Skip to main content

ADD Rotterdam

Vind hier jouw gewenste ADD coach in Rotterdam

ADD coach Rotterdam

Pak je op school of op werk graag met beide handen een nieuw project aan waarin je je creativiteit en oplossingsvermogen kunt laten zien? Een mooie uitdaging die je niet graag uit de weg gaat. Maar telkens word je geconfronteerd met de nadelige effecten van Attention Deficit Disorder (ADD) die resulteren in snelle afleiding, perfectionisme en uitstelgedrag.

Hoe leer je om toch dat project op te pakken en je te focussen op het doel? Laat ADD je (school)werk en dagelijks leven niet beïnvloeden. En lukt dat niet in je eentje, waarom vraag je dan niet de hulp van een ADD coach in de buurt van Rotterdam? Hieronder vind je meer informatie over de coachtrajecten die we bij ADD Coaching bieden.

Onze ADD coaches in omgeving Rotterdam

Jasper Buitenhuis

  Geen wachttijd
  Online
  Coacht ook online

Erika van der Linden

  Geen wachttijd
  Noordwijk
  Coacht ook online

Linda Slichter

  2 weken wachttijd
  Voorschoten
  Coacht ook online

Willemijn van Grinsven

  44 weken wachttijd
  Den Haag
  Coacht ook online

De mooie kanten van ADD belichten?

Hoewel het je niet ontbreekt aan creativiteit en een empathisch vermogen -kwaliteiten die jou als persoon identificeren- loop je dagelijks tegen belemmeringen aan die van invloed zijn op je dagelijkse activiteiten. Heb je allerlei ideeën die je wilt uitwerken, dan word je algauw afgeleid door externe factoren die je van je werk afhouden. Of je perfectionisme wijst je er voortdurend op dat het nog beter moet.

Deze kenmerken van ADD kunnen de positieve kanten ervan behoorlijk overheersen. Zeker als het je niet lukt om die knop in je hoofd om te zetten en je creatieve geest te laten spreken. Hoe ga je om met ADD en zorg je ervoor dat je onbelemmerd dat nieuwe project kunt oppakken? En kan een ADD coach in Rotterdam je daarbij helpen?

concentratiestoornis

Diverse trainingen van onze ADD coach in Rotterdam

Denk je erover om met een ADD coach bij jou in Rotterdam in gesprek te gaan? Weet dan dat we jouw persoonlijke situatie vooropstellen en vanuit je hulpvraag naar een werkbare oplossing zoeken. We werken volop samen om de antwoorden op je vragen te vinden en te oefenen met praktische manieren om met ADD om te gaan.

Dat kan met onze coachtrajecten die we op diverse manieren invullen. Van een driedaagse online training tot een individuele VIP-training waarin je over een periode van drie maanden iedere twee weken met de ADD coach samenkomt. Voor jongeren in de leeftijd van 17 tot 24 jaar bieden we Effectief leven en leren met ADD. Spreekt jou dat ook aan maar ben je ouder dan 25? Dan hebben we een vergelijkbare training, Effectief leven met ADD.

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in Rotterdam? ADD Coaching

Spreekt een van onze coachtrajecten je aan en wil je onder begeleiding van een ADD coach in Rotterdam leren hoe je omgaat met ADD? Neem het heft in handen en meld je bij ons aan voor een vrijblijvend gesprek. Samen bepalen we hoe jouw persoonlijke traject eruit komt te zien.

Wil je eerst nog informatie over de mogelijkheden voor een ADD coach of zoek je een coach in de buurt van Amsterdam? Neem contact met ons op om al je vragen te laten beantwoorden en stap met ons in een oplossingsgericht en positief coachtraject.

Krijg grip op je ADD

Zo helpen we jou op weg.

Gratis

Gratis webinar
‘Help, heb ik ADD?’

Een nieuwe datum volgt snel!

Leer waarom het ADD-brein anders werkt, en hoe je wél jouw doelen behaalt!

Van €49 voor €39

Maak kennis met je ADD

 • Ontvang 3 lessen
 • Overal online te volgen
 • Inclusief werkbladen
 • Zet je eerste stappen
 • Beoordeeld met een 9,1
Volg de training