Partnerworkshop

Home / Aanbod / Partnerworkshop

Gecertificeerde coach

Samen leven met ADD

Partnerworkshop

Leef je samen met iemand en heb je ADD? Of leef je samen met iemand met ADD? Dan is de workshop – Samen leven met ADD – speciaal voor jullie! Ook zonder diagnose ben je harte welkom.

Voor wie?

Leef je met iemand samen en heb je ADD? Of probeer jij goed samen te leven met iemand met ADD? Dan is de parntnerworkshop speciaal voor jullie! Met of zonder diagnose zijn jullie samen van harte welkom.

Als één van jullie zichzelf of de ander herkent in deze eigenschappen dan mag je je rekenen tot de doelgroep.

Thema’s workshop

  • Visie op ADD
  • Wat is je inbreng in de relatie?
  • Sterke, zwakke kanