Skip to main content

Vanavond was de try-out van Pieter Derks in het Klooster in Woerden. Gelukkig kreeg ik gisteren een herinneringsmail anders had ik een derde voorstelling gemist dit jaar!🙈 Ik heb een hoop zaken redelijk op orde. Maar tickets en ik is een slechte combinatie. Laat me je meenemen op een typische reis door mijn wazige brein vol goede intenties, hyperfocus, en gebrek aan een goed ticket-systeem. 

We gaan even door de concerten en uitjes in 2023. Neem het Son Mieux concert op 25 maart. Superleuke band dus ik dacht laat ik ook eens een concert boeken. Ik zocht op waar ze optraden en boekte twee tickets voor het concert in Utrecht…dacht ik. Ik had op die dag, ondanks een overvolle agenda met Intervisie en een Borrel met collega-coaches alles strak gepland: klaar rond zes, snel eten, concert om acht. Moest lukken. 🥳

Maar waar waren die tickets? Nergens op mijn laptop te vinden. Dat kenmerkende ADD-momentje: je bent zó zeker van iets dat het voelt alsof je het echt hebt gedaan. Mijn dochter belde de Jaarbeurs, geen ticket op naam van Margo Matse. Tsss…Teleurstelling? Ja, maar eigenlijk was een avondje bank hangen op dat moment een heel goed alternatief. 

Deze zomer bedacht ik een plan: vriend worden van het Klooster in Woerden. Weg met die winterdip, we gaan cultuur snuiven! In een golf van enthousiasme met hyperfocus boekte ik drie voorstellingen. Maar de uitvoering? Dat is een ander verhaal.

Gisteren ontving ik een reminder voor de voorstelling van Pieter Derks van vanavond. Stond niet in mijn overvolle, kleurrijke agenda. Thanks for the reminder! Ik ging, dacht dat ik één ticket had, maar verrassing: het waren er twee. En daar zat ik dan, alleen met mijn tweede stoel. Door mijn mails scrollend ontdekte ik, jawel, dat ik al twee voorstellingen in september gemist had. Die dame over gezond voor jezelf zorgen van 3,- was niet zo’n ramp. Maar Lebbis en Jansen had ik wel graag bijgewoond! 

Ik en tickets, moet nog even een systeem bedenken wat wel voor me werkt. Maar weet je, ik heb wel weer een blog geschreven 🥳

Misschien toch iets met ‘prioriteiten’ dat ik deze dingen vergeet goed te stroomlijnen. Niet opgeven gewoon doorgaan. Op naar het volgende culturele avontuur, met of zonder de tickets! De voorpret is ook leuk! 😉