Skip to main content

9 lessen die jouw kijk op ADD voorgoed veranderen en jouw leven radicaal omgooit (ja, echt). Leer krachtige strategieën voor meer rust en effectiviteit in je leven.

Krijg toegang

Eenmalig €379

Dé uitleg over ADD die je altijd al had moeten weten

Wat een openbaring. Ik snap nu eindelijk waar ik altijd tegenaan loop.

Martine

Worstel je in het dagelijks leven?

Verloopt jouw leven moeizaam? Verzand je te vaak en te lang in je eigen hoofd waardoor het leven aan je voorbijgaat? Kom je eind van de dag nog een dag tekort? Heb je in je hoofd dat briljante idee al uitgewerkt maar in de echte wereld houdt een onzichtbare macht je tegen?

Ondanks jouw enthousiasme ben je nog steeds reactief. Regelmatig geef je flink gas, haal je desnoods een nacht door en krijg je toch die taak af. Maar na deze hyperfocus blijkt je Things To Do List nog steeds te lang. Frustratie, onmacht, zelfs paniek ken jij maar al te goed. Gaat het ooit goed komen met je werk, administratie, huishouden, persoonlijke ontwikkeling, relaties, ambitieuze plannen?

Met je interne criticus spreek je jezelf streng toe in de hoop sneller en beter te presteren. Je omgeving vult jouw die criticus nog aan. Want je zou toch… dit! Wanneer doe je nou… dat! En toen zei je ook al dat… en dat heb je toen ook niet afgemaakt! Schuldgevoel en tekort schieten all over the place. Zo wil je niet leven…

Natuurlijk wist ik al heel veel, en vooral wat ik allemaal niet goed deed. En ik wilde het vooral zelf oplossen. Tot ik de 3 maanden cursus van Margo ging doen. Een ideale combinatie van kennis, ervaringen en doen. Direct toepasbaar. Mijn leven is nu begonnen, zo fijn!

Hilde
Margo ADD formule

Beoordeeld met een 9,4 op Trustpilot.

Ik wil verandering

Onbeperkt toegang tot alle lessen voor eenmalig €379

Een emotionele achtbaan

En dan die emoties! Eén compliment en the sky is the limit! Eén opgetrokken wenkbrauw en je voelt je weer vijf. Maar je staat telkens weer op en door… aan doorzettingsvermogen geen gebrek. Maar men, het kost steeds meer energie. Hoe heerlijk zou het zijn als er overzicht, duidelijke doelen, efficiënte strategieën en top support zou zijn zodat jij EINDELIJK eruit kan laten komen wat er ZEKER in zit! En dat je met plezier en energie de dag tegemoet kan lachen zonder onzichtbare obstakels! Je verlangt er meer dan ooit naar.

Herkenbaar?

  • Van 0 naar 18 was al ingewikkeld genoeg met opleidingen, examens en toetsen, verslagen en werkstukken, lezen en onthouden, huiswerk en kwijtgeraakte documenten en boeken.
  • Een studie kiezen, pro-actie doorpakken, je eerste baan of banen ook dat ging niet vanzelf. Bloed zweet en tranen en maar reflecteren op je eigen functioneren… confronterend!
  • Je partner, vrienden, kinderen proberen jou te begrijpen maar de onvoorspelbaarheid van wat ze kunnen verwachten maakt deze relaties ingewikkeld. Jij doet enorm je best, intentie 100% oké, maar de praktijk is en blijft lastig.
  • Vechten of vluchten zijn de twee meest gekozen strategieën. Door alle bloopers en trauma’s sta je op scherp. Je komt (heftig) voor jezelf op en confronteert de ander met je boosheid vanuit machteloosheid. Of je maakt jezelf onzichtbaar en verdwijnt in je eigen ADD-bubbel-drukke-hoofd. Verslavingen en ongezonde dwangmatige activiteiten zorgen voor (tijdelijke) afleiding en rust.

Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn. Ik herken ze én kan daarop reageren.

Roland

Zoektocht naar oplossingen

Maar wat moet jij doen, wat kan je doen, om deze terugkerende problemen te doorbreken? En als je dan (een diagnose) ADD hebt wat kan je er dan zelf eigenlijk echt aan doen? Is medicatie dé oplossing of verhuizen naar een onbewoond eiland met veel zon? Ik zou voor het laatste gaan 😉😎 Zij het niet dat ik ook drie kinderen en een partner heb waardoor deze optie slechts een aantal weken per jaar (Tip: de winter 🥳) mogelijk is.

Jij weet dat er meer in zit dan dat eruit komt. Mensen om je heen zien en benoemen ook jouw kwaliteiten en pluspunten. Jij wilt deze wereld een beetje mooier maken en invloed uitoefenen met jouw specifieke eigen-aardigheden. Jij wilt eind van de dag, van de week, van de maand die voldoening ervaren. En dan ook 100% even NERGENS druk mee zijn. Pauze, weekend, avond even helemaal je eigen ding doen. Zonder schuldgevoel of 1000 open eindjes die naar je roepen.

Eerdere pogingen en de weg vooruit

Je hebt al de nodige time-managementcursussen gedaan, mindfulnessoefeningen geprobeerd, yogamatjes gekocht en er liggen nog een aantal online trainingen op je te wachten. De eerste tien of twintig minuten heb je al gedaan maar daarna moest je een invuloefening doen waar je de relevantie niet van inzag en je liet de cursus maar even voor wat het is… om er niet meer op terug te komen. Je Trello-bord of Scrum-methodiek werkt wel voor je collega’s maar niet voor jou. Je Habit Tracker-app is niet geüpdatet en… waar is dat wachtwoord om er überhaupt weer in te komen? 🧐 Zwemmen door olie noem ik dat ADD-systeem wel eens. Kost meer moeite dan gemiddeld om de ‘gewone’ zaken op orde te hebben of weer rollende te krijgen.

Ik hoor je roepen: Maar hoe krijg ik het dan wel in orde! Hoe krijg ik mijn huishouden op de rit, wat kan ik doen om de baan te vinden die ook bij mijn ADD-brein past? Wat moet ik doen om van de rotondes af te komen in mijn hoofd, hoe ga ik die grote taak (olifant) die ik al zolang uitstel eindelijk doen? Is het mogelijk om van die onrust en opgejaagdheid af te komen?

Ik voel weer een blauwe lucht in mijn hoofd met mooie witte wolkjes.

Marije

De sleutel tot rust en groei: De ADD-formule

De hamvraag die ik dus bij ADD Coaching het meeste krijg is: Hoe krijg ik rust in mijn hoofd. Hoe leer ik strategieën en gewoontes die wél voor mij, met mijn ADD-brein, werken? Hoe ga ik doelen halen en verder groeien ondanks of juist dankzij mijn ADD?

Margo ADD formule

Negen krachtige lessen met werkbladen en iedere maand een online Lunch & Learn.

Ik wil verandering

Onbeperkt toegang tot alle lessen voor eenmalig €379

De lessen

Introductie ADD Formule
Les 1: Waarom de ADD Formule?
Les 2: Visie op ADD
Les 3: Comorbiditeit
Les 4: Binnenwereld en buitenwereld
Les 5: De Grote Grijze Wolk & 4 Concentratielekken
Les 6: Hoofd & lijf
Les 7: ADD Uitstelmodus
Les 9: Urgentiekwadrant, konijnen en olifanten
Bonus: Story of my life

Iedere laatste donderdag van de maand kun je deelnemen aan een online lunch & learn (12:00-13:00), waar ik al je vragen beantwoord, je motiveer en on track houd. Dit zijn de data voor 2024:
25 juli
29 augustus
26 september
31 oktober
28 november (laatste van 2024)

Wat jij nodig hebt is een goede basis

Misschien zie je jezelf al op het podium staan of cirkels vliegen boven de mensheid. Maar je kunt nog niet gaan vliegen als je vleugels nog niet in orde zijn. Leer de basisprincipes die voor jouw ADD-brein MEGA belangrijk zijn. Leer jezelf kennen en schrijf je eigen gebruiksaanwijzing. Leer tips en trucs toepassen die werken. Maak keuzes die in je voordeel werken. Weet wanneer je rust en ruimte of adrenaline en actie nodig hebt. Ken jezelf en durf tegen de stroom in te zwemmen met je ADD-eigen-aardigheden. Leef gezond en ontwikkel in een tempo dat bij jou past.

Kies je werkzaamheden, doelen en support als authentiek individu. Weet wat wel werkt voor jou. Durf het anders te doen. Schaam je niet maar neem je plek in want je bent niet voor niks op dit moment op deze aardbol. Gun je omgeving jouw authentieke jouw! inclusief jouw wonderlijke wazige brein. En doe juist daar je voordeel mee!

Ik ga jou leren hoe je dat doet. Zodat jij niet meer vanuit vechten of vluchten de wereld benadert maar vanuit je eigen vaste kern, je eigen waarden, je eigen manier van zijn. Zo worden jouw trauma en bloopers kleiner en je zelfvertrouwen en eigenwaarde groter. Zo gaan jouw ADD-eigenschappen een heel andere rol spelen en neem jij de regie over wat je wanneer wil inzetten.

Hoe klinkt dat? Het leven overkomt jou niet meer maar jij bepaalt waar je staat, hoe je staat en naar welk doel je gaat toe werken. En dat hoef je niet alleen te doen, ik ben erbij! En ik weet als geen ander waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Vertrouwen!

Ik raad de training iedere ADD-er aan. Echt een cadeau voor jezelf en je omgeving. Niet uitstellen, maar direct boeken! Het is je investering meer dan waard.

Bert
Margo ADD formule

Hier ga je geen spijt van krijgen.

Ik wil verandering

Onbeperkt toegang tot alle lessen voor eenmalig €379

Volg ons op Instagram

© 2016 - 2024 ADD Coaching | Klachtenregeling | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies