Skip to main content

Team » Margo Matse

Gecertificeerde coach

Margo Matse

Oprichter van ADD Coaching
Geeft groepstrainingen en individuele coaching

Margo Matse ADD coaching

Jouw rots in de branding bij ADD

Tien jaar geleden werd bij mijn dochter ADD vastgesteld. Ons leven stond even op zijn kop en voor mij vielen veel puzzelstukjes op hun plek. Met de juiste begeleiding bereikte ze haar doelen, ook op school. Op dat moment stelde ik mijzelf de vraag: waar kunnen 18-plussers met ADD terecht? Het bleek dat er weinig hulp bij ADD behandeling voor volwassenen was. Dus ging ik opnieuw studeren. Sinds 2010 ben ik ADD-coach voor volwassenen, een van de weinige in Nederland.

Talenten uitvergroten

Heb jij ADD? Dan moet je dubbel zo hard werken. Om aandachtig te blijven, projecten netjes af te ronden en kritiek van anderen een plaats te geven. Hoog tijd dus om even wat gas terug te nemen en samen te bekijken hoe het eenvoudiger of effectiever kan.

Een ADD traject bestaat bij mij uit drie stappen:

ADD Behandeling volwassenen

Een veilige plek creëren

Ga zitten en neem je tijd. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Behandeling ADD Volwassenen

Stress en angst aanpakken

Leer de beren op jouw weg te verslaan met inzicht en humor.

Hulp bij ADD

Versterk je talenten

Verleg de focus van je stoornis naar je sterke kanten.

ADD traject volwassenen

Geen twee ADD-ervaringen zijn gelijk. Daarom volgen we een traject dat jou op het lijf geschreven is. Het juiste ADD traject voor volwassenen.

Behandeling ADD

Veranderkracht van mensen maakt me blij

Waarom ik mijn werk zo graag doe? Omdat ik zelf energie krijg van de kracht in mensen. Van de focus op wat ze graag doen en de sterke wil om patronen te veranderen. Fantastisch! Die succeservaringen vieren we dan ook samen. Dat zijn dé momenten.

Heb jij een vraag, zoek je een coach of ben je benieuwd naar het ADD traject voor volwassenen? Ik hoor graag van je. Via margo@add-coaching.nl of 06 – 57 65 58 39.

Kom naar de training

Ook zonder diagnose!

Bekijk Margo’s verhaal

Play Video