Suus Hasselbach

ADD coach

Contact

Locaties

Rotterdam, Reeuwijk, Online

Eigenschappen

Doortastend, Positief, Humor

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Wachttijd

4 weken


Over deze coach

Uit je hoofd komen en je eigen AD(H)D beter leren begrijpen waardoor je meer grip krijgt. Leren leven vanuit je behoefte in plaats van dat de AD(H)D jou aanstuurt. Kortom: zelf het stuur weer in handen nemen. Daar kan ik jou bij helpen. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal achter de mens en vind het interessant om samen met jou te onderzoeken waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Door goed te luisteren komen we samen snel en op een positieve manier tot nieuwe inzichten die jou helpen dichterbij jezelf te komen.

Ik ben Suus Hasselbach en zelf in begin 2018 gediagnostiseerd met ADD. Na een lange zoektocht was deze uitslag geen verrassing voor me, maar eerder een fijne bevestiging. Om mezelf en mijn ADD kenmerken beter te leren begrijpen heb ik mij hierin via studie en coaching verder verdiept.

Ik leerde mijn brein accepteren en ontdekte hoe ik ingesleten patronen kon doorbreken. En dat is precies de reden waarom ik ben gaan coachen. Ik gun iedereen hetzelfde proces want je bent oké met of zonder AD(H)D!

Jij bent degene die bepaalt waarmee je aan de slag gaat en ik geef je daarbij graag een zetje in de goede richting. Een richting waarbij we niet gaan voor ‘zoals het hoort’, maar wel gaan voor ‘wat werkt voor jou!’. Het is jouw pad, jouw proces en jouw persoonlijke groei!

Boek je gratis kennismaking met Suus

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie!

Naam*