Anouk Scheres

ADD coach

Contact

Locaties

Nijmegen, Online

Eigenschappen

Rustig, Vriendelijk, Enthousiast

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Wachttijd

12 weken


Over deze coach

  • Begeleiding van volwassenen met ADHD
  • Individuele coaching en psychologische ondersteuning
  • Positieve coaching competentie, autonomie en verbondenheid

Wat geeft jou energie? Wat kun je goed en waar word je blij van? Ik ben Anouk Scheres, doctor in de psychologie, sinds de jaren 90 bezig met onderzoek naar ADHD, en ADHD-coach in Nijmegen. Mijn missie is om jou te laten bloeien en groeien mét het ADHD-rugzakje dat je meedraagt.

Je kunt bij mij terecht voor coaching en psychologische ondersteuning. Bijvoorbeeld om te leren leven met ADHD en je weg te vinden. Of om iets heel concreets aan te pakken: leren plannen en organiseren in het dagelijkse leven. Elk traject start met een telefonische kennismaking. Daarna plannen we persoonlijke gesprekken van een uur in, in jouw ritme.

Vaak is de grootste rugzak die je als persoon met ADHD meedraagt een negatief zelfbeeld. Aandachts- en concentratieproblemen en rusteloosheid zorgen van jongs af aan voor negatieve reacties – keer op keer. En dat kan ervoor zorgen dat je negatief over jezelf gaat denken. Daarom laat ik mij in mijn coaching graag inspireren door de zelfdeterminatietheorie. Die zegt dat motivatie ontstaat door 3 dingen:

  • Je weet waar je goed in bent.
  • Je hebt het stuur in handen om zelf keuzes te maken in het leven.
  • Je voelt je begrepen en geaccepteerd door anderen.

Daar gaan we samen mee aan de slag. De eerste uitdaging is om jezelf te begrijpen en te accepteren. De volgende stap is om te ontdekken wat je gelukkig maakt.

Boek je gratis kennismaking met Anouk

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie!

Naam*