Jouw rots in de branding bij ADD

Tien jaar geleden werd bij mijn dochter ADD vastgesteld. Ons leven stond even op zijn kop en voor mij vielen veel puzzelstukjes op hun plek. Met de juiste begeleiding bereikte ze haar doelen, ook op school. Op dat moment stelde ik mijzelf de vraag: waar kunnen 18-plussers met ADD terecht? Het bleek dat er weinig hulp bij ADD behandeling voor volwassenen was. Dus ging ik opnieuw studeren. Sinds 2010 ben ik ADD-coach voor volwassenen, een van de weinige in Nederland.

Talenten uitvergroten

Heb jij ADD? Dan moet je dubbel zo hard werken. Om aandachtig te blijven, projecten netjes af te ronden en kritiek van anderen een plaats te geven. Hoog tijd dus om even wat gas terug te nemen en samen te bekijken hoe het eenvoudiger of effectiever kan.

Een ADD traject bestaat bij mij uit drie stappen:

ADD Behandeling volwassenen

Een veilige plek creëren

Ga zitten en neem je tijd. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Behandeling ADD Volwassenen

Stress en angst aanpakken

Leer de beren op jouw weg te verslaan met inzicht en humor.

Hulp bij ADD

Versterk je talenten

Verleg de focus van je stoornis naar je sterke kanten.

ADD traject volwassenen

Geen twee ADD-ervaringen zijn gelijk. Daarom volgen we een traject dat jou op het lijf geschreven is. Het juiste ADD traject voor volwassenen.

Behandeling ADD

Veranderkracht van mensen maakt me blij

Waarom ik mijn werk zo graag doe? Omdat ik zelf energie krijg van de kracht in mensen. Van de focus op wat ze graag doen en de sterke wil om patronen te veranderen. Fantastisch! Die succeservaringen vieren we dan ook samen. Dat zijn dé momenten.

Heb jij een vraag, zoek je een coach of ben je benieuwd naar het ADD traject voor volwassenen? Ik hoor graag van je. Via margo@add-coaching.nl of 06 – 57 65 58 39.

Kom naar de training

Ook zonder diagnose!

COLLEGA

Jolanda ADD Coach

Jolanda Rijneveld

Ik ben Jolanda Rijneveld en ik woon in Gouda. Ik vertel je graag iets meer over mezelf: Zo’n 10 jaar geleden, toen mijn dochter de diagnose ADD kreeg, ontdekte ik dat ik zelf ook ADD heb. Veel puzzelstukjes vielen op hun plek, heel fijn! Maar daarna vond ik het erg lastig om goede hulp te vinden, omdat medicatie voor mij niet de oplossing was. Ik heb het zelf uit moeten vinden en dat lukte aardig, maar er ontstond toen ook het verlangen om iets te doen aan het gebrek aan goede hulpverlening. Ik heb een studie opgepakt en ben daarna aan de slag gegaan in mijn eigen coachpraktijk. Ik vind niets mooier dan mensen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen en hun volledige potentieel te gaan benutten.

Ik werk sinds kort met Margo samen en je kunt wekelijks op donderdag en vrijdag bij mij terecht in de praktijkruimte van Margo. Als coach ervaren mensen mij als rustig, open en toegankelijk. Ik help je graag om (weer) de blije versie van jezelf te vinden, je bent van harte welkom!

Bekijk de video over Margo