Skip to main content

Wij kennen elkaar niet persoonlijk, maar jouw impact op mijn leven is ongekend groot. Graag deel ik mijn verhaal met je.

Ik ben Eva de Vries, 43 jaar oud, moeder van twee kinderen en getrouwd met Max. Met een fijn gezin, goede leefomstandigheden en een boeiende baan als ZZP’er met personeel leek alles perfect. Toch was ik altijd gespannen en alert, worstelend om aan alle eisen van het leven te voldoen. Administratieve taken namen uren in beslag en het huishouden en werk-privébalans waren een constante strijd. Mijn gezin beschouwde mijn chaotische aard als normaal. ‘Eva is gewoon een spontane chaoot’, werd er gezegd, maar diep van binnen voelde ik me een mislukkeling. Vorig jaar bereikte ik mijn breekpunt. Ik was het zat om altijd hard te werken zonder het gewenste resultaat te zien.

Toen stuitte ik op jouw ADD vragenlijst op internet. Als therapeut herkende ik de symptomen wel, maar had ik ze nooit serieus genomen voor mezelf. Op een avond in december vulde ik, naast Max op de bank, de lijst in. Mijn hoge score was een eyeopener. Na het lezen van jouw website besloot ik me te laten onderzoeken. Om de wachttijd bij GGzE te overbruggen, volgden Max en ik jouw cursus ‘ADD in je relatie’. De verhalen van andere stellen gaven ons nieuwe inzichten en hielpen ons door moeilijke relatieproblemen heen.

Bij het officiële onderzoek uitte ik mijn angst niet serieus genomen te worden. Echter, mijn score was overduidelijk: ik had ADD. Met tranen van opluchting verliet ik de onderzoeksruimte. Ik kreeg het advies om een psycholoog te bezoeken en te starten met medicatie, methylfenidaat. Deze stap maakte een wereld van verschil voor mij. Ik voel me rustiger, geconcentreerder en efficiënter. Natuurlijk is er nog een weg te gaan, maar ik ben hoopvol.

Margo, dank je wel voor alles wat je, zonder het te weten, voor mij hebt betekend. Jouw invloed heeft me geholpen te begrijpen wat er met mij aan de hand was en leidde tot de juiste hulp en medicatie. Ik ben je ongelooflijk dankbaar en kan niet wachten op je boek. 😊

Hartelijke groeten,

Eva de Vries 🌟