Skip to main content

Van Overleven naar Overzicht in 90 dagen

Meld je aan voor ons nieuwe programma

Plan jouw gratis ADD-Date met Margo

Hét coachtraject om na je (zelf)diagnose eindelijk overzicht in je leven te krijgen.

Is jouw leven een chaos geworden na je opleiding, werk, relatie en kinderen, terwijl je voor die tijd het allemaal nog wel ‘redelijk’ onder controle had?

Ondanks jouw harde werken, pokerface, intelligentie en aanpassingsvermogen waar je het al die tijd nog goed mee gered hebt, ben en je nu op een punt aangekomen dat er regelmatig paniek ontstaat omdat je niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden.

Ontspannen lukt niet meer

Omdat je altijd iets moet doen of ergens aan moet denken. De dagen bestaan uit hollen en vliegen en ondanks dat jij f*cking hard je best doet vergeet je je afspraken, wacht jouw collega op een document, zitten er 3467 mailtjes in je mailbox en ligt er geen schone onderbroek meer in je kast.

Het vervelende is dat jij niet meer de enige bent die last heeft van de ADD symptomen, maar je omgeving ook! Daar komt je schuldgevoel en schaamte om de hoek kijken.

Je kijkt maar je vriendengroep en denkt? Waarom kunnen zij dat wel?! En als ze aan jou vragen hoe het gaat zeg je: ‘Goed!’, want je weet niet hoe je uit moet leggen waarom jij elke dag zo moe bent van de ‘gewone’ huis, tuin, en keuken zaken.

Om je interne criticus de mond te snoeren en je drukke hoofd te negeren ben je kampioen scrollen en Netflixen geworden. Heb je toch even rust… Ook al weet je dat je dat niet moet doen, maar wat je wél moet doen weet je ook niet dus je ervaart een apathische staat van zijn. Alsof je verlamd bent. Je komt steeds vaker in deze ADD Bubbel terecht.

Je hebt zo je best gedaan om je opleiding te halen, je hebt de baan die je had bedacht en de liefde van je leven gevonden waar je over droomde en oud mee wil worden. Misschien een paar kinderen om het plaatje compleet te maken. Je zou je huis hip en ordelijk organiseren en je had in je dromen het plaatje helemaal compleet. Je hebt alles… maar… het geeft niet de voldoening en rust waar je op gehoopt had. Want het kost je mega veel energie en stress.

Herkenbaar?

  • Je bedenkt telkens nieuwe structuren maar die hou je niet vol
  • Je hebt steeds minder energie en zit steeds vaker in je afwezige bubbel
  • Je ADD symptomen zijn meer aanwezig dan ooit

“Hoe krijg ik ooit alle verschillende ‘ballen’ op orde?”

Je hebt wel het een en ander uitgeprobeerd en af en toe hulp in geschakeld maar het is telkens hollen of stilstaan. Keer op keer brengt je chaotische brein, uitstelgedrag en gebrek aan focus je in de problemen brengt.

Ja, ik wil meer overzicht

Ik wil van de chaos naar leven en genieten!

Ergens van binnen voel je dat je het wél kunt. Dat je wel de mogelijkheden hebt om het zoals je het in je hoofd hebt, ook in de echte wereld voor elkaar te krijgen.

Wat gaan we doen?

Programma: Van Overleven naar Overzicht

  • Donderdag 2 november – Startmiddag – 13:00 uur tot 16:30 uur (zet ‘m in de agenda!!)
  • Elke week een live webinar met VIP-momenten (replays 6 maanden beschikbaar)
  • Aan de slag met je weekopdrachten!
  • Dagelijks contact met je buddies (accountability partner(s))
  • Online coach-sessie 1 op 1 met Margo
  • Donderdag 1 februari – Afsluiting – 13:00 uur tot 16:30 uur & Borrel 🥂

Jouw investering voor dit drie maanden traject is 1895,- incl. btw.

Ja, ik weet genoeg en doe mee!

Help, ik twijfel nog!

Adem in, adem uit. Het komt goed – ik ben er voor je. Plan hieronder jouw ADD-Date van 15 minuten in met Margo voor meer informatie over dit traject. Liever een WhatsAppje sturen? Kan ook! Klik dan hier.

Plan hier jouw gratis ADD-Date met Margo

Wat anderen zeggen

“Margo is een ontzettend leuke, vriendelijke en toegankelijke coach. Ze maakt veel gebruik van persoonlijke verhalen en zorgt ervoor dat iedereen zich in de groep gehoord en veilig voelt. De herkenning en erkenning die je ervaart in de lesstof is erg krachtig. Eindelijk kan je jezelf eens ‘normaal’ voelen!” –  Fabienne
Margo is een fantastische coach! Vanaf het eerste moment was er een klik. Haar enorme kennis gekoppeld aan een nuchtere en practische aanpak hebben mij enorm geholpen om op persoonlijk vlak stappen te zetten die ik van te voren voor onmogelijk had gehouden!!” –  Roland
Ik heb deze dagen zeer veel geleerd van Margo. Als je nog twijfelt, gelijk inschrijven, helemaal als je nu met je handen in het haar thuis zit en je vastloopt. Je leert hier echt hele praktische dingen die je gelijk kunt toepassen.” –  Patricia
Bij de eerste kennismaking was er direct een klik en dat is heel belangrijk. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, praktisch, met humor en je wordt zelf aan het werk gezet waardoor je kracht en zelfvertrouwen toeneemt. Ondanks dat de reden niet leuk is zie ik uit naar de gesprekken met Margo.” –  Thea
Margo is een fantastische coach. Naast mijn zelfstandige onderneming ben ik bezig met een opleiding. Ik raakte te versnipperd in mijn activiteiten en dat zorgde voor chaos in mijn hoofd. Margo heeft mij hier heel goed mee geholpen. Na de eerste sessie had ik meteen al meer duidelijkheid en structuur in mijn hoofd. Margo coacht op gevoelsniveau en lekker praktisch! Echt super.” –  Eva