Skip to main content
Nieuw

Drie Maanden Programma

Van Overleven naar Overzicht

Hét coachtraject om na je (zelf)diagnose eindelijk overzicht in je leven te krijgen.

Nieuw

Drie Maanden Programma

Van Overleven naar Overzicht

Hét coachtraject om na je (zelf)diagnose eindelijk overzicht in je leven te krijgen.

add coach volwassenen margo matse

Je kunt meer en beter dan dit

Je groeide op en wist niet wat er aan de hand was. Je zette gewoon door. Onbewust voelde je dat je harder moest werken dan anderen. Je deed elke dag je uiterste best zonder op te vallen.

Je haalde je toetsen en diploma’s, met moeite en de nodige vertraging. Met je intelligentie kon je compenseren wat je aan focus en structuur miste. Zo kreeg je toch telkens wel iets voor elkaar.

Diep vanbinnen wist je: “Ik kan meer en beter dan dit“. En dat mantra achtervolgt jou nu nog steeds.

Je moet dubbel zo hard werken

Als anderen vragen hoe het met je gaat, zeg je: “Goed!”. Misschien krijg je zelfs wel complimenten voor wat je laat zien. Jij zorgt ervoor dat je taken op je werk en privé op orde zijn… en wat niet op orde is, probeer je te negeren.

Maar niemand weet hoeveel energie dit jou kost, hoe druk je hoofd is en niemand weet van de voortdurende onrust in je lijf. Niemand ziet wat je buiten werktijd en ‘s avonds laat nog overhoop haalt zodat je niet verzuipt. En niemand ziet wat er eigenlijk nog blijft liggen en langzaam in chaos verandert. En dan doel ik niet alleen op de 32.4579 mailtjes in de mailbox 😉.

Diep van binnen weet je allang dat het anders moet. Dat je dit niet volhoudt. Je wilt ook graag eerlijk in de spiegel kijken. Je hebt iets of iemand nodig om dit zorgvuldig gebouwde ADD-bolwerk af te breken en opnieuw in te richten. Want inmiddels weet je dat ADD de boosdoener is.

Je hebt al van alles geprobeerd

Je hebt op honderden manieren geprobeerd om je leven te verbeteren. Je bent minder gaan werken, je bent kampioen in lijstjes maken en kwijtraken, je hebt een heel seizoen Marie Kondo gevolgd (opruimgoeroe).

Er staan half gelezen time-managementboeken op je plank, en je hebt ontdekt dat scrummen en agile vooral goed werken voor je collega’s.

En als je werkt onder je niveau, dan start je werkdag met scrollen op je mobiel zodat je straks een deadline hebt door tijdgebrek en presteer je last-minute prima.

Hoe doen die mensen om je heen dat toch? Jaloersmakend!

Alleen ploeteren is eenzaam!

Met je ADD-brein zijn er uitdagingen op elk gebied van je leven: op je werk, in je sociale leven, huishoudelijk, administratief, de financiën, etc. Gebrek aan focus, uitstelgedrag en het constante gevoel van overweldiging maken je passief. Je neigt naar wegduiken, in je ADD-bubbel verdwijnen, maar daarmee snijd je jezelf ook af van leuke activiteiten in de echte wereld. En ook dat maakt eenzaam.

Margo Matse add coach

Ik weet hoe jouw ADD-brein werkt

Ik heb lang rondgedobberd als een doelloos schip op een grote oceaan. Zonder navigatie en zonder koers.

Ik deed maar gewoon wat, in de hoop dat er vanzelf wind kwam en dat ik ooit mijn navigatiesysteem zou begrijpen.

Op mijn 25e ging de knop om. Ik wist toen nog niet dat de gevolgschade door ADD mij tegenhield in het volgen van een volgen van een nieuwe opleiding of het kiezen voor een nieuwe werkplek.

Op mijn veertigste kreeg ik de diagnose ADD en leergierig als ik was, ‘vrat’ ik alles op wat met ADD te maken had. Met terugwerkende kracht zag ik wat een impact ADD heeft gehad op mijn leven. Samen met een coach durfde ik keuzes te maken.

Ik volgde opleidingen en werd gecertificeerd ADD coach. Ik startte ADD Coaching en in de afgelopen veertien jaar heb ik duizenden mensen mogen coachen en trainen.

Met mijn ADD-brein weet ik nu als geen ander wat wel en niet werkt voor mij. Dat maakt dat ik doelen stel en deze behaal! Het zit er in, en het komt er uit! En dat gun ik jou ook!

