2-daagse webinar

ADD

Een goede start voor 2024

Is ADD de Deal Breaker geworden in jullie relatie?

Let’s give it a go! 2024 here we come!

Op maandag 18 december om 20.00 uur geef ik het webinar Een goeie start in 2024! Ik neem je mee in mijn ADD obstakels met plannen en structureren. (nee, dat wordt geen oudejaarsconference…alhoewel ik er wel één zou kunnen vullen 😅) Ik weet zeker dat je één en ander herkent. Maar ik neem je ook mee in wat ik mezelf heb aangeleerd om het ADD hoofd en Ondernemershoofd  boven water te houden 🙃 En ik hoop dat ik je infecteer met het plan-virus. Een goed begin is het halve werk, en onderweg moet je toch bijsturen.😉 Daarover meer op maandag 18 december om 20:00. Ben jij erbij? 

Jouw investering is: je tijd, je aandacht en 5,-                                                                      Ten eerste weet ik dan zeker dat je er echt bij bent. En no worries, je krijgt sowieso de replay, mocht je zo eg ADD hebben dat je het alsnog vergeet 😉  Ten tweede wil ik graag een mooie donatie doen Pink Ribbon. Zij doen onderzoek naar borstkanker en dat is mega belangrijk. Ik het zelf ondervonden hoe fijn het is om goede zorg te krijgen. ❤️ Dus jouw bijdrage is goed besteed! 

ADD in je Relatie webinar

Neem deel en leer:

  • punt 1 – Dat je structuur nodig hebt om chaos te laten ontstaan 🤪
  • punt 2 – Dat een planning niet in beton gegoten is maar wel het uitgangspunt
  • punt 3 – Dat je pas écht kan ontspannen in je geplande vrije tijd 😎

Nog even praktisch

  • Investeer: Tijd, aandacht en 5 euro incl. voor Pink Ribbon
  • Wanneer: Maandag 18 december van 20:00 tot 21:15
  • Hoe: Online-Live, je ontvangt een link na aanmelding en krijgt voorafgaand aan het webinar nog herinneringsmails, gelukkig!
  • Replay: De replay is tot 5 dagen beschikbaar

Nog even dit:

Ik ben geen goeroe die maar wat roept. Ik ben zelf op mijn veertigste gediagnosticeerd met dit bijzondere ADD brein. De afgelopen veertien jaar heb ik meer dan duizend cliënten gecoacht en getraind en weet ik heel goed hoe ADD voor stress en gedoe kan zorgen.

Ik weet wat er nodig was om te komen waar ik nu sta. Ik heb (nog steeds) een gezonde relatie, drie kinderen aardig opgevoed, de huishouding en persoonlijke ontwikkeling op orde. En mijn bedrijf staat als een huis! Dat is niet om op te scheppen maar om jou te laten weten dat je met je ADD brein echt een heel eind kunt komen.

Het is mogelijk om succesvol te leven met ADD! Ging dat allemaal vanzelf of door op een yoga-matje te gaan zitten? Nee! Het is hard werken maar dan mag je ook mega-trots zijn op jezelf! Ik neem je graag mee in mijn no nonsens aanpak maar verwacht van jou 100% inzet! Ga je nog twijfelen of druk je op de knop en doe je mee?

Meld je nu aan