Erika van der Linden

ADD coach

Contact

Locaties

Bollenstreek, Op locatie (rond Haarlem-Hoofddorp-Leiden-Noordwijk), Online

Eigenschappen

Positief, Inlevingsvermogen, Humor

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen, Ouderen

Wachttijd

Geen


Over deze coach

Ik help je om uit je hoofd te komen. Waarom? Omdat ik er blij van word als jij je ook weer blij voelt! Naast de gesprekken die we hebben, doe ik ook oefeningen waardoor je makkelijker uit je hoofd komt, door middel van visualisatie en voelen.

We bedenken met ons hoofd wat we willen; onze doelen en verlangens, maar toch komen we niet in actie. Of we lopen té hard van stapel, doen té veel ons best waardoor ons lichtje langzaam uitgaat.

Vroeger zat ik ook altijd in m’n hoofd maar ik ben blij dat ik heb leren voelen en luisteren naar m’n lichaam en dat gun ik jou ook!

ADD Coaching Bollenstreek heeft als subtitel “uit je dromen”. Ik help je uit je hoofd te komen als je in je eigen (droom) wereldje zit. “Uit je dromen” betekent ook het ontdekken en uitspreken van jouw dromen en ze ook waar maken! Naar je doel toe zonder uitstellen en zonder afhaken. Ergens weet je wel dát je het kunt, maar toch lukt het niet…. of verval je weer in je oude gedrag. Samen gaan wij kijken naar wat wél werkt voor jou, i.p.v. hoe het hoort. Waar word jij door gemotiveerd zodat je je gedrag wél volhoudt.

Wil jij meer rust en lichtheid? Meer blijheid, ontspanning en een makkelijker leven? Dan lees je dit precies op het goede moment op de juiste plek! En ben je van harte welkom, met of zonder diagnose.

Boek je gratis kennismaking met Erika

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie!

Naam*