Team

Gecertificeerde coaches

Leuk dat je er bent!

Onze passie? Jou weer op weg helpen. Lees meer over ons en boek meteen een afspraak met de coach van jouw keuze.

Margo Matse

Oprichter van ADD Coaching
Geeft groepstrainingen en individuele coaching

Met humor, inzicht en inlevingsvermogen leer ik jou hoe je jouw beren op de weg kunt verslaan. De dynamiek van de groepstraining geeft altijd weer interessante verrassingen en geeft jou als deelnemer de extra steun van je ADD-genoten.

Margo's verhaal
Kom naar de training

Suusje Hasselbach

Geeft individuele coaching

Mensen helpen is wie ik ben. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en op een positieve manier ontdekken we samen waarom je doet wat je doet. Het belangrijkste? We zijn allemaal goed zoals we zijn!

Suusje's verhaal
Kom voor coaching

Jasper Buitenhuis

Geeft individuele coaching

Als ervaringsdeskundige en door een jarenlange interesse in persoonlijke ontwikkeling, kan ik een probleem vanuit allerlei invalshoeken benaderen. Met een luisterend oor en scherpe vragen gaan wij samen op zoek naar jouw antwoorden.

Jasper's verhaal
Kom voor coaching

Jaime Lanser

Geeft individuele coaching

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens geboren is met een specifiek brein. Dit brein kun je zoveel als mogelijk vóór je laten werken. Zicht op hoe jij gevormd bent en welke (onbewuste) strategieën jij hanteert zijn een belangrijke sleutel. Wanneer jij je bewustzijn vergroot en daarnaar leert handelen creëer je een fundament waarop o.a. concentratie, overzicht en activatie gebouwd kunnen worden. Vrijer? Lichter? Pro-actiever? Rustiger? Ik ben benieuwd waar jij naar op zoek bent.

Jamie's verhaal
Kom voor coaching

Anouk Scheres

Geeft individuele coaching

Met een luisterend oor en open houding begeleid ik jou in het inzicht krijgen in je gedrag en strategieën; in het zoeken naar wat je nodig hebt om accepterend en mild ten opzichte van jezelf te staan, en optimaal te kunnen groeien en bloeien. Dit kan bijvoorbeeld gaan over vaardigheden zoals plannen, een dagindeling maken en nee zeggen, maar het kan ook gaan over jouw zelfbeeld, of over je gedachten/gevoelens over jezelf. Het geeft mij energie om mensen te begeleiden in hun proces!

Anouk's verhaal
Kom voor coaching

Karlin Savelkoul

Geeft individuele coaching

Doe je al jarenlang je best, volg je alle goedbedoelde tips op die je krijgt, maar loop je toch nog steeds vast? Wellicht dat het dan nu tijd is om op zoek te gaan naar wat wel werkt voor jou. Met coaching help ik je om de regie over je eigen leven weer terug te krijgen.

Karlin's verhaal
Kom voor coaching

Godelieve Boogaart

Geeft individuele coaching

Loopt het niet zoals je wilt? Wil je er wel wat aan doen, maar lukt dat niet goed? Neem actie! Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan wij kijken hoe jij jouw kwaliteiten zo kunt inzetten dat je beter met je AD(H)D om gaat. Dat je je goed voelt en dat alles weer lekker loopt.

Godelieve's verhaal
Kom voor coaching

Ons traject bestaat uit drie stappen

Een veilige plek creëren

Ga zitten en neem je tijd. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Behandeling ADD VolwassenenStress en angst aanpakken

Leer de beren op jouw weg te verslaan met inzicht en humor.

Hulp bij ADDTalenten versterken

Verleg de focus van je stoornis naar je sterke kanten.

Neem contact op

Ook zonder diagnose!

Benieuwd naar Margo’s verhaal?

Bekijk hier haar video

Play Video