Privacyverklaring

ADD Coaching

Wanneer je mijn website bezoekt of contact met mij zoekt, vertrouw je mij bewust of onbewust persoonsgegevens toe. In dit privacy statement leg ik uit:

  1. welke gegevens ik verzamelen;
  2. waarom ik dat doe;
  3. hoe ik ermee omga;
  4. hoe je je persoonsgegevens kunt inzien, wijzigen en verwijderen.
  5. cookie beleid

1. Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer je mijn website bezoekt of contact met mij zoekt, laat je bijna altijd persoonsgegevens achter. Hieronder beschrijf ik welke gegevens dat zijn.

  • Als je de website bezoekt, registreert de server je IP-adres.
  • Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen, vragen we je om je mailadres.
  • Als je belt of mailt voor informatie geef je meestal je naam, telefoonnummer en/of mailadres.
  • Wanneer je informatie wilt of vragen hebt over individuele coaching dan kan je een bericht achter laten waarin persoonlijke informatie over jou staat. Bijvoorbeeld over je verleden, of je wel of geen diagnose hebt en je deelt misschien al het een en ander met betrekking tot je coach vragen.
  • Wanneer je je inschrijft voor de training dan ben je verplicht om je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je mailadres af te geven. Het is ook mogelijk bij de aanmelding nog iets persoonlijks te vermelden.

Ik verzamel geen bijzondere persoonsgegevens zoals je Burger Service Nummer.

2. Waarvoor verzamel ik deze persoonsgegevens?

Ik verzamel je persoonsgegevens om je zo goed mogelijk te informeren over wat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld deelnemen aan de training of coaching of een andere manier van begeleiding via een andere organisatie. Ik heb die gegevens nodig om je informatie te geven zodat we samen onderzoeken wat het beste bij jou past. Om een overeenkomst te sluiten en om die overeenkomst uit te voeren.

Je persoonsgegevens worden nooit aan andere door gegeven voor commerciële doeleinden.

3. Hoe gaan we om met je persoonsgegevens?

Alle gegevens die ik van je ontvang zijn vertrouwelijk. Deze worden alleen gedeeld met anderen als dat noodzakelijk is voor de uitvoering van mijn werk of om te voldoen aan mijn wettelijke plichten. We delen je gegevens met:

  • webhosting via WP engine
  • website registratie via one.com;
  • nieuwsbrieven-verzender Mailchimp
  • agenda afspraken via Google-calendar
  • iDeal betalingen voor de training via Mollie
  • facturatie van de individuele coachsessies via Moneybird

Met deze partijen is een zogenaamde verwerkersovereenkomst afgesloten om te garanderen dat ze jouw gegevens strikt vertrouwelijk behandelen.

Je gegevens worden niet langer dan nodig is bewaard om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Als onderneming ben ik wettelijk verplicht om de administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

De bescherming van je gegevens neem ik serieus. Onze website draait op een goed beveiligde server. De verbinding naar onze website is beveiligd met SSL-technologie. Je herkent dit aan het slotje dat verschijnt in je browser. Mijn eigen laptop is beveiligd met een professionele firewall.

4. Persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen?

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen? Neem dan contact met mij op en ik maak het voor je in orde.

Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de geschillencommissie.

klachtenregeling.nl

5. Cookies

Op onze website maken wij gebruik van (functionele en analytische) cookies die door uw browser worden opgeslagen op uw apparaat, bijvoorbeeld uw computer, tablet of telefoon.

In deze cookies wordt informatie opgeslagen (zoals de instellingen van uw pc en door u aangegeven voorkeuren) om een volgend bezoek aan onze website te vergemakkelijken. Deze informatie bevat geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze website of dat u geen toegang heeft tot onderdelen van onze website. ADD Coaching maakt geen gebruik van speciale software of cookies om de identiteit of het gedrag van de individuele bezoeker te achterhalen.

ADD Coaching maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe effectief onze Ads-Advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn en hoe bezoekers onze website gebruiken. De informatie die hiervoor wordt verkregen waartoe het IP-adres behoort, wordt geanonimiseerd overgebracht naar Google. Deze gegevens worden door Google opgeslagen op servers die in de Verenigde Staten staan. Om hier meer informatie over in te winnen kunt u het privacybeleid van Google. ADD Coaching heeft Google Analytics ingesteld aan de hand van de instructies van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor is de invloed op de privacy van onze bezoekers minimaal.

De informatie wordt door Google gebruikt om rapporten over de website aan ADD Coaching te kunnen verstrekken, om te bekijken hoe de website gebruikt wordt en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Deze informatie kan door Google verschaft worden aan derden voor zover derden de informatie namens Google verwerken of wanneer google wettelijk verplicht is tot informatieverschaffing. ADD Coaching heeft hier geen enkele invloed op. ADD Coaching heeft Google geen toestemming gegeven om de verkregen Analytics informatie voor andere diensten van Google te gebruiken.

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Nogmaals, dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Advertentie cookies

Wij plaatsen zelf binnen de websites en in ons eigen netwerk advertentiecookies en geven ook derden de mogelijkheid om op onze website binnen hun netwerk advertentiecookies te plaatsen. Deze cookies maken het mogelijk om op uw persoonlijke profiel aangepaste advertenties te tonen binnen onze website en de websites waarop onze cookies zijn geplaatst. Hierdoor kunnen wij bijhouden welke advertenties u heeft gezien, wanneer u hierop klikt, ongeacht het gebruikte platform. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van Google Ads, DoubleClick, Adform, Facebook (Custom Audience, Pixel), Twitter. Deze derden kunnen de gegevens vervolgens combineren met gegevens die zij van uw bezoeken aan andere websites in hun netwerk ontvangen om uw surfgedrag in kaart te brengen en advertenties verder te personaliseren. Wij hebben op het verdere gebruik hiervan door deze derden geen invloed. Lees het privacybeleid van deze partijen voor meer informatie.

Social media cookies

Wij geven via het laten plaatsen van social media cookies/plug-ins u de mogelijkheid om functionaliteiten van social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google/Youtube, etc. etc.) te gebruiken wanneer u bent ingelogd bij deze social media. Deze partijen plaatsen cookies via eigen stukjes code op onze website en ontvangen in deze gevallen uw IP-adres. Wij hebben op het verdere gebruik hiervan door deze derden geen invloed. Lees het privacybeleid van deze partijen voor meer informatie.

Cookies wissen en blokkeren

Sessie cookies worden na elk bezoek automatisch verwijderd. Permanente cookies kunt u via de browserinstellingen op ieder gewenst moment verwijderen. U kunt er tevens via de browserinstellingen voor kiezen om geen cookies toe te staan. Voor meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies kunt u de handleiding en instellingen van uw browser raadplegen.

Heb je tips, vragen of andere feedback? We horen het graag van je.

Margo Matse
ADD Coaching
Wetering 16
3461 JA Linschoten
margo@add-coaching.nl
06-57655839