Skip to main content

ADD Tilburg

Vind hier jouw gewenste ADD coach in Tilburg

ADD coach Tilburg

Zet jij graag je creativiteit in om mooie werken te maken of werkbare oplossingen te bedenken? Mensen in je omgeving beschrijven je als creatief en oplossingsgericht. Daarnaast ben je gevoelig en dat uit zich in een hoge mate van empathie naar anderen. Prachtige eigenschappen die jou maken tot wie je bent.

Tegelijk merk je dat je bij het maken van een creatief werk of het zoeken naar oplossingen snel afgeleid raakt en erg perfectionistisch bent. En omdat dat nog wel eens doorslaat, voel je je behoorlijk belemmerd in het dagelijks leven. Hoe ga jij om met de nadelige effecten van Attention Deficit Disorder (ADD)? Onze ADD coach in Tilburg kan je erbij helpen. Lees hieronder meer over onze ADD coachtrajecten om te kijken wat bij jou past.

Onze ADD coaches in Tilburg en omgeving

Mischa Brugmans

  Geen wachttijd
  Eindhoven, Son en Breugel
  Coacht ook online

Jasper Buitenhuis

  Geen wachttijd
  Online
  Coacht ook online

Vera Gulickx

  2 weken wachttijd
  Tilburg
  Coacht ook online

Yvonne Stiegelis

  3 weken wachttijd
  Breda
  Coacht ook online

Laat ADD je dagelijks leven niet belemmeren

Of er nu een grote uitdaging voor je staat of dat je een klein, dagelijks probleempje moet aanpakken, met jouw oplossingsgerichte vermogen draai jij je hand er niet voor om. Het kost je relatief weinig moeite om resultaat te boeken, zeker als de uitdaging aansluit bij je interesses. Helaas zit de ADD je vaak in de weg. Want terwijl je je creativiteit de vrije loop laat, zorgt het gebrek aan concentratie ervoor dat je te snel afgeleid raakt. En je perfectionisme vertelt je regelmatig dat het nog niet goed genoeg is.

Zonde dat de minder mooie kanten van ADD in veel situaties domineren en dat je dagelijks leven erdoor belemmerd wordt. Er valt gelukkig iets aan te doen en daar heb je zelf invloed op. Met een ADD coach in de buurt van Tilburg ga je in gesprek om te leren de positieve eigenschappen van ADD te belichten, zodat je niet langer hinder ondervindt bij alledaagse activiteiten.

concentratiestoornis

Een ADD coach in de buurt van Tilburg iets voor jou?

Het coachtraject kan op verschillende manieren ingevuld worden. Maar altijd staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je bent een uniek persoon die een eigen methode heeft om met ADD om te gaan. Dus coaching op maat is daarin essentieel.

Onze ADD coach stelt jouw kwaliteiten voorop. Die vormen het uitgangspunt van het coachtraject, zodat je gedurende de gesprekken leert hoe je in je eigen kracht kunt staan en hoe ADD niet langer een belemmerende invloed op je leven heeft. We bieden diverse soorten training aan, zodat je altijd een vorm vindt die bij jou past:

 • Een videotraining die je vanuit huis kunt volgen. De training duurt drie dagen
 • VIP-training van drie maanden. Elke twee weken kom je samen met je ADD coach voor een individueel gesprek
 • Effectief leven met ADD. Deze training wordt gegeven aan volwassenen vanaf 25 jaar en duurt twee dagen
 • Effectief leven en leren met ADD. Eveneens een tweedaagse training, maar dan voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in Tilburg? ADD Coaching

Laat je leven niet langer beïnvloeden door de belemmerende kanten van ADD. Juist de creatieve en invoelende kenmerken die bij jou horen wil je meer en meer naar boven halen. Onze ADD coach in Tilburg heeft de kennis en ervaring in huis om je effectief bij te staan. Met begeleiding op maat ga je leren om beter om te gaan met ADD.

Is onze werkwijze precies wat jij zoekt? Meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking. En wil je meer informatie over onze coachtrajecten? We vertellen je graag hoe onze manier van werken aansluit bij jouw persoonlijke zoektocht naar een oplossing. Neem meteen contact met ons op om al je vragen aan ons te stellen.

Krijg grip op je ADD

Zo helpen we jou op weg.

Gratis webinar van overleven naar overzicht
Gratis

Gratis webinar

Van Overleven naar Overzicht – leer effectief te leven met ADD – dinsdag 9 januari om 20.00 uur

Is jouw leven een chaos geworden na je opleiding, werk, relatie en kinderen, terwijl je voor die tijd het allemaal nog wel ‘redelijk’ onder controle had? Ondanks jouw harde werken, pokerface, intelligentie en aanpassingsvermogen waar je het al die tijd nog goed mee gered hebt, ben en je nu op een punt aangekomen dat er regelmatig paniek ontstaat omdat je niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden.

Meld je aan
Maak kennis met je ADD blur
Van €69 voor €39

Maak kennis met je ADD

 • Ontvang 3 lessen
 • Overal online te volgen
 • Inclusief werkbladen
 • Zet je eerste stappen
 • Beoordeeld met een 9,1
Volg de training