Skip to main content
ADD coach Margo Matse

Individuele ADD begeleiding: VIP-training

Wil jij graag 1-op-1 met Margo als coach aan de slag en houd je ervan om de vaart erin te houden? Met deze ADD begeleiding focus je drie maanden op jezelf met ADD-thema’s die jouw leven raken. Hoe effectief is dat!

5 sterren vip

“Margo zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer, waarin iedereen de ruimte krijgt zichzelf te onderzoeken. Je krijgt veel handvatten waar je thuis meteen mee aan de slag kunt.” – Alie

Voor wie?

VIP staat in deze training voor Vraag Inbrengende Persoon, maar natuurlijk vinden wij jou bij ADD Coaching ook een Very Important Person! Wil jij graag 1-op-1 aan het werk en liefst zo snel mogelijk? Ben je fysiek fit genoeg om een stevige wandeling te maken en ben je bereid tijd en energie te steken in je persoonlijke opdrachten? Dan is de VIP-training zeker iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Deze ADD training bestaat uit 6 coachsessies verdeeld over 12 weken. We gaan aan de slag met thema’s die jouw leven raken en je gedrag beïnvloeden. Vanuit de jarenlange expertise en ervaring van Margo worden beperkende overtuiging snel getackeld, krijg je nieuwe inzichten en ga je geconfronteerd worden met strategieën die niet werken. Dat is nodig om jou in beweging te krijgen om zaken anders te gaan doen en om jouw ADD brein beter voor je te laten werken.

Met persoonlijke opdrachten ga jij aan de slag om je leven met ADD leuker en lichter te maken. Zo trekken we drie maanden samen op. Scroll naar beneden om te ontdekken hoe de VIP-sessies er precies uit zien.

1. Online videotraining & de eerste sessie ADD begeleiding in Woerden

Je start op je gemak thuis met de online videotraining (t.w.v. €39) Deze is kort, maar krachtig. Bij de werkbladen noteer je jouw persoonlijke vragen. Deze werkbladen neem je mee naar je eerste sessie ADD training. Je bent welkom op het kantoor in Woerden. Face-to-face en corona-proof. Tijdens deze eerste afspraak diepen we jouw coachvragen uit en krijg je uitleg over de ADD-methodiek die ik hanteer. Je gaat naar huis met een persoonlijke opdracht voor de komende twee weken en je ontvangt het werkboek Effectief leven met ADD.

online videotraining & add begeleiding sessie
VIP-wandelsessie Reeuwijkse Hout

2. VIP-wandelsessie Reeuwijkse Hout 

Tijdens deze sessie gaan we al wandelend een laagje dieper. Naar aanleiding van de opdrachten en je eigen reflectie op de afgelopen twee weken komt er meer informatie naar boven. Door vragen van mijn kant ontvang jij nieuwe inzichten. Een nieuwe opdracht volgt.

3. VIP-wandelsessie Cattenbroekerplas, Woerden

De derde sessie staat in het teken van waarden gericht keuzes maken. Wat kan je in je dagelijks leven anders doen? Meer doen? Minder doen? Heb je daarbij je eigen innerlijke kompas duidelijk en weet je vanuit welke waarden jij leeft. En heb je jouw omgevingsfactoren zo ingericht dat je het gedrag dat hierbij past bijna vanzelf gaat? Wel zo belangrijk om zo goed mogelijk te functioneren met je ADD brein. Een pittige wandelsessie binnen deze ADD begeleiding die we met een mooie opdracht afronden.

VIP-wandelsessie Cattenbroekerplas
Tweede VIP-wandelsessie Reeuwijkse Hout

4. VIP-wandelsessie Reeuwijkse Hout

Je hebt, afgelopen weken, niet alleen de moed gehad om te reflecteren op hoe je je leven leeft met je drukke en chaotische brein. Maar je hebt ook een aantal veranderingen toegepast die weerstand, verwarring of onzekerheid met zich mee kunnen brengen. Bij jezelf en/of ook bij je omgeving. We bespreken hoe dit voor jou werkt. Deze wandelsessie zoomen we ook in op jouw voeding, beweging en slaaprituelen.

5. VIP-sessie in Woerden

Met behulp van het werkboek Effectief leven met ADD nemen we de uitleg van de methodieken nogmaals door. Pas je de nieuwe inzichten mee toe in het dagelijks leven? Is proactief leven met behulp van de buitenwereld, interne en externe hulpbronnen en je eigen intrinsieke motivatie de grootste ‘koers-bepaler?’

