Nicole Wynia

ADD coach

Contact

Locaties

In overleg op thuislocatie (binnen straal van 15 km van Arnhem), Online

Eigenschappen

Humor, Open, Informeel

Doelgroep

Jongeren, Ouders, Volwassenen, Ouderen

Wachttijd

4 weken


Over deze coach

  • Begeleiding van jongeren en volwassenen met ADD
  • Extra aandacht voor ADD binnen partner- en ouder-kindrelaties
  • Gesprekken online en bij je thuis, individueel of samen met je partner of ouder

ADD is voor veel mensen de altijd aanwezige olifant in de kamer, die in de weg staat bij je studies, je relatie, je baan – kortom: je leven. Herkenbaar? Tijdens de coaching maken we die olifant een stukje kleiner. Omdat jij zoveel meer bent dan je ADD. Ik ben Nicole Wynia, jouw ADD-coach in de regio van Arnhem.

ADD in perspectief
Veroorzaakt ADD stress, faalangst of negatieve gevoelens in je leven? Dan is het belangrijk om te begrijpen waar die problemen en frustraties vandaan komen. Dat is het principe van systeemcoaching. Want je bent wie je bent door je opvoeding, familie, talenten, levenservaring en de levenshobbels die je onderweg tegenkwam. Al die dingen beïnvloeden hoe je omgaat met ADD. Door je problemen met ADD in perspectief te zien – als 1 van de uitdagingen op je pad  wordt die olifant in de kamer al een heel stuk kleiner.

Verander je aanpak, niet jezelf
Dat zinnetje gebruik ik vaak. Want veel mensen met ADD kampen met een schuldgevoel en een laag zelfbeeld. Toch hoef je jezelf niet te veranderen, maar misschien wel aan de manier waarop je met je ADD omgaat. Dus gaan we heel praktisch aan de slag, met oefeningen, concrete situaties en doelen om naartoe te werken.

Nog belangrijk bij mijn coaching: je staat er nooit alleen voor. Daarom kun je, naast de individuele coaching, er ook voor kiezen om de mensen te betrekken die dicht bij je staan: je partner, ouders, beste vriend. Omdat ze een grote invloed hebben op hoe jij ADD ervaart. En omdat ze als ouder of partner ook voortdurend worstelen met de vraag: doe ik het goed? Wat is de juiste balans tussen structuur en houvast geven, en loslaten?

Mijn sterktes als coach? Ik coach als ervaringsdeskundige. Je krijgt een eerlijke coach die de vinger op de zere plek durft te leggen en alle tijd neemt om naar jou te luisteren. Een onlinegesprek of coaching in je vertrouwde thuisomgeving?

Jij kiest.

Boek je gratis kennismaking met Nicole

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie!

Naam*