Skip to main content
Workshop voor moeders

Help, mijn kind heeft een label!

Ben jij de moeder van een kind met ADD / ADHD? Kom naar de workshop op zaterdag 29 oktober 2022.

Aanmelden

Leuk, zwanger!

Hoe je zwanger wordt weten we allemaal. Wat het eindresultaat wordt van dat zaadje en eitje is een groot raadsel. Daar kom je onderweg als moeder steeds meer achter. Desalniettemin probeer je in deze rol je kind zo goed mogelijk door verschillende fases heen te loodsen. En voor veel moeders is dat ingewikkelder dan verwacht.

Allemaal anders

En dan zijn alle kinderen ook nog eens verschillend. Leuk! Maar je hebt geen HBO opleiding Moederschap gehad. Dus ploeter je dagelijks, met de beste intenties, om je liefste ‘bezittingen’ een goed plekje in deze maatschappij te bezorgen.

Moeder van een bijzonder brein

Voor moeders met kinderen met een label is deze uitdaging nog groter. Met het uitkomen van het magazine Puber! werd ik hier weer heel erg bij bepaalt. Vandaar deze workshop Help, mijn kind heeft een label! Als moeder kan jij wel wat support gebruiken. Vanuit mijn kennis over ADD en ervaring in het opvoeden van drie koters,  wil ik jullie graag een flinke duw in de rug geven zodat je na deze workshop weer met goede moed en nieuwe energie je taak kan hervatten.

Kom je ook?

Ben jij de moeder van een kind met ADD / ADHD? Dan ben je van harte welkom op deze dag!

We gaan met de volgende vragen aan de slag

  • Wat gebeurt er nu eigenlijk in dat hoofd en lijf van mijn kind?
  • Wat is mijn rol & missie als moeder?
  • Welke invloed heeft mijn eigen moeder op mij?
  • Hoe kan ik liefdevol in verbinding blijven en loslaten?
  • Hoe verhoud ik me tot de buitenwereld?
  • Hoe zorg ik goed voor mezelf? #opladen!

Er is ruimte om casussen en vragen vanuit de praktijk te behandelen.

Het groene hart – De Comice

Met een heerlijke lunch en wandeling over het terrein van De Comice (Haanwijk 11a, 3481 LH Harmelen) kom je echt even uit je dagelijkse routine. De groene omgeving werkt mee om te reflecteren op waar jij nu staat als vrouw en moeder.

Datum en tijd

Zaterdag 29 oktober – inloop vanaf 09:30. Start programma: 10:00 uur. Einde: 16:30 uur.

Investering

€149 incl. btw. Hierbij is de lunch, koffie thee en water & de videotraining Maak kennis met je ADD t.w.v. €39 inbegrepen.
Let op! Op deze locatie kunnen we max. 16 moeders ontvangen. Inschrijven kan tot zaterdag 22 oktober. 
Deze workshop is spontaan en wat ad hoc ontstaan naar aanleiding van het interview in het blad Puber! en door de leuke klik met Kristianne, gastvrouw van De Comice.
Dus geef je snel op dan weten we waar we op kunnen rekenen!

Aanmelden

[product_table category=”workshop” columns=”description,stock,buy” column_breakpoints=”all,all,all”]

Help, ik twijfel nog…

Geen nood. Ik ben er voor je. Waarover twijfel je?

Margo Matse ADD coach

Groepen zijn niet echt mijn ding

De een krijgt energie van een groep, de ander praat liever een-op-een. Vaak heeft dit te maken met de behoefte je af en toe terug te trekken. Tijdens de lunch kun je lekker je eigen ding doen en weer opladen. Als je vaker behoefte hebt aan een time-out, overleggen we daarover. Al zal ik je wel uitdagen je overtuiging te checken en wellicht te tackelen.

Is dit wel echt iets voor mij?

Bel of mail mij. Samen kijken we of de training iets voor je is of dat een individuele coachsessie beter bij jou past.

Mijn vraag staat niet in het lijstje

Stuur mij je vraag via de mail (met je telefoonnummer) en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag.