Skip to main content

ADD Nijmegen

Vind hier jouw gewenste ADD coach in Nijmegen

ADD coach Nijmegen

Voel jij je in je dagelijks leven belemmerd door de nadelige kenmerken van Attention Deficit Disorder (ADD)? Hoewel er mooie kanten aan zitten die zich uiten in een groot inlevingsvermogen en creatieve oplossingen, voel je dat die overschaduwd worden door snelle afleiding, perfectionisme en uitstelgedrag.

Hoe draai je het om en zorg je dat de positieve kanten van ADD gaan domineren? Laat jezelf niet langer beperken in je dagelijkse activiteiten en leer om te gaan met ADD. Hoe? Door in gesprek te gaan met een ADD coach in Nijmegen die jou persoonlijk kan begeleiden. Meer hierover ontdek je op deze pagina.

Onze ADD coach in Nijmegen

Anouk Scheres

  8 weken wachttijd
  Nijmegen
  Coacht ook online

Hoe ADD je leven kan beïnvloeden

ADD kan een groot effect hebben op je dagelijks leven, zeker als je niet goed weet hoe je ermee om moet gaan. Kleine handelingen kunnen algauw een grote worsteling worden, omdat je te snel afgeleid wordt of omdat je te veel luistert naar de perfectionistische stem in je hoofd. Je bent dan wel erg creatief, maar zodra het gebrek aan concentratievermogen begint op te spelen, profiteer je niet van de mooie kanten van ADD.

Wil je dat je dagelijks activiteiten op een positieve manier worden beïnvloed door de creativiteit en het oplossingsgerichte denkvermogen die in je schuilen? En dat het perfectionisme en de afleiding naar de achtergrond verdwijnen? Laat een ADD coach bij jou in de buurt van Nijmegen je helpen.

concentratiestoornis

In Nijmegen op zoek naar een ADD coach?

Met een persoonlijke aanpak en de focus op je kwaliteiten gaat de ADD coach in Nijmegen een coachtraject met je aan. Daarin staan je hulpvraag en einddoel centraal, zodat jij en je coach doelgericht samen kunnen werken.

Onze trainingen zijn in diverse vormen opgezet, zodat je precies de coaching vindt die bij jou past. Wil je bijvoorbeeld een langdurig traject aan en de diepte induiken of wil je in een aantal dagen praktische tips ontvangen die je eenvoudig toepast? Bekijk een van de trainingen die wij aanbieden:

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in Nijmegen? ADD Coaching

Sluit een van onze trainingen aan bij jouw behoefte en ben je er klaar voor om met onze ADD coach in Nijmegen aan het werk te gaan? Leer effectief omgaan met de gevolgen van ADD, zodat je leven niet langer belemmerd wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wilt over onze werkwijze. Of meld je aan voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij staan met onze kennis en ervaring klaar om jou bij te staan en kijken ernaar uit een coachtraject op maat te starten.

Krijg grip op je ADD

Zo helpen we jou op weg.

Gratis webinar van overleven naar overzicht
Gratis

Gratis webinar

De ADD Formule – maandag 6 mei om 20.00 uur.

BEN JE KLAAR MET DIE WORSTELING IN HET DAGELIJKSE LEVEN?

Schuif dan aan bij dit gratis webinar over mijn ADD Formule op maandag 6 mei om 20.00 uur. Ik deel dé uitleg over ADD met je die je altijd al had moeten weten. Verloopt jouw leven moeizaam? Verzand je te vaak en te lang in je eigen hoofd waardoor het leven aan je voorbijgaat? Kom je eind van de dag nog een dag tekort? Heb je in je hoofd dat briljante idee al uitgewerkt maar in de echte wereld houdt een onzichtbare macht je tegen?

Meld je gratis aan
Maak kennis met je ADD blur
Van €39 voor €27

Maak kennis met je ADD

 • Ontvang 3 lessen
 • Overal online te volgen
 • Inclusief werkbladen
 • Zet je eerste stappen
 • Beoordeeld met een 9,1
Volg de training