner met ADD?
Ontstaan er irritaties doordat agenda’s niet goed op elkaar afgestemd en bijgehouden worden?
Horen jullie elkaar steeds vaker verwijten maken in de communciatie?
Is er minder ruimte voor de liefde, omdat jullie niet weten hoe je deze vicieuze cirkel moet doorbreken?

Ontvang gratis de introductie-les

"*" geeft vereiste velden aan

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE

Bekijk de trailer

79 seconden

Goed dat je er bent! Ik ben Margo Matse

Op mijn 40e kreeg ik diagnose ADD. In 2010 heb ik ADD Coaching opgestart en sindsdien heb ik honderden mensen met ADD gecoacht en getraind om beter met hun bijzondere brein om te gaan. In mijn praktijk kreeg ik ook veel de vraag: ‘kan ik mijn partner meenemen?’. ADD zorgt geregeld voor de nodige struggles in relaties. Ik heb veel koppels gecoacht om hun relatie naar een gezond niveau te tillen. De worstelingen en frustraties rondom ADD konden we ombuigen naar meer verbinding, aandacht en ruimte om de liefde weer te laten stromen. Dat gun ik jullie ook!

Echte verhalen uit de praktijk, met een lach en een traan

Je bent niet alleen in je zoektocht. Voor deze training hebben we elf koppels geïnterviewd, waarvan één partner ADD heeft, of soms beide partners. Zij delen in de lessen openhartig hun verhalen. Zowel succeservaringen, als hun frustraties. De ervaring leert dat het goed werkt als je anderen aan het woord hoort, en te weten dat jullie niet de enige zijn.

Zelf aan de slag met interactieve werkvormen

Deze training is alles behalve saai! Wij snappen dat je vaak extra hard moet werken om je aandacht er bij te houden. Daarom zijn er in iedere les In gesprek-momenten. Zet de video op pauze, en ga samen in gesprek aan de hand van de op beeld. Na elke les krijg je ook een weekopdracht mee, deze staat beschreven in het werkboek. Door de lesstof in praktijk te brengen haal je nog meer rendement uit de training!

Intro
37:02 min.
+ werkblad

Introductie

In deze les deel ik mijn persoonlijke verhaal, en leg ik uit waarom investeren in je relatie zo belangrijk is. Daarnaast deel ik kennis over ADD, zowel de positieve eigenschappen, als de de pijn die ontstaat door ADD. Met nieuwe tools gaan jullie hierover samen in gesprek.

Les 1
37:02 min.
+ werkblad

Gelijkwaardigheid 1

Wat doe je als afspraken niet nagekomen worden, de kinderen niet genoeg aandacht krijgen en je ook het leven van je partner moet stroomlijnen om te voorkomen dat er van alles in het honderd loopt? Vaak groeit de relatie scheef als de gelijkwaardigheid verdwijnt. In deze les gaan we daarmee aan de slag, en zetten jullie met de weekopdracht de eerste stappen om de gelijkwaardigheid weer te herstellen.

Les 2
37:02 min.
+ werkblad

Gelijkwaardigheid 2

In deze les gaan we nog een stap verder. Het gevoel van ongelijkwaardigheid komt vaak zichtbaar terug tijdens ruzies. We gaan het hebben over de dramadriehoek. Schiet jij vaak in de rol van Redder, Aanklager of Slachtoffer? Door te weten welke rol je aanneemt, kun je uit de vicieuze cirkel komen.

Les 3
37:02 min.
+ werkblad

Het ADD brein

Wat gebeurt er nu eigenlijk in dat ADD brein? Vaak vragen coachees aan mij of ik dit aan hun partner kan uitleggen. Meer kennis leidt tot meer begrip. En begrip leidt vaak tot minder irritaties. Anouk Scheres geeft in deze les duidelijke uitleg over (de disbalans in) neurotransmitters en de prefontale cortex. Daarna hebben we het over de gevoeligheid bij mensen met ADD, als gevolg van de opgelopen ‘gevolgschade’.

Anouk Scheres
Onderzoeker en docent aan de Radboud Universiteit
Les 4
37:02 min.
+ werkblad

Communicatie

Communicatie in jullie relatie gaat vaak net even anders dan in een relatie zonder ADD. De partner met ADD is vaak mentaal afwezig, waardoor het moeilijk is om contact te maken. Ik leg uit waarom het komt dat de partner met ADD mentaal afwezig kan zijn (en waarom dit ook nodig is), en hoe je tóch contact kunt maken. Daarna leert Charlie hoe je op een verbindende manier kunt communiceren, zodat je uit de verwijt-modus blijft.

Charlie Matse
Leert je Geweldloos Communiceren
Les 5
37:02 min.
+ werkblad

Seks & intimiteit

In deze gaan we het hebben over seks en intimiteit. Een belangrijk onderdeel van de relatie! Er zijn een aantal koppels die over dit onderwerp iets te vertellen hebben. Wat doe je bijvoorbeeld als je afgeleid raakt? Onzeker bent tussen de lakens? Of je seks ervaart als een ‘moetje’? En wat doe je als je ongelijke bedtijden hebt?

