Aanbod

Wat heeft ADD Coaching jou te bieden?

Meest gekozen!

ADD Volwassenen

Training Effectief leven met ADD

Wil je een snelle boost en in korte tijd veel leren samen met andere ADD genoten? Kies dan voor de training Effectief leven met ADD. In twee dagen tijd leer je veel over ADD, jezelf, uitstelgedrag, afleiding, waarden gestuurde keuzes maken en nog veel meer.

ADD Behandeling volwassenen

Individuele coaching

Individuele coaching is ook voor iedereen mogelijk. Per persoon is het verschillend wat de behoeften zijn. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met mij op, ik help je graag hierbij.

ADD

Margo Matse

ADD Coaching is de coachingspraktijk van mij, Margo Matse, sinds 2010 ADD coach voor volwassenen. Voor zowel vrouwen als mannen.

Stap je bij mij in een coachingstraject? Dan gaan we aan de slag met jouw talenten en krijg je meer inzicht in hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.

Het team

ADD Volwassenen

Verhalen van anderen

ADD brengt stemmingswisselingen, vergeetachtigheid en slaapproblemen met zich mee, maar ook creativiteit, inlevingsvermogen en ruimtelijk inzicht. Hoe pakken anderen volwassenen die uitdaging op? Je bent zeker niet de enige die hier mee worstelt. Lees hier de verhalen van anderen.

Verhalen