Skip to main content

ADD Antwerpen

Vind hier jouw gewenste ADD coach in Antwerpen

ADD coach Antwerpen

Voor een nieuw project op het werk word jij door collega’s benaderd. Je mag eindverantwoordelijke zijn en je moet ervoor zorgen dat er binnen een termijn van een aantal maanden een oplossing moet komen. Je bent enorm creatief en kunt oplossingsgericht denken. Tegelijk voel je de angst in je opkomen omdat het gebrek aan concentratie en planningsvermogen doorgaans roet in het eten gooit. Door Attention Deficit Disorder (ADD) loop je met grote regelmaat tegen dergelijke problemen aan.

Laat je in je werk en dagelijks leven niet langer tegenhouden door de nadelige gevolgen van ADD maar leer juist de nadruk te leggen op de positieve kanten. Woon je in de omgeving van Antwerpen? Dan kan een ADD coach in Antwerpen je daarbij helpen. Op deze pagina ontdek je wat de begeleiding inhoudt.

Onze ADD coach in Antwerpen:

Elyn van Hul

  5 weken wachttijd
  Antwerpen, Kapellen
  Coacht ook online

De twee kanten van ADD

Herken je jezelf in de kenmerken van ADD? Een hoge mate van creativiteit en empathie maken dat je in veel gevallen tot effectieve oplossingen komt en mensen in je nabije omgeving van goed advies voorziet. De andere kant van de medaille is dat je bij dagelijkse werkzaamheden vaak dusdanig afgeleid wordt dat je je werk niet gedaan krijgt. En het lukt je simpelweg niet om ver vooruit te plannen waardoor het veel moeite kost om afspraken te maken.

Loop je al te lang tegen de nadelen van ADD aan en ben je er zat van dat je er in je dagelijks leven door wordt belemmerd? Misschien heb je al van alles geprobeerd om met ADD om te gaan, maar zonder blijvend resultaat. Ga daarom met een ADD coach bij jou in de buurt van Antwerpen in gesprek om uit te zoeken wat voor jou het beste werkt.

concentratiestoornis

In Antwerpen op zoek naar een ADD coach?

In onze coachtrajecten hebben wij als doel jou te begeleiden naar een leven waarin ADD je niet langer verhindert in je activiteiten. En dat doen we op een manier die aansluit op jouw persoonlijke situatie. Je specifieke hulpvragen vormen de leidraad waarmee onze ADD coaches hun deskundigheid inzetten. Op basis van een van de volgende trainingen ontvang je de coaching die jij nodig hebt:

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in Antwerpen? ADD Coaching

Ga jij de stap zetten naar een leven waarin ADD niet meer de overhand heeft? En ben je er klaar voor om met een ADD coach in Antwerpen samen te werken om tot werkbare oplossingen te komen? Wij willen je graag ondersteuning op maat bieden.

Schroom niet om ons te bellen of te mailen als je vragen hebt over een van onze coachtrajecten of hoe je onze ADD coaches in de buurt van Antwerpen kunt bereiken. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen, zet je de eerste stap naar een oplossing die voor jou het beste werkt.

Krijg grip op je ADD

Zo helpen we jou op weg.

Gratis webinar van overleven naar overzicht
Gratis

Gratis webinar

Van Overleven naar Overzicht – leer effectief te leven met ADD – dinsdag 5 maart om 10.00 uur.

Is jouw leven een chaos geworden na je opleiding, werk, relatie en kinderen, terwijl je voor die tijd het allemaal nog wel ‘redelijk’ onder controle had? Ondanks jouw harde werken, pokerface, intelligentie en aanpassingsvermogen waar je het al die tijd nog goed mee gered hebt, ben en je nu op een punt aangekomen dat er regelmatig paniek ontstaat omdat je niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden.

Meld je gratis aan
Maak kennis met je ADD blur
Van €69 voor €39

Maak kennis met je ADD

 • Ontvang 3 lessen
 • Overal online te volgen
 • Inclusief werkbladen
 • Zet je eerste stappen
 • Beoordeeld met een 9,1
Volg de training