Aanbod

Wat heeft ADD Coaching jou te bieden?

Training Effectief leven met ADD

ADD Coaching biedt drie mogelijkheden voor groei en ontwikkeling op het gebied van leren omgaan en goed gebruik maken van je ADD Brein. Wil je een snelle boost en in korte tijd veel leren samen met andere ADD genoten? Kies dan voor de training Effectief leven met ADD. In twee dagen tijd leer je veel over ADD, jezelf, uitstelgedrag, afleiding, waarden gestuurde keuzes maken en nog veel meer. In verhouding een voordelige en snelle manier om gedrag te beïnvloeden.

Individuele Coaching

Individuele coaching is voor iedereen mogelijk. Je kan de kennismaking en/of de basistraining overslaan en juist kiezen voor individuele coaching. Per persoon is het verschillend wat de behoeften zijn en of je het juist fijn of bedreigend vindt om met meerdere aan de slag te gaan.

 

Vind je het lastig om een keuze te maken mail dan je vraag en ik help je hierbij.

ADD

Margo Matse

ADD Coaching is de coachingspraktijk van mij, Margo Matse, sinds 2010 ADD coach voor volwassenen. Voor zowel vrouwen als mannen. Stap je bij mij in een coachingstraject? Dan gaan we aan de slag met jouw talenten en krijg je meer inzicht in hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.

Over Margo

ADD Volwassenen

Verhalen van anderen

ADD brengt stemmingswisselingen, vergeetachtigheid en slaapproblemen met zich mee, maar ook creativiteit, inlevingsvermogen en ruimtelijk inzicht. Hoe pakken anderen volwassenen die uitdaging op? Je bent zeker niet de enige die hier mee worstelt. Lees hier de verhalen van anderen.

Verhalen