Team » Jolanda Rijneveld

Gecertificeerde coach

Jolanda Rijneveld

Geeft individuele coaching

Jolanda van ADD Coaching

Ik ben Jolanda Rijneveld uit Gouda en moeder van een dochter met ADD en een zoon met ADHD. Mijn dochter kreeg de diagnose in 2010 en door haar diagnose ontdekte ik dat ik zelf ook ADD heb. Je kan mij dus gerust ervaringsdeskundige noemen.

Hoewel het veel mensen goed kan helpen, bleek medicatie voor mij niet de oplossing. Ik miste praktische handvatten die nodig zijn om met ADD om te gaan. Het was behoorlijk lastig om goede hulp te vinden. Veel moest ik zelf uitzoeken maar dat lukt gelukkig redelijk goed. Maar daardoor ontstond ook het verlangen om iets te doen aan het gebrek aan goede begeleiding. Want waarom zou iedereen het wiel opnieuw moeten uitvinden?

Ik werkte in de zorg, als begeleider en vond dit mooi werk. Maar er was helaas geen ruimte om ieder individu de aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen. Dat wilde ik niet meer. Ik besloot een switch te maken naar AD(H)D coach. Ik heb de studie opgepakt en leerde ook zelf tijdens de studie om op een andere manier naar AD(H)D te kijken. Uit ervaring weet ik wat er gebeurt in het hoofd en lichaam van iemand met AD(H)D en wat je kunt doen om beter met prikkels om te gaan. Gewapend met die kennis ben ik gaan coachen.

Er is niets mooier dan anderen te begeleiden om hun leven weer op de rit te krijgen. Hen de tools te geven waarmee ze hun volledige potentieel kunnen benutten. Coachees beschrijven mij als rustig, open en toegankelijk. Tijdens de sessies is er alle rust en tijd voor jou. Naast luisteren naar jouw persoonlijke ervaringen help ik je graag om (weer) de blije versie van je zelf te worden!

Ik hou van mijn werk maar ben ook graag met vrienden, familie en gezin. Ik ben fervent lezer en filmliefhebber. Door te wandelen en een rondje hardlopen houd ik mijn hoofd opgeruimd. Je bent bij mij van harte welkom op maandag, dinsdag en donderdag.

Maak een afspraak

Ook zonder diagnose!