Skip to main content

Verhalen

34 JAAR

Olivier

Na jaren van diverse -logen  en -peuten wist ik al vrij aardig hoe ik in elkaar stak. Toch ontbrak er nog een schakeltje. Ik ging op zoek naar iemand die me heel concreet handvatten kon geven voor mijn ADD-valkuilen. Zowel tijdens werk als thuis. Zo kwam ik bij ADD Coaching uit.

Het was een verademing om je ADD als uitgangspunt te nemen. Dat is een heel andere insteek. Margo geeft je steeds weer praktische aanknopingspunten om mee verder te komen. Soms is ze heel prettig direct, soms daagt ze je uit. Maar tegelijk heel ontwapenend vanuit haar eigen ervaringen. Ik ging steeds vol goede moed weer de deur uit. Tot ik het punt bereikte dat ik de nieuwe inzichten steeds meer vanzelf ging toepassen.

45 JAAR

Diny

Na elke coachingsessie bij Margo heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik krijg grip op de dagelijkse dingen en het kost me minder moeite knopen door te hakken. Ook de omgang met vrienden en collega’s verloopt weer een stuk makkelijker. Margo stelt de juiste vragen, schat mij goed in en geeft mij waardevolle oefeningen om dagelijks structuur te creëren.

40 JAAR

Willem

Als vader en manager heb ik het voortdurend druk. En een nieuwe uitdaging ga ik nooit uit de weg. Maar dat betekent ook: véél prikkels! Daarom nam ik contact op met Margo. Zij leerde mij gas terug te nemen, rust te pakken en te genieten van de kleine dingen in het leven. Wat ik zo goed vind aan haar aanpak? Ze is rechtdoorzee en heel relaxed en je kunt zonder diagnose bij haar terecht. Na het coachingtraject heb ik besloten elke drie maanden terug te komen voor een apk. Zo krijg ik de energie om er weer tegenaan te gaan en verval ik niet in oude patronen.

Verhaal van Willem een volwassen man met ADD van ADD Coaching
25 JAAR

Ariël

Op mijn twaalfde wilde ik niet meer naar school; ik had veel buikpijn en andere fysieke klachten. Op mijn vijftiende werden bij mij ADD en hooggevoeligheid gediagnosticeerd. Door medicatie en begeleiding ging het sinds die tijd beter met mij. Na acht jaar wilde ik graag weten wie ik was zonder medicijnen, maar ik vond het doodeng af te gaan bouwen. Ik kwam bij Margo terecht. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. In overleg met de huisarts ben ik gaan afbouwen. En dat ging boven verwachting. Ik heb een betere baan gevonden en bleek veel creatiever te zijn dan ik zelf wist. Mijn creativiteit zat door de medicijnen onder een laag stof. Die moest echt weer tevoorschijn komen.

20 JAAR

Jeroen

Mijn moeder wilde dat ik een coach zocht omdat ik erg langzaam ben (behalve op de racefiets) en moeite heb met de gewone dagelijkse dingen. Huiswerk maken en plannen is voor mij erg lastig. Ik heb bij Margo veel geleerd. Hoe mijn brein werkt bijvoorbeeld. En dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leerproces. Ik heb mijn zaken steeds beter op orde.

Ook aan de slag?

Kom naar de training Effectief leven met ADD. Door actieve werkvormen en oefeningen met situaties uit de praktijk leer je veel in twee dagen. Na de training ga je naar huis met meer vertrouwen in jezelf omdat het anders kan.

Kom naar de training

Ook zonder diagnose!