Skip to main content

Over ons

Heb jij ADD? Dan moet je dubbel zo hard werken. Om aandachtig te blijven, projecten netjes af te ronden en kritiek van anderen een plaats te geven. Hoog tijd dus om even wat gas terug te nemen en samen te bekijken hoe het eenvoudiger of effectiever kan. Wij geven (online) trainingen en coaching, om mensen lichter en leuker te leren leven met ADD.

Team

Onze passie is dus om jou (weer) op weg helpen. Benieuwd wie wij zijn? Scroll snel naar beneden.

Margo Matse

Oprichter van ADD Coaching
Coach & Trainer van ons nieuwe 3 maanden programma Van Overleven naar Overzicht

Ben je klaar om je ADD-beren op de weg en de ADD-olifanten in de kamer écht te lijf te gaan? Margo is de expert die jou in drie maanden tijd nieuwe gewoontes leert om de chaos en het overleven achter je te laten. Stel je eens voor: rust, overzicht en plezier in plaats van die eeuwige struggle. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Het tijdperk van in je eentje ploeteren is nu echt voorbij!

Margo's verhaalMeld je aan voor het programma Van Overleven naar Overzicht

Nienke Matse

Trainer voor volwassenen

Dé grote frustratie bij veel jongeren met ADD is dat er keer op keer dingen mislukken. Misschien ook bij jou. Die negatieve ervaringen maken je onzeker en moedeloos. Om je doel te bereiken heb je een plan nodig. Tijdens onze training leer ik je hoe je doelen en dingen eenvoudig, leuk en haalbaar maakt.

Kom naar de training

Charlie Matse

Medezaakvoerder en webdesigner

Met ADD Coaching maken we het jou makkelijker om een ADD coach te vinden die bij je past. Je legde ongetwijfeld al een lange persoonlijke zoektocht af. Vanaf hier maken we het leven wat lichter voor jou. Ik beheer de website, maak de videotrainingen, houd nauw contact met alle coaches en help jou bij je online zoektocht.

Marijn

Team support 

Sinds de zomer van 2018 werk ik met veel plezier als virtueel assistent samen met ADD Coaching. Achter de schermen zorg ik o.a. dat alle e-mails voor onze trainingen en programma’s juist aankomen, dat nieuwe trainingsdata online komen, hou ik het overzicht van de deelnemers van de groepstrainingen en het 3 maanden programma en help ik het ADD Coaching team waar nodig.

Ons traject bestaat uit drie stappen

Een veilige plek creëren

Ga zitten en neem je tijd. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Behandeling ADD Volwassenen

Stress en angst aanpakken

Leer de beren op jouw weg te verslaan met inzicht en humor.

Hulp bij ADD

Talenten versterken

Verleg de focus van je stoornis naar je sterke kanten.

Krijg grip op je ADD

Benieuwd naar Margo’s verhaal?

Bekijk hier haar video

Play Video