Les 6
37:02 min.
+ werkblad

Basisgezin

In deze les staan we stil bij de invloed van jullie gezin van herkomst. Ook wel het basisgezin genoemd. Als je je teveel hebt moeten aanpassen om aan verwachtingen te voldoen, dan kom je in de knoop. De plek die je innam in het basisgezin en de overlevingsstrategieën die je daar ontwikkelde, neem je als volwassene nog steeds mee in je werk, sociale netwerk en je relatie.

Bonus
37:02 min.

ADD en medicatie

In deze bonusvideo gaat Margo in gesprek met Marieke Bioch. Marieke is psychiater en gespecialiseerd in AD(H)D. Wat doet medicatie nu precies? Welke soorten zijn er beschikbaar? Wanneer is medicatie een goed idee, en wanneer niet? En hoe werkt de diagnostiek in de ggz? Deze vragen, en meer!

Marieke Bioch
Psychiater

De training "ADD in je relatie" heeft ons veel goeds gebracht. Vooral de herkenning bij andere koppels doet zeer goed en daarnaast de vele bruikbare tips en adviezen van zowel Margo als de koppels. ADD in je relatie is een rollercoaster an sich. De training is een verademing en het handige werkboek een heel fijn naslagwerk, dat je er altijd weer bij kan pakken als je weer teveel loopings doorstaat. Kortom, bij ADD in je relatie is deze training een must! Super bedankt Margo!

Sharon & Jayce

Zo werkt het

1

Aanmelden

Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de training, en betaal veilig met je eigen bank.

Aanmelden
2

Ontvang direct de eerste les

Binnen 5 minuten ontvang je de eerste les in je mailbox. Hierin vind je de video, uitleg en het werkboek.
3

Elke week een nieuwe video

Plan op een vast moment een date-night met je partner, want de komende acht weken ontvang je iedere week (rond dezelfde tijd) een nieuwe les in je mailbox.

Aanmelden

Verlangen jullie naar meer verbinding, aandacht, begrip en betere communicatie? Zijn jullie de frustraties zat, en willen jullie uit de vicieuze cirkel komen? Dan is deze training iets voor jullie. Acht weken lang kijken jullie elke week samen een les. Deze duurt 30 tot 45 minuten. Samen gaan jullie aan de slag met de opdrachten en vragen uit het werkboek. Deze videotraining is toegankelijk voor iedereen én is bovendien goedkoper dan een sessie bij een goede relatietherapeut!

ADD in je relatie

199
  • Goedkoper dan een relatietherapeut
  • Niet goed? Geld terug.
  • Beoordeeld met een 9
  • Betaal veilig met je eigen bank
  • Meteen aan de slag

Tevredenheidsgarantie

Ons doel is dat de training jou en je partner helpen meer in verbinding te komen. We hebben daarom hard aan deze training gewerkt. Is het toch niet wat je verwachtte? Stuur ons een mailtje binnen 30 dagen, en je ontvangt je geld terug.

Ontvang gratis de introductie-les

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Is de training alleen voor liefdeskoppels?

Nee, ook binnen vriendschappen kan ADD voor de nodige struggles zorgen. Alhoewel we in deze training spreken over ‘partners’, kun je de kennis toepassen op al je relaties.

Hoe ontvang en kijk ik de lessen?

Heel eenvoudig: nadat je je hebt aangemeld ontvang je de eerste les in je mailbox. Elke week ontvang je (ongeveer rond dezelfde tijd) een nieuwe les. In totaal doe je over acht video’s (introductie, zes lessen en bonus-video) dus ook acht weken.

Is een ADD diagnose nodig?

Zeker niet! Als één van jullie zich herkent in deze ADD symptomen, is de online training zeker iets voor jullie!

Hoe lang duren de lessen?

Tussen de 30 en 45 minuten. Hier zitten ook interactieve opdrachten in verwerkt, zodat je niet alleen maar luistert, maar ook samen in gesprek bent.

Kan ik de training ook alleen volgen?

Dat kan. In de introductie-les geven we hier wat meer uitleg over. Wel haal je het meeste rendement uit de training als je deze samen volgt.

Wil je partner toch niet meedoen? Ga alvast zelf aan de slag om het verschil te maken. Hopelijk steek je op een positieve manier je partner aan. Deze lessen blijven nog heel lang beschikbaar dus je kunt ze nog een keer herhalen. En wie weet dan wel samen…

Hoe lang blijven de lessen toegankelijk?

Zo lang wij bestaan :-). Met andere woorden: er zit geen houdbaarheidsdatum op de training.

Ontvang gratis de introductie-les

"*" geeft vereiste velden aan