Skip to main content

ADD België

Vind hier jouw gewenste ADD coach in België

ADD coach België

Snel afgeleid raken, moeite met plannen op lange termijn en perfectionisme. Jij herkent je hierin en wel in zo’n mate dat jouw dagelijks leven erdoor wordt belemmerd. Heb je Attention Deficit Disorder (ADD), dan zul je merken dat je op school of op werk meer tijd nodig hebt om dezelfde doelen te bereiken als je medestudenten of collega’s.

Leven met ADD heeft zo zijn uitdagingen waar je ongevraagd tegenaan zal lopen. Hoe leer je daarmee om te gaan en hoe leg je de nadruk op de positieve kanten van ADD? Een ADD coach in België van ADD Coaching kan je daarin begeleiden en ondersteunen. Meer weten? Ontdek hier wat de ADD coach voor jou kan betekenen.

Onze ADD coach in België:

Elyn van Hul

  5 weken wachttijd
  Antwerpen, Kapellen
  Coacht ook online

Nadruk op de positieve kanten van ADD

Met een creatief brein en een hoog empathisch vermogen weet je tot verrassende, unieke creaties en resultaten te komen. Dat is het geval op het moment dat je op hobbymatig niveau iets gaat creëren, maar ook als je op het werk betrokken bent bij een project waar een effectieve oplossing voor gezocht wordt. De keerzijde is alleen dat het je door de ADD meer tijd kost om tot die oplossing te komen. Ligt er druk op je schouders, dan komt je perfectionistische kant om de hoek kijken. En een gebrek aan concentratie maakt het niet gemakkelijker om oplossingsgericht te denken.

Wil je de focus leggen op de creatieve en gevoelige kant zonder dat je belemmerd wordt door perfectionisme of een gebrek aan concentratie? Met een ADD coach die in België jou gaat begeleiden, leer je op een heel praktische manier positieve kenmerken van ADD te belichten. De nadelige effecten van ADD worden tijdens de coachsessies uitgediept, zodat je erachter komt hoe je ermee om kunt gaan.

concentratiestoornis

Een ADD coach zoeken in België?

Het doel van de ADD coach in België is om samen met jou te ontdekken welke oplossing bij je past en welke middelen je nodig hebt om die te bereiken. Je persoonlijke ontwikkeling en specifieke hulpvragen vormen hierin het uitgangspunt. En we geloven erin dat jouw kwaliteiten en bereidwilligheid ertoe leiden dat je je leefstijl kunt aanpassen op een manier die bij jou past.

Leer effectief om te gaan met ADD door je volledig in te zetten in het coachtraject. Zowel in Nederland als in België werken onze ADD coaches met de volgende trainingsvormen:

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in België? ADD Coaching

Ga de uitdaging aan met een ADD coach in België die jou persoonlijk begeleidt in het omgaan met ADD. Je zult ervaren dat het coachtraject je helpt om je te concentreren op de positieve kanten ervan en dat je zelfvertrouwen zichtbaar toeneemt.

Wil je meer informatie over een van onze trainingen of ben je klaar om je in te schrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit je op weg te helpen naar een leven met ADD en zonder belemmeringen.

Krijg grip op je ADD

Zo helpen we jou op weg.

Gratis webinar van overleven naar overzicht
Gratis

Gratis webinar

Van Overleven naar Overzicht – leer effectief te leven met ADD – dinsdag 5 maart om 10.00 uur.

Is jouw leven een chaos geworden na je opleiding, werk, relatie en kinderen, terwijl je voor die tijd het allemaal nog wel ‘redelijk’ onder controle had? Ondanks jouw harde werken, pokerface, intelligentie en aanpassingsvermogen waar je het al die tijd nog goed mee gered hebt, ben en je nu op een punt aangekomen dat er regelmatig paniek ontstaat omdat je niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden.

Meld je gratis aan
Maak kennis met je ADD blur
Van €69 voor €39

Maak kennis met je ADD

 • Ontvang 3 lessen
 • Overal online te volgen
 • Inclusief werkbladen
 • Zet je eerste stappen
 • Beoordeeld met een 9,1
Volg de training