Team » Jasper Buitenhuis

Gecertificeerde coach

Jasper Buitenhuis

Geeft individuele coaching

ADD Coaching Jasper Buitenhuis

Ik ben Jasper Buitenhuis, 31 jaar oud en geboren en getogen op de Veluwe. Een jaar of acht terug kreeg ik de diagnose ADD en daardoor vielen er veel van de bekende spreekwoordelijke puzzelstukjes op zijn plaats. Ik voelde mij anders dan de mensen om mij heen en paste mij hierdoor aan mijn omgeving aan. Dit gedrag heeft veel gevolgschade opgeleverd. Daarnaast ondervond ik veel problemen met studeren en had vaak het idee dat ik niet aan het leven was, maar overleven.

In 2016 ging ik op wereldreis en dat veranderde mijn leven volledig. Uiteindelijk ben ik drie jaar van huis geweest en ik leerde in die tijd heel veel over mijzelf en mijn ADD. Langzaamaan ging het weer bergopwaarts. Ik leerde omgaan met mijn ADD, behaalde successen en het leven werd steeds leuker. Het proces en de veranderingen die ik doormaakte wilde ik gaan delen met mensen die ook problemen van ADD/ADHD ondervonden. Ik besloot het reizigersleven achter mij te laten en bij terugkomst in Nederland startte ik met de opleiding tot AD(H)D-coach.

Ik heb het altijd al geweldig gevonden om mensen te helpen. Het geeft veel energie om iemand tijdens een sessie te zien groeien. Het is altijd weer een mooie uitdaging om het beste uit mijzelf én anderen te halen. Iedereen heeft talenten, daar ben ik van overtuigd. Door goed te luisteren en scherpe vragen te stellen, wil ik samen met jou op zoek naar het antwoord op jouw hulpvraag.

Ik woon samen met mijn vriendin in Vianen. Ik sport meerdere keren per week, in de vorm van hardlopen en wielrennen. Daarnaast vind ik het heerlijk om bij mijn ouders op de Veluwe langs te gaan en blijf ik bezig met persoonlijke ontwikkeling.

Maak een afspraak

Ook zonder diagnose!