Team » Jaime Lanser

Gecertificeerde coach

Jaime Lanser

Geeft individuele coaching

Jaime van ADD Coaching

Mijn naam is Jaime Lanser, en mijn leven mag ik ontwikkelen met mijn man en 3 zonen. We wonen in een klein dorp grenzend aan de stad Haarlem.

Na mijn studie ben ik gestart in mijn eigen onderneming. Naast dat dit overeenkwam met enkele kernwaarden bleek hier later ook een vermijdend component in te zitten. Bij de overgang naar een functie als therapeut bínnen een organisatie werd in geconfronteerd met mijn negatieve overtuigingen en disfunctionele gedragspatronen.

Daar waar het niet lukte om o.a. overzicht te bewaren en administratieve taken uit te voeren heb ik dit enkele jaren door weten te zetten totdat duidelijk werd hoeveel energie, stress en (spier)spanning het me kostte. Dit is mijn begin geweest tot beter.

De herkenning in AD(H)D-eigenschappen gaf me erkenning voor ‘het niet lukken’. Het proces en de ontdekkingen die volgden hebben mij gebracht bij mijn passie voor de neurobiologie van de mens. Als behandelaar van eetstoornissen heb ik de kennis uit mijn opleiding tot AD(H)D-coach toegepast daar waar het meerwaarde had. Ik merkte mijn enthousiasme, van waaruit ‘ADD-coaching’ als een logische stap voelt.

AD(H)D kan ertoe leiden dat je bepaalde negatieve overtuigingen en opvolgende gedragspatronen aanleert die later disfunctioneel blijken te zijn. Er komt een moment waarop je ervaart dat je het anders wil. Dat moment is wellicht nu voor jou gekomen.

Ik zie het brein als een vat vol mogelijkheden. Daar waar het niet lukt kan het anders. En dat wat niet anders kan doe je niet of heeft extra steun nodig! Ik zie je graag voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Ook zonder diagnose!