De 2-daagse jongerentraining

Gecertificeerde coaches

2-daagse jongerentraining

Effectief leven en leren met ADD

Je hebt een goed stel hersenen ze doen alleen niet wat jij wilt. Je probeert je telkens weer aan je planning te houden maar het lijkt alsof er een onzichtbare macht is die dat telkens weer saboteert. Als je eenmaal bezig bent kan leren en huiswerk maken best leuk zijn maar voordat je eindelijk opgestart bent is de tijd alweer bijna voorbij. Geen idee wat je nu eigenlijk in die tijd gedaan hebt. Met een beetje geluk en een redelijk IQ ben je misschien toch nog een eind gekomen maar je weet dat er meer inzit dan dat eruit komt.

Wil je meer leren over ADD?

Zou het fijn zijn om ook eens van leeftijdsgenoten te horen waar zij tegen aan lopen met hun bijzondere brein? Kies voor de training Effectief leren en leven met ADD. De eerste dag leer je meer over jezelf, hoe je brein werkt, waar je uitstelgedrag vandaan komt maar vooral hoe je nieuwe tips en trucs kan toepassen om het uitstellen te doorbreken.

De tweede dag leer je hoe je je concentratie kan verbeteren. Je hebt meer invloed dan je denkt! Je bent op weg naar volwassenheid en je brein, in het bijzonder je prefrontale cortex (voorhoofdskwab) is nog volop in ontwikkeling. Daarom des te belangrijker om in deze fase van je leven strategieën te vinden waar je je leven lang je voordeel mee kan doen

Voor wie?

Ben jij tussen de zeventien en vierentwintig jaar, worstel je met uitstelgedrag en concentratie problemen? Herken jij jezelf in de meeste van deze symptomen? Dan is deze training zeker iets voor jou! Met of zonder diagnose ADD ben je van harte welkom.

Wat leer je tijdens de training?

Dag 1 gaat over uitstelgedrag.

Je leert:

 • inzien waarom jij uitstelt
 • je weerstand (‘nee!’) om te zetten in een ‘ja!’
 • prioriteren en een planning maken
 • de perfecte omgeving te creëren
 • dat dagdromen ook belangrijk is 😉

Dag 2 gaat over het verbeteren van je focus.

Je leert:

 • wat de do’s en don’ts zijn als je je goed wilt concentreren
 • welke vier concentratielekken jou vertragen
 • dat taskswitchen niet oké is maar multitasken (soms) wel
 • de invloed van voeding, beweging en slaap
 • je successen te vieren!

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je op tijd gaat slapen de avond voor de trainingsdag en op tijd bent
 • Dat je zelf kiest om deel te nemen aan deze training
 • Dat je bereid bent om samen te werken met anderen tijdens de training
 • Dat je een open houding hebt en bereidheid om nieuwe dingen te leren

Prijs

€ 329,00 inclusief btw. Dit is inclusief lunch. Ook ontvang je tijdens de training exclusief voor deze training ontwikkeld materiaal. Er zijn twee trainers waardoor er tijd is voor persoonlijke aandacht.

Data & aanmelden

De training wordt in 2 dagen gegeven. Zo blijf je lekker scherp en sla je de informatie het beste op. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. De prijs is € 329,00 inclusief btw. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Ook ontvang je tijdens de training exclusief voor deze training ontwikkeld materiaal.

Praktische zaken

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Wat zijn de tijden?

De training wordt in 2 dagen gegeven. Zo blijf je lekker scherp en sla je de informatie het beste op. De tijden zijn van 10.00 uur tot 15.30 uur. Bekijk hier de data van de training.

Kan ik nog annuleren?

Onverwachts verhinderd? Je mag kosteloos iemand anders sturen. Wel even op tijd aan mij doorgeven.

Lukt dat niet, dan betaal je 10% tot twee weken voor de start van de training. Daarna betaal je 50% van de prijs van de training.

Locatie

De jongerentraining wordt gegeven boven Unispray in Vianen. Het adres is Hoefslag 7, 4131 ME in Vianen. Gratis parkeergelegenheid is aanwezig voor de deur en er is een busstop op 500 meter afstand.

 

ADD Coaching en Corona

De trainingslocatie is coronaproof gemaakt. Met een werkplek aan tafel, extra hygiënemaatregelen en kleinere groepen kunnen we de 1,5 meter afstand in acht nemen. Wacht niet te lang want de aanmeldingen gaan hard!

Data & aanmelden

De training wordt in 2 dagen gegeven. Zo blijf je lekker scherp en sla je de informatie het beste op. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. De prijs is € 329,00 inclusief btw. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Ook ontvang je tijdens de training exclusief voor deze training ontwikkeld materiaal.

Deelnemers geven ADD Coaching gemiddeld een 9,1

“De training maakte veel duidelijk, ik kom weer tot overwogen beslissingen”

Lees de verhalen

Gecertificeerde coach

Leren ontspannen

Hartje ADD Coaching

Een veilige plek

Talenten meer inzetten

Stress verminderen

Help, ik twijfel nog…

Geen nood. Ik ben er voor je. Waarover twijfel je?

ADD coach Margo Matse

Groepen zijn niet echt mijn ding

De een krijgt energie van een groep, de ander praat liever een-op-een. Vaak heeft dit te maken met de behoefte je af en toe terug te trekken. Tijdens de lunch kun je lekker je eigen ding doen en weer opladen. Als je vaker behoefte hebt aan een time-out, overleggen we daarover. Al zal ik je wel uitdagen je overtuiging te checken en wellicht te tackelen.

Ik kan geen van de data

Jammer! Houd de site in de gaten voor nieuwe trainingen of meld je aan voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina). Je kunt mij ook uitnodigen voor een workshop of een incompanytraining.

Is dit wel echt iets voor mij?

Bel of mail mij. Samen kijken we of de training iets voor je is of dat een individuele coachsessie beter bij jou past.

Mijn vraag staat niet in het lijstje

Stuur mij je vraag via de mail (met je telefoonnummer) en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag.