Team » Suusje Hasselbach

Gecertificeerde coach

Suus Hasselbach

Geeft individuele coaching

Ik ben Suus Hasselbach, geboren in de mooie stad Leiden. In februari 2018 kreeg ik de diagnose ADD. Na een lange zoektocht was deze uitslag geen verrassing voor me, maar eerder een fijne bevestiging. Er vielen heel wat puzzelstukjes op hun plaats en de daaropvolgende periode doorliep ik een mooi en interessant proces. Ik leerde mijn brein accepteren en ontdekte hoe ik ingesleten patronen kon doorbreken.

ADD wordt vaak pas laat ontdekt en om met je ADD-kenmerken om te gaan, leer je in de loop der jaren allerlei gedragspatronen aan. Die kosten veel energie en kunnen op de lange termijn je dagelijkse functioneren in de weg komen te staan. En zo verging het mij ook.

In juli 2019 besloot ik om mij via een studie verder in ADD te verdiepen. Ik vond het prettig meer over de stoornis te weten te komen, maar wilde bovenal mensen met ADD gaan coachen. Ik gun iedereen hetzelfde proces dat ik heb doorlopen.

Het helpen van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Naast mijn werkzaamheden als coach, werk ik namelijk al 20 jaar in de arbeidsbemiddeling. Ook sta ik privé graag klaar voor mijn familie en vrienden. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal achter de mens en vind het interessant om met jou te onderzoeken waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Door goed te luisteren komen we samen snel en op een positieve manier tot nieuwe inzichten die jou helpen dichterbij jezelf te komen. Ook wil ik dat je weet dat wie jij bent oké is: met of zonder ADD!

Tegenwoordig woon ik in Wateringen, samen met mijn twee kinderen, onze hond en kat. We vinden het heerlijk om samen met de hond lange wandelingen te maken. Daarnaast kun je mij met enige regelmaat op muziekfestivals vinden, helemaal als het om house en techno gaat.

Sinds kort werk ik samen met Margo in haar praktijkruimte in Woerden. Daar ben je van harte welkom om met jouw vragen aan de slag te gaan!

Maak een afspraak

Ook zonder diagnose!