Skip to main content

ADD België

Vind hier jouw gewenste ADD coach in België

ADD coach België

Snel afgeleid raken, moeite met plannen op lange termijn en perfectionisme. Jij herkent je hierin en wel in zo’n mate dat jouw dagelijks leven erdoor wordt belemmerd. Heb je Attention Deficit Disorder (ADD), dan zul je merken dat je op school of op werk meer tijd nodig hebt om dezelfde doelen te bereiken als je medestudenten of collega’s.

Leven met ADD heeft zo zijn uitdagingen waar je ongevraagd tegenaan zal lopen. Hoe leer je daarmee om te gaan en hoe leg je de nadruk op de positieve kanten van ADD? Een ADD coach in België van ADD Coaching kan je daarin begeleiden en ondersteunen. Meer weten? Ontdek hier wat de ADD coach voor jou kan betekenen.

Onze ADD coach in België:

Elyn van Hul

  5 weken wachttijd
  Antwerpen, Kapellen
  Coacht ook online

Nadruk op de positieve kanten van ADD

Met een creatief brein en een hoog empathisch vermogen weet je tot verrassende, unieke creaties en resultaten te komen. Dat is het geval op het moment dat je op hobbymatig niveau iets gaat creëren, maar ook als je op het werk betrokken bent bij een project waar een effectieve oplossing voor gezocht wordt. De keerzijde is alleen dat het je door de ADD meer tijd kost om tot die oplossing te komen. Ligt er druk op je schouders, dan komt je perfectionistische kant om de hoek kijken. En een gebrek aan concentratie maakt het niet gemakkelijker om oplossingsgericht te denken.

Wil je de focus leggen op de creatieve en gevoelige kant zonder dat je belemmerd wordt door perfectionisme of een gebrek aan concentratie? Met een ADD coach die in België jou gaat begeleiden, leer je op een heel praktische manier positieve kenmerken van ADD te belichten. De nadelige effecten van ADD worden tijdens de coachsessies uitgediept, zodat je erachter komt hoe je ermee om kunt gaan.

concentratiestoornis

Een ADD coach zoeken in België?

Het doel van de ADD coach in België is om samen met jou te ontdekken welke oplossing bij je past en welke middelen je nodig hebt om die te bereiken. Je persoonlijke ontwikkeling en specifieke hulpvragen vormen hierin het uitgangspunt. En we geloven erin dat jouw kwaliteiten en bereidwilligheid ertoe leiden dat je je leefstijl kunt aanpassen op een manier die bij jou past.

Leer effectief om te gaan met ADD door je volledig in te zetten in het coachtraject. Zowel in Nederland als in België werken onze ADD coaches met de volgende trainingsvormen:

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in België? ADD Coaching

Ga de uitdaging aan met een ADD coach in België die jou persoonlijk begeleidt in het omgaan met ADD. Je zult ervaren dat het coachtraject je helpt om je te concentreren op de positieve kanten ervan en dat je zelfvertrouwen zichtbaar toeneemt.

Wil je meer informatie over een van onze trainingen of ben je klaar om je in te schrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit je op weg te helpen naar een leven met ADD en zonder belemmeringen.

Gratis

Gratis webinar

Ouders met ADD en kinderen 0-16

Dinsdag 23 juli om 20:00 uur

Ben je klaar met die worsteling in het dagelijks leven? Verzand je te vaak en te lang in je eigen hoofd waardoor het leven aan je voorbijgaat? Kom je eind van de dag nog een dag tekort? Heb je in je hoofd dat briljante idee al uitgewerkt maar in de echte wereld houdt een onzichtbare macht je tegen?

Schuif dan aan bij dit gratis webinar over mijn ADD Formule. Ik deel dé uitleg over ADD met je die je altijd al had moeten weten.

Gratis aanmelden
Slechts €37,-

DE ADD Formule

LIVE

26 JUNI

Een live middag vol praktische tips en trucs om uit die bekende ADD-bubbel te stappen en vol zelfvertrouwen je doelen te behalen.

 • Maak kennis met Margo
 • Ontvangt direct praktische tips en trucs
 • Succesverhalen én bloopers
 • Ontmoet gelijkgestemden
 • Maak je persoonlijke ADD-veranderplan
Claim je ticket