VIP-puntjes op de i
VIP-puntjes op de i

6. VIP-puntjes op de i

Tijdens deze laatste sessie van jouw ADD begeleiding bespreken we je statuut en heb je de mogelijkheid om je laatste vragen in te brengen. Je bent drie maanden bezig geweest met je persoonlijke ontwikkeling, maar dat is natuurlijk nooit klaar. We leren een leven lang! Tot slot ontvang je het VIP-certificaat!

ADD begeleiding op maat

Omdat jij uniek bent creëren wij maatwerk. In overleg ontstaat een ADD training voor jou op maat. Met de thema’s uit het werkboek als leidraad zijn er onderwerpen genoeg die jou aan zullen spreken. Voeding, beweging en slaap komen in ieder geval aan bod omdat het belangrijk is om je brein in goede conditie te houden. Sociale factoren als de relatie met je partner of vrienden zijn vaak ook onderwerpen die aandacht vragen. Werk is ook een veel voorkomend thema waar je met je bijzonder brein extra oplettend moet zijn. Doe je waar je goed in bent? Ben je in balans dus niet overprikkeld maar ook niet onderprikkeld? Zomaar een aantal thema’s die voor jou ook belangrijk kunnen zijn.

Goed om te weten

  • We doen eerst, via beeldbellen, een intake om te kijken of dit traject bij jou past.
  • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen processen en je staat open voor feedback.
  • Je bent bereid er 100% voor te gaan en de opdrachten die je meekrijgt zo goed mogelijk uit te voeren.
  • Je bent fit genoeg om anderhalf uur te wandelen i.v.m. de wandelsessies in Reeuwijk.

Ik heb er zin in, jij ook?

Over de host Margo Matse

Margo Matse Oprichter ADD Coaching

Lastig, hè, die zoektocht naar informatie over ADD. Maar nu heb je gevonden wat je zocht. Mijn naam is Margo Matse. Ik ben ervaringsdeskundige en coach al meer dan tien jaar volwassenen met en zonder een ADD-diagnose. Ik woon met veel plezier in het Groene Hart en ons kantoor bevindt zich in Woerden. Ons team groeit, de producten breiden zich uit en online coachen we zelfs over de grenzen heen. Met humor, inzicht en inlevingsvermogen leer ik jou hoe je jouw beren op de weg kunt verslaan.

Aan de slag

Prijs

€1195

incl. btw

  • Programma op maat
  • 1-op-1 met Margo
  • Meteen aan de slag

Wat anderen zeggen

“Margo is een ontzettend leuke, vriendelijke en toegankelijke coach. Ze maakt veel gebruik van persoonlijke verhalen en zorgt ervoor dat iedereen zich in de groep gehoord en veilig voelt. De herkenning en erkenning die je ervaart in de lesstof is erg krachtig. Eindelijk kan je jezelf eens ‘normaal’ voelen!” –  Fabienne
Margo is een fantastische coach! Vanaf het eerste moment was er een klik. Haar enorme kennis gekoppeld aan een nuchtere en practische aanpak hebben mij enorm geholpen om op persoonlijk vlak stappen te zetten die ik van te voren voor onmogelijk had gehouden!!” –  Roland
Ik heb deze dagen zeer veel geleerd van Margo. Als je nog twijfelt, gelijk inschrijven, helemaal als je nu met je handen in het haar thuis zit en je vastloopt. Je leert hier echt hele praktische dingen die je gelijk kunt toepassen.” –  Patricia
Bij de eerste kennismaking was er direct een klik en dat is heel belangrijk. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, praktisch, met humor en je wordt zelf aan het werk gezet waardoor je kracht en zelfvertrouwen toeneemt. Ondanks dat de reden niet leuk is zie ik uit naar de gesprekken met Margo.” –  Thea
Margo is een fantastische coach. Naast mijn zelfstandige onderneming ben ik bezig met een opleiding. Ik raakte te versnipperd in mijn activiteiten en dat zorgde voor chaos in mijn hoofd. Margo heeft mij hier heel goed mee geholpen. Na de eerste sessie had ik meteen al meer duidelijkheid en structuur in mijn hoofd. Margo coacht op gevoelsniveau en lekker praktisch! Echt super.” –  Eva

Plan je gratis intake

En ga aan de slag met jouw hulpvraag!

Twijfel je nog?

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met Margo, zij helpt je graag verder.

ADD coach Margo Matse