Skip to main content

In de media

Interview Nederlands Dagblad

En toen stond ik in oktober met twee grote foto’s en relatief kleine stukjes tekst in het ND op de zaterdag en zondag. Helemaal leuk natuurlijk! Ben je nieuwsgierig naar de hele tekst? Wij mochten alleen de eerste 50 woorden publiceren. Wil je alles lezen dan moet je via het linkje aanmelden voor de nieuwsbrief van het ND waarna je gratis de twee artikelen mag lezen. Afmelden voor de nieuwsbrief is natuurlijk ook weer zo gedaan. Succes!

Op zaterdag:

DD trainingen Margo MatseMargo Matse, coacht en traint mensen met ADD, het dromerige broertje van ADHD. En regelmatig valt de tweede dag van een tweedaagse training op een zaterdag. Dan komen er ’s ochtends een stuk of tien volwassenen naar Linschoten toe, naar Bij de Tol
– een monument dat in 1893 werd gebouwd als Doleantiekerkje. Lees hier verder.

Op zondag:

ADD Coach Margo Matse‘Op zondag gaan wij keurig naar de kerk’, zegt Margo Matse breed lachend. Wij, dat zijn zij en haar man Gunnar. En de kerk is CAMA Parousia Woerden. Na de dienst moet hond Rubi er hoognodig uit. Op zondag laten de Matses haar vaak samen uit. Soms gaan ze naar het Noordwijkerstrand maar in de herfst vinden haar baasjes het bos ook erg leuk, en gaan ze ook regelmatig naar het Zeisterbos. Lees het artikel hier verder.

Interview Zin Magazine

Begin dit jaar werd ik door Zin Magazine geïnterviewd over mijn relatie met Gunnar. We trouweden jong en ontdekten hoe verschillend we zijn. Dat betekent steeds opnieuw zoeken naar de juiste balans in onze relatie. Maar we zijn alweer 32 jaar samen en vullen en voelen elkaar geweldig goed aan! Lees het interview via de link hieronder.

Interview Zin Magazine

Interview Impuls en Woortblind Magazine 

Begin dit jaar werd ik door door Impuls & Woortblind gevraagd om wat te vertellen over ADD en Werk. Via de link hieronder lees je het artikel op pagina 12, 13 en 14.

 Artikel ‘ADD en Werk – de perfecte baan’