Skip to main content

Over ons

Over ons

Heb jij ADD? Dan moet je dubbel zo hard werken. Om aandachtig te blijven, projecten netjes af te ronden en kritiek van anderen een plaats te geven. Hoog tijd dus om even wat gas terug te nemen en samen te bekijken hoe het eenvoudiger of effectiever kan. Wij geven (online) trainingen en coaching, om mensen lichter en leuker te leren leven met ADD.

Team

Onze passie is dus om jou (weer) op weg helpen. Benieuwd wie wij zijn? Scroll snel naar beneden.

Margo Matse

Oprichter van ADD Coaching
Trainer voor volwassenen

Met humor, inzicht en inlevingsvermogen leer ik jou hoe je jouw beren op de weg kunt verslaan. De dynamiek van de groepstraining geeft altijd weer interessante verrassingen en geeft jou als deelnemer de extra steun van je ADD-genoten.

Margo's verhaalKom naar de training

Nienke Matse

Trainer voor jongeren

Dé grote frustratie bij veel jongeren met ADD is dat er keer op keer dingen mislukken. Misschien ook bij jou. Die negatieve ervaringen maken je onzeker en moedeloos. Om je doel te bereiken heb je een plan nodig. Tijdens onze training leer ik je hoe je doelen en dingen eenvoudig, leuk en haalbaar maakt.

Kom naar de training

Charlie Matse

Medezaakvoerder en webdesigner

Met ADD Coaching maken we het jou makkelijker om een ADD coach te vinden die bij je past. Je legde ongetwijfeld al een lange persoonlijke zoektocht af. Vanaf hier maken we het leven wat lichter voor jou. Ik beheer de website, maak de videotrainingen, houd nauw contact met alle coaches en help jou bij je online zoektocht.

Sjoukje Andriessen

Trainer voor volwassenen en jongeren

Mensen met ADD hebben de prachtige eigenschap dat ze gevoelig zijn, waardoor ze met hun creatieve inslag oplossingen bedenken in moeilijke situaties waar anderen nooit op zouden komen. Presteren in de westerse maatschappij betekent echter ook extra hard werken. En minder tijd voor creaties wat juist ontspanning geeft om fysiek en geestelijk te herstellen van de drukte in hun hoofd.

Kom naar de training

Elyn Roel Erika Jasper Vera Yvonne

ADD coaches

ADD Coaching heeft een groeiend netwerk van goede en ervaren coaches in Nederland en in België. Vind een ADD coach bij jou in de buurt!

Zoek een coach

Marijn

Team support 

Sinds de zomer van 2018 werk ik met veel plezier als virtueel assistent samen met ADD Coaching. Achter de schermen zorg ik o.a. dat alle e-mails voor de groepstrainingen juist aankomen, dat nieuwe trainingsdata online komen, hou ik het overzicht van de deelnemers van de groepstrainingen en help ik het ADD Coaching team waar nodig.

Ons traject bestaat uit drie stappen

Een veilige plek creëren

Ga zitten en neem je tijd. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Behandeling ADD Volwassenen

Stress en angst aanpakken

Leer de beren op jouw weg te verslaan met inzicht en humor.

Hulp bij ADD

Talenten versterken

Verleg de focus van je stoornis naar je sterke kanten.

Krijg grip op je ADD

Benieuwd naar Margo’s verhaal?

Bekijk hier haar video

Play Video