Skip to main content

ADD Amsterdam

Vind hier jouw gewenste ADD coach in Amsterdam

ADD coach Amsterdam

Als je merkt dat je dagelijks leven wordt beïnvloed door bepaalde omstandigheden, dan wil je het heft in handen nemen en zoeken naar oplossingen. In het geval van Attention Deficit Disorder (ADD) zul je tegen situaties op je school of werk aanlopen die anders uitpakken dan je zou willen. Een gebrek aan concentratie of het niet onthouden van informatie hebben gevolgen voor je school- of werkresultaten.

Leer om te gaan met de uitdagingen die ADD met zich meebrengt, zodat je dagelijks leven er niet door belemmerd wordt. Woon je in (de omgeving van) Amsterdam en zoek je een professionele en ervaren begeleider die jou kan helpen? Maak kennis met een ADD coach in Amsterdam via ADD Coaching.

Onze ADD coaches in Amsterdam:

Danielle Meesters

  Geen wachttijd
  Abcoude, Amsterdam
  Coacht ook online

Martine Nijstad

  Geen wachttijd
  Amsterdam
  Coacht ook online

Willeke Strien

  1 weken wachttijd
  Weesp
  Coacht ook online

Sonja Prenen

  4 weken wachttijd
  Broek in Waterland
  Coacht ook online

Hoe hoog is jouw concentratievermogen?

Herken je jezelf in een patroon waarin concentreren, plannen en onthouden verre van aanwezig lijken te zijn? Je hebt moeite om informatie te verwerken en wanneer je je ertoe zet op een specifieke taak te focussen, is dat van korte duur. Deze factoren in combinatie met een hoge gevoeligheid resulteren erin dat je je voor bepaalde situaties afsluit. Zeker wanneer je hier onvoldoende passie voor voelt. Ga je aan de slag met iets wat je echt leuk vindt, dan merk je dat je aangaat en opeens wel de concentratie ervoor kunt opbrengen.

In dit patroon zie je kenmerken die passen bij ADD. En er is niks mis als je je herkent in deze kenmerken. Er zitten ook mooie kanten aan. Wat dacht je van een probleemoplossend vermogen en een hoge mate van creativiteit? Nu alleen nog samen met jouw ADD coach in Amsterdam die positieve kanten omhooghalen. Tegelijk leer je dan met de moeilijke kanten om te gaan.

concentratiestoornis

Zoek een ADD coach in Amsterdam

Na het krijgen van een diagnose volgen er in een psychologenpraktijk doorgaans ADD behandelingen. Bij ADD Coaching ligt dat anders. Wij gaan samen met jou een coachtraject in waarin we je zien als cliënt en niet als patiënt. Daar ligt een wezenlijk verschil, omdat we uitgaan van jouw kwaliteiten en van je vermogen om te veranderen op een manier die bij jou past. Je krijgt een coach op maat die jouw specifieke coachvragen en persoonlijke situatie als leidraad van het traject gebruikt.

Wat vind jij belangrijk in je zoektocht naar hulp in het leren omgaan met ADD? Ben je bereid om met volledige inzet de situatie aan te pakken en praktische opdrachten uit te voeren die je een stap dichterbij je doel brengen?

Onze specialisten werken over het hele land, dus je zult zeker een ADD coach in de omgeving van Amsterdam vinden met wie je een van de volgende trainingen kunt volgen:

 • Een driedaagse videotraining die je thuis online volgt
 • Individuele ADD begeleiding in de vorm van een zogeheten VIP-training. De training duurt drie maanden en iedere twee weken ga je met jouw ADD coach in gesprek
 • Twee tweedaagse training genaamd ‘Effectief leven met ADD’ (18 t/m 25 jaar en 25+ jaar)

Bekijk al onze trainingen
Of bel naar 06-38922900

ADD coach in Amsterdam? ADD Coaching

Ben je klaar voor een effectieve training waarin je leert te leven met ADD? Vind een ADD coach in Amsterdam en stap bij ons in een veilige omgeving. Vertrouwen is de basis van onze trainingen waarin we met humor en inlevingsvermogen jou op weg helpen. Tijdens het ADD coachtraject op maat zien we jou als persoon, niet als een nummer. Benieuwd geworden naar de trainingen die we geven en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en zet de eerste stap in een nieuw leven met ADD.

Gratis

Gratis webinar

Ouders met ADD en kinderen 0-16

Dinsdag 23 juli om 20:00 uur

Ben je klaar met die worsteling in het dagelijks leven? Verzand je te vaak en te lang in je eigen hoofd waardoor het leven aan je voorbijgaat? Kom je eind van de dag nog een dag tekort? Heb je in je hoofd dat briljante idee al uitgewerkt maar in de echte wereld houdt een onzichtbare macht je tegen?

Schuif dan aan bij dit gratis webinar over mijn ADD Formule. Ik deel dé uitleg over ADD met je die je altijd al had moeten weten.

Gratis aanmelden
Slechts €37,-

DE ADD Formule

LIVE

26 JUNI

Een live middag vol praktische tips en trucs om uit die bekende ADD-bubbel te stappen en vol zelfvertrouwen je doelen te behalen.

 • Maak kennis met Margo
 • Ontvangt direct praktische tips en trucs
 • Succesverhalen én bloopers
 • Ontmoet gelijkgestemden
 • Maak je persoonlijke ADD-veranderplan
Claim je ticket