Verhalen

Hoe ervaren volwassenen met ADD hun concentratiestoornis?
En hoe pakken ze die aan? 
Lees hun persoonlijke verhalen.

Verhaal van Petra een volwassen vrouw met ADD van ADD Coaching
34 JAAR

Petra

Na elke coachingsessie bij Margo heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik krijg grip op de dagelijkse dingen en het kost me minder moeite knopen door te hakken. Ook de omgang met vrienden en collega’s verloopt weer een stuk makkelijker. Margo stelt de juiste vragen, schat mij goed in en geeft mij waardevolle oefeningen om dagelijks structuur te creëren.

40 JAAR

Willem

Als vader en manager heb ik het voortdurend druk. En een nieuwe uitdaging ga ik nooit uit de weg. Maar dat betekent ook: véél prikkels! Daarom nam ik contact op met Margo. Zij leerde mij gas terug te nemen, rust te pakken en te genieten van de kleine dingen in het leven. Wat ik zo goed vind aan haar aanpak? Ze is rechtdoorzee en heel relaxed en je kunt zonder diagnose bij haar terecht. Na het coachingtraject heb ik besloten elke drie maanden terug te komen voor een apk. Zo krijg ik de energie om er weer tegenaan te gaan en verval ik niet in oude patronen.

Verhaal van Willem een volwassen man met ADD van ADD Coaching
Verhaal van Ariel een jonge vrouw met ADD van ADD Coaching
23 JAAR

Ariël

Op mijn twaalfde wilde ik niet meer naar school; ik had veel buikpijn en andere fysieke klachten. Op mijn vijftiende werden bij mij ADD en hooggevoeligheid gediagnosticeerd. Door medicatie en begeleiding ging het sinds die tijd beter met mij. Na acht jaar wilde ik graag weten wie ik was zonder medicijnen, maar ik vond het doodeng af te gaan bouwen. Ik kwam bij Margo terecht. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. In overleg met de huisarts ben ik gaan afbouwen. En dat ging boven verwachting. Ik heb een betere baan gevonden en bleek veel creatiever te zijn dan ik zelf wist. Mijn creativiteit zat door de medicijnen onder een laag stof. Die moest echt weer tevoorschijn komen.

18 JAAR

Jeroen

Mijn moeder wilde dat ik een coach zocht omdat ik erg langzaam ben (behalve op de racefiets) en moeite heb met de gewone dagelijkse dingen. Huiswerk maken en plannen is voor mij erg lastig. Ik heb bij Margo veel geleerd. Hoe mijn brein werkt bijvoorbeeld. En dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leerproces. Ik heb mijn zaken steeds beter op orde.

Verhaal van Peter een tiener met ADD van ADD Coaching

Ook aan de slag?

Kom naar de training Effectief leven met ADD. Door actieve werkvormen en oefeningen met situaties uit de praktijk leer je veel in twee dagen. Na de training ga je naar huis met meer vertrouwen in jezelf omdat het anders kan.

Kom naar de training

Ook zonder diagnose!