Drie Maanden Programma

Van Overleven naar Overzicht

Hét coachtraject om na je (zelf)diagnose eindelijk overzicht in je leven te krijgen.

3 Maanden Programma

Van Overleven naar Overzicht

Hét coachtraject om na je (zelf)diagnose eindelijk overzicht in je leven te krijgen.

add coach volwassenen margo matse

Je kunt meer en beter dan dit

Je groeide op en wist niet wat er aan de hand was. Je zette gewoon door. Onbewust voelde je dat je harder moest werken dan anderen. Je deed elke dag je uiterste best zonder op te vallen.

Je haalde je toetsen en diploma’s, met moeite en de nodige vertraging. Met je intelligentie kon je compenseren wat je aan focus en structuur miste. Zo kreeg je toch telkens wel iets voor elkaar.

Diep vanbinnen wist je: “Ik kan meer en beter dan dit“. En dat mantra achtervolgt jou nu nog steeds.

Lieve Margo, ik ben je zo dankbaar dat je mij de kans hebt gegeven om deel te nemen aan het programma. Het is mij gelukt om mijn hoofd en lichaam in de Ja-stand te krijgen en dat voelt zo ontzettend fijn. Het leidt er allemaal toe, Margo, dat ik mijn zelfvertrouwen herwonnen heb. Dat is de grootste winst. Het geeft mijn leven weer kleur.

Je moet dubbel zo hard werken

Als anderen vragen hoe het met je gaat, zeg je: “Goed!”. Misschien krijg je zelfs wel complimenten voor wat je laat zien. Jij zorgt ervoor dat je taken op je werk en privé op orde zijn… en wat niet op orde is, probeer je te negeren.

Maar niemand weet hoeveel energie dit jou kost, hoe druk je hoofd is en niemand weet van de voortdurende onrust in je lijf. Niemand ziet wat je buiten werktijd en ‘s avonds laat nog overhoop haalt zodat je niet verzuipt. En niemand ziet wat er eigenlijk nog blijft liggen en langzaam in chaos verandert. En dan doel ik niet alleen op de 32.4579 mailtjes in de mailbox 😉.

Diep van binnen weet je allang dat het anders moet. Dat je dit niet volhoudt. Je wilt ook graag eerlijk in de spiegel kijken. Je hebt iets of iemand nodig om dit zorgvuldig gebouwde ADD-bolwerk af te breken en opnieuw in te richten. Want inmiddels weet je dat ADD de boosdoener is.

Ik ben er bij

Start 5 september

Beoordeel met een 9,4 op Trustpilot

Startdatum 5 september

LIVE middag 1: donderdag 05 september Plein7 in Woerden 13.00-16.30
Online Masterclass 1: maandag 16 september 20:00
Online Masterclass 2: maandag 23 september 10:00
LIVE middag 2: donderdag 10 oktober Plein7 in Woerden 13:00-16:30
Online Masterclass 3: maandag 28 oktober 20:00
Online Masterclass 4: maandag 4 november 10:00
LIVE middag: afsluiting donderdag 21 november Plein7 in Woerden 13:00-16:30

Het drie maanden programma is inclusief: drie LIVE middagen, vier online masterclasses, twee 1:1 coachsessies met Margo, lesmateriaal op de LIVE middagen, de online training de ADD Formule en groeien met een groep gelijkgestemden.

Ben jij een Early Bird en wil je zeker zijn van een plekje op 5 september? Meld je dan NU aan, want voor de eerste 5 aanmeldingen geldt een korting van maar liefst 355,- Ja, dat lees je goed. Ben jij één van die geluksvogels? Het kan nog! Voer de kortingscode: EARLY5 in en jij hebt de hoogste korting die alleen geldt voor de snelle beslissers. Ik zie jou graag op 5 september bij de Kick off in Woerden!

Plan een ADD Date

Eerst persoonlijk kennismaken om te bepalen of dit 3 maanden programma wat voor jou is? Plan dan een ADD Date van 15 minuten, dan vertel ik je alles wat je wilt weten. Save the Date!

Plan jouw ADD Date

Ik ben er bij

Start 5 september

Beoordeel met een 9,4 op Trustpilot

Je hebt al van alles geprobeerd

Je hebt op honderden manieren geprobeerd om je leven te verbeteren. Je bent minder gaan werken, je bent kampioen in lijstjes maken en kwijtraken, je hebt een heel seizoen Marie Kondo gevolgd (opruimgoeroe).

Er staan half gelezen time-managementboeken op je plank, en je hebt ontdekt dat scrummen en agile vooral goed werken voor je collega’s.

En als je werkt onder je niveau, dan start je werkdag met scrollen op je mobiel zodat je straks een deadline hebt door tijdgebrek en presteer je last-minute prima.

Hoe doen die mensen om je heen dat toch? Jaloersmakend!

Alleen ploeteren is eenzaam!

Met je ADD-brein zijn er uitdagingen op elk gebied van je leven: op je werk, in je sociale leven, huishoudelijk, administratief, de financiën, etc. Gebrek aan focus, uitstelgedrag en het constante gevoel van overweldiging maken je passief. Je neigt naar wegduiken, in je ADD-bubbel verdwijnen, maar daarmee snijd je jezelf ook af van leuke activiteiten in de echte wereld. En ook dat maakt eenzaam.

Margo Matse add coach

Ik weet hoe jouw ADD-brein werkt

Ik heb lang rondgedobberd als een doelloos schip op een grote oceaan. Zonder navigatie en zonder koers.

Ik deed maar gewoon wat, in de hoop dat er vanzelf wind kwam en dat ik ooit mijn navigatiesysteem zou begrijpen.

Op mijn 25e ging de knop om. Ik wist toen nog niet dat de gevolgschade door ADD mij tegenhield in het volgen van een volgen van een nieuwe opleiding of het kiezen voor een nieuwe werkplek.

Op mijn veertigste kreeg ik de diagnose ADD en leergierig als ik was, ‘vrat’ ik alles op wat met ADD te maken had. Met terugwerkende kracht zag ik wat een impact ADD heeft gehad op mijn leven. Samen met een coach durfde ik keuzes te maken.

Ik volgde opleidingen en werd gecertificeerd ADD coach. Ik startte ADD Coaching en in de afgelopen veertien jaar heb ik duizenden mensen mogen coachen en trainen.

Met mijn ADD-brein weet ik nu als geen ander wat wel en niet werkt voor mij. Dat maakt dat ik doelen stel en deze behaal! Het zit er in, en het komt er uit! En dat gun ik jou ook!

Ik leer jou in drie maanden tijd hoe jouw ADD-navigatiesysteem werkt. Wanneer je begrijpt hoe jouw brein werkt, ga je wél je todo-list afwerken en je grotere doelen behalen. Je voelt rust en staat niet meer in de overlevingsmodus.

Je kunt het niet alleen

Net zoals ik een coach nodig had, heb jij dat ook. Misschien is het lastig om hulp te vragen, na al die jaren dat je het alleen hebt gedaan. Toch zorgt die gedachte er juist voor dat je niet uit je overlevingsmodus komt.

In de afgelopen veertien jaar heb ik een ijzersterke methode ontwikkeld, die jou op een oplossingsgerichte en krachtige manier gaat helpen.

Je leert van mij hoe je je leven zo kunt inrichten dat het écht bij je past. Geen maskers, geen façades. Alle hulp die je nodig hebt is er.

Dit zei een deelnemer van de eerste editie:

“Natuurlijk wist ik al heel veel, en vooral wat ik allemaal niet goed deed. En ik wilde het vooral zelf oplossen. Tot ik de 3 maanden cursus van Margot, “van Overleven naar Overzicht” ging doen. Een ideale combinatie van kennis, ervaringen en doen. Direct toepasbaar. Mijn leven is nu begonnen, door te experimenteren en uitproberen te proberen. Zo fijn!”

Ik ben er bij

Start 5 september

Beoordeel met een 9,4 op Trustpilot

Plan een ADD Date

Eerst persoonlijk kennismaken om te bepalen of dit 3 maanden programma wat voor jou is? Plan dan een ADD Date van 15 minuten, dan vertel ik je alles wat je wilt weten. Save the Date!

Plan jouw ADD Date

Ik wil van de chaos naar leven en genieten

Van Overleven naar Overzicht

🌟 Ben jij een Early Bird en wil je zeker zijn van een plekje op 5 september? Meld je dan NU aan, want voor de eerste 5 aanmeldingen geldt een korting van maar liefst 355,- Ja, dat lees je goed. Ben jij één van die geluksvogels? Het kan nog! Voer de kortingscode: EARLY5 in en jij hebt de hoogste korting die alleen geldt voor de snelle beslissers. Ik zie jou graag op 5 september bij de Kick off in Woerden!

Startdata in 2024

  • 5 september
  • 18 april – VOL
  • 7 maart – VOL
  • 18 januari – VOL

De live startmiddag is op locatie: Plein 7 in Woerden van 13:00 uur – 16:30 uur. 🌟

Wat kun je verwachten?

  • Drie LIVE middag in Plein7 te Woerden; 13:00-16:30
  • Vier Online Live Masterclasses: Interactief met als rode draad de ADD-formule. Afwisseling in kennisoverdracht en coaching = hoog leerrendement.
  • Twee 1-op-1 sessies met Margo Matse: Een persoonlijke sessie om dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen.
  • Support in de community: Dagelijks kun je jouw vragen en voortgang in de leeromgeving delen.

Hoe zou het zijn als…

Wat als de taken en dagen je niet meer overspoelen? Wat als je niet meer hoeft te worstelen met concentratieproblemen, uitstelgedrag en gevoeligheid, maar een leven leidt dat jou echt voldoening geeft?

Meld je hieronder aan voor 5 september.

Ik ben er bij

Start 5 september

Beoordeel met een 9,4 op Trustpilot
Margo Matse add coach

Ben je klaar voor de transformatie?

Meld je aan voor het programma en begin de reis naar een leven waar je echt trots op kunt zijn.

Ik ben er bij

Start 5 september

Beoordeel met een 9,4 op Trustpilot

Plan een ADD Date

Eerst persoonlijk kennismaken om te bepalen of dit 3 maanden programma wat voor jou is? Plan dan een ADD Date van 15 minuten, dan vertel ik je alles wat je wilt weten. Save the Date!

Plan een ADD Date

Beoordeeld met een 9,4

“Margo is een ontzettend leuke, vriendelijke en toegankelijke coach. Ze maakt veel gebruik van persoonlijke verhalen en zorgt ervoor dat iedereen zich in de groep gehoord en veilig voelt. De herkenning en erkenning die je ervaart in de lesstof is erg krachtig. Eindelijk kan je jezelf eens ‘normaal’ voelen!” –  Fabienne
Margo is een fantastische coach! Vanaf het eerste moment was er een klik. Haar enorme kennis gekoppeld aan een nuchtere en practische aanpak hebben mij enorm geholpen om op persoonlijk vlak stappen te zetten die ik van te voren voor onmogelijk had gehouden!!” –  Roland
Ik heb deze dagen zeer veel geleerd van Margo. Als je nog twijfelt, gelijk inschrijven, helemaal als je nu met je handen in het haar thuis zit en je vastloopt. Je leert hier echt hele praktische dingen die je gelijk kunt toepassen.” –  Patricia
Bij de eerste kennismaking was er direct een klik en dat is heel belangrijk. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, praktisch, met humor en je wordt zelf aan het werk gezet waardoor je kracht en zelfvertrouwen toeneemt. Ondanks dat de reden niet leuk is zie ik uit naar de gesprekken met Margo.” –  Thea
Margo is een fantastische coach. Naast mijn zelfstandige onderneming ben ik bezig met een opleiding. Ik raakte te versnipperd in mijn activiteiten en dat zorgde voor chaos in mijn hoofd. Margo heeft mij hier heel goed mee geholpen. Na de eerste sessie had ik meteen al meer duidelijkheid en structuur in mijn hoofd. Margo coacht op gevoelsniveau en lekker praktisch! Echt super.” –  Eva

Ik ben er bij

Start 5 september

Beoordeel met een 9,4 op Trustpilot
Volg ons op Instagram

© 2016 - 2024 ADD Coaching | Klachtenregeling | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies