Videotraining

Maak kennis met je ADD

Heb jij ADD? Vraag je je weleens af waarom je zo moeilijk kunt concentreren? En hoe je uitstelgedrag tackelt? Krijg grip op je ADD in deze driedaagse online training.

“Ik had niet gedacht dat een videotraining zo doeltreffend zou zijn”

Leer hoe je brein werkt

Jij bent constant in ontwikkeling. Dat geldt ook voor jouw brein. Dat is goed nieuws, want daar kun je handig gebruik van maken, door je denkpatroon te veranderen. ADD is niet alleen genetisch bepaald. Leer welke andere belangrijke factoren ook invloed hebben (gehad) op jouw ADD.

Begin met (uitstel)patronen doorbreken

Veel mensen die aan een klus beginnen, moeten even over een hobbel heen. Maar jouw hobbel is als de Mount Everest. Je hebt keuzestress en moeite met het stellen van prioriteiten. Leer hoe je beter en sneller aan jouw klus kunt beginnen!

Breng je concentratie in balans

Veel mensen vinden het lastig zich te concentreren. Bij jou is het nog net een tandje erger. Als je weet waardoor je je concentratie verliest, kun je je concentratielekken dichten.

Deze training is voor jou

  • Je hebt geen diagnose, maar wilt wel aan de slag.
  • Je hebt een diagnose, maar geen begeleiding.
  • Je wilt je voorbereiden op de training of individuele coaching.
  • Je wil laagdrempelig kennismaken met ADD Coaching.
  • Iemand in je omgeving heeft ADD.

Over de host Margo Matse

Margo Matse Oprichter ADD Coaching

Lastig, hè, die zoektocht naar informatie. Maar nu heb je gevonden wat je zocht. Mijn naam is Margo Matse. Ik ben ervaringsdeskundige en geef al tien jaar coaching aan volwassenen met en zonder ADD-diagnose. Ik woon met veel plezier in het Groene Hart en ons kantoor bevindt zich in Woerden. Ons team groeit, online coachen we zelfs over de grenzen heen.

39,00 incl. btwAanmelden

Wat leer je?

Film add coaching
11:06 min.
Met werkblad

Les 1: (G)een genetisch probleem

In deze eerste video maak je kennis met ADD en leg ik uit welke factoren invloed hebben gehad op jouw gedrag en denkpatronen. ADD is namelijk meer dan een genetisch-neurologisch verhaal.

Filmpje ADD Coaching
09:54 min.
Met werkblad

Les 2: Aan de slag met je uitstelgedrag

In deze les vertel ik over het belang van bewegen tussen de binnenwereld en de buitenwereld. En ik leg uit dat uitstellen vaak komt doordat je hoofd en lijf niet allebei in de ja-stand staan.

Concentratielek
11:03 min.
Met werkblad

Les 3: Je concentratie in balans

In deze les leg ik uit wat oorzaken kunnen zijn van een verminderde concentratie, en je krijgt tips hoe je je concentratie kunt verbeteren, zowel op je werk als thuis.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld voor de training (onderaan deze pagina) krijg je meteen de eerste les in je mailbox. Je kunt de lessen volgen op al je apparaten, maar het beste is om rustig achter je laptop de training te volgen. Zo kun je de video’s en werkbladen goed bekijken. Elke dag ontvang je een nieuwe les. In totaal doe je over de drie lessen dus ook drie dagen. Bij elke les krijg je een werkblad en een samenvatting. Geen ingewikkelde inlogsystemen dus (gelukkig).

Prijs

39,00 incl. btwAanmelden

   

  • Niet goed? Geld terug
  • Betaal veilig met je eigen bank
  • Meteen aan de slag

Je ontvangt drie lessen van ongeveer een tien minuten, inclusief werkbladen. Niet tevreden? We hebben zo hard gewerkt aan deze training – dat kunnen we ons bijna niet voorstellen, maar dan krijg je je geld terug 😉.

Wat anderen zeggen

We hebben hard gewerkt om een mooi product voor jou te maken waar je echt iets mee kunt. Geen ‘dertien in een dozijn’-training, maar drie overzichtelijke video’s met mooie animaties om jouw aandacht er bij te houden en je meer te leren over ADD. Deelnemers geven de training gemiddeld een 8,6. Dit zijn de laatste reviews:

“Veel herkenning! Je beschreef exact hoe ik ben”

“Ik heb niets met labels en hokjes. Ik ben niet voor niets ondernemer, die van LBO naar de universiteit is gegaan (stapelaar). Maar met de vrolijke korte online-videotraining van Margo viel bij mij alles op z’n plek. Ik snap nu waarom er veel lukt, maar er ook veel losse eindjes zijn. Daardoor kan ik (veel) meer bereiken met minder energie. Of ik het nu wel of niet AD(H)D heb vind ik niet interessant, wel wat ik met mezelf kan – en dat heb ik geleerd door deze cursus. Een kapstok voor al mijn ervaringen in het verleden en wensen voor de toekomst. Een cursus om NU te doen en NU toe te passen! Gewoon op een vrolijke manier aan de slag i.p.v. moeilijk doen. Een cursus waar ik zo ontzettend veel van heb geleerd en nu zo mijn voordeel mee doe. Ik kan de cursus van harte bij je aanbevelen of je nu AD(H)D hebt of niet. En ik wilde dat ik dit eerder had geleerd dan pas op mijn 45ste…”

“Ik krijg echt het gevoel dat het gewoon oké is om ADD te hebben!”
“Goed en herkenbaar! Als ik nog twijfelde of ik ADD hebt dan weet ik het nu zeker. Ik had precies dezelfde bloopers doorgemaakt.”
“Beknopt verhelderende informatie. Zeer goed uitgelegd, ook met de nodige humor en luchtigheid”

“Duidelijke uitleg en leuke illustraties. Veel herkenning en laagdrempeliger dan een training”

“Laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching en ADD. Fijn dat er ook werkbladen bij zaten, zo kon ik alvast kijken wat coaching inhoud. Ik vond het ook prettig dat de filmpjes niet al te lang duurden, ik kon mijn aandacht blijven vasthouden.”

“Ik had niet gedacht dat een videotraining zo doeltreffend zou zijn”
“Op internet is veel te vinden, daardoor vind ik het soms lastig om te zien wat het nu echt is, maar bij deze filmpjes geeft het een duidelijk overzicht. Ook wat het wel is en wat niet. Dus dat omgevingsfactoren ook een rol spelen zoals hoe je bent opgegroeid”

Krijg ook grip op je ADD

Je kunt meteen beginnen met de eerste les!

39,00 incl. btwAanmelden

Twijfel je nog?

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met Margo, zij helpt je graag verder.

ADD coach Margo Matse