Ik leer jou in drie maanden tijd hoe jouw ADD-navigatiesysteem werkt. Wanneer je begrijpt hoe jouw brein werkt, ga je wél je todo-list afwerken en je grotere doelen behalen. Je voelt rust en staat niet meer in de overlevingsmodus.

Je kunt het niet alleen

Net zoals ik een coach nodig had, heb jij dat ook. Misschien is het lastig om hulp te vragen, na al die jaren dat je het alleen hebt gedaan. Toch zorgt die gedachte er juist voor dat je niet uit je overlevingsmodus komt.

In de afgelopen veertien jaar heb ik een ijzersterke methode ontwikkeld, die jou op een oplossingsgerichte en krachtige manier gaat helpen.

Je leert van mij hoe je je leven zo kunt inrichten dat het écht bij je past. Geen maskers, geen façades. Alle hulp die je nodig hebt is er.

Ik wil van de chaos naar leven en genieten!

Van Overleven naar Overzicht

🌟 Investeer in jezelf voor slechts €1.895,- incl. btw en transformeer je leven binnen 90 dagen.

Startdata in 2024

  • 18 januari
  • 11 april

Startmiddag bij Plein 7 in Woerden van 13:00 uur – 16:30 uur. 🌟

Wat kun je verwachten?

  • 10 Weken Live Online Masterclasses: Interactief met als rode draad de ADD-formule. Afwisseling in kennisoverdracht en coaching = hoog leerrendement.
  • Startmiddag: Een inspirerende kick-off op 18 januari of op 11 april van 13:00 uur tot 16:30 uur. Hier leggen we het fundament voor jouw transformatie.
  • Afsluiting: Een krachtige online afsluiting om 15.00 uur je successen te vieren.
  • Drie 1-op-1 sessies met Margo Matse: Een persoonlijke sessie om dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen.
  • Buddy-systeem: Dagelijks en wekelijks oefenen met je dag- en weekdoelen, niet alleen maar met elkaar!

Hoe zou het zijn als…

Wat als de taken en dagen je niet meer overspoelen? Wat als je niet meer hoeft te worstelen met concentratieproblemen, uitstelgedrag en gevoeligheid, maar een leven leidt dat jou echt voldoening geeft?

Meld je hieronder aan voor 18 januari (bijna vol!) of 11 april.

Margo Matse add coach

Ben je klaar voor de transformatie?

Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor het programma en begin de reis naar een leven waar je echt trots op kunt zijn.

Ja, dat wil ik!

Help, ik twijfel nog!

Adem in, adem uit. Het komt goed – ik ben er voor je. Plan hieronder jouw ADD-Date van 15 minuten in met Margo voor meer informatie over dit traject. Liever een WhatsAppje sturen? Kan ook! Klik dan hier.

Plan hier jouw gratis ADD-Date met Margo

Beoordeeld met een 9,4

“Margo is een ontzettend leuke, vriendelijke en toegankelijke coach. Ze maakt veel gebruik van persoonlijke verhalen en zorgt ervoor dat iedereen zich in de groep gehoord en veilig voelt. De herkenning en erkenning die je ervaart in de lesstof is erg krachtig. Eindelijk kan je jezelf eens ‘normaal’ voelen!” –  Fabienne
Margo is een fantastische coach! Vanaf het eerste moment was er een klik. Haar enorme kennis gekoppeld aan een nuchtere en practische aanpak hebben mij enorm geholpen om op persoonlijk vlak stappen te zetten die ik van te voren voor onmogelijk had gehouden!!” –  Roland
Ik heb deze dagen zeer veel geleerd van Margo. Als je nog twijfelt, gelijk inschrijven, helemaal als je nu met je handen in het haar thuis zit en je vastloopt. Je leert hier echt hele praktische dingen die je gelijk kunt toepassen.” –  Patricia
Bij de eerste kennismaking was er direct een klik en dat is heel belangrijk. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, praktisch, met humor en je wordt zelf aan het werk gezet waardoor je kracht en zelfvertrouwen toeneemt. Ondanks dat de reden niet leuk is zie ik uit naar de gesprekken met Margo.” –  Thea
Margo is een fantastische coach. Naast mijn zelfstandige onderneming ben ik bezig met een opleiding. Ik raakte te versnipperd in mijn activiteiten en dat zorgde voor chaos in mijn hoofd. Margo heeft mij hier heel goed mee geholpen. Na de eerste sessie had ik meteen al meer duidelijkheid en structuur in mijn hoofd. Margo coacht op gevoelsniveau en lekker praktisch! Echt super.” –  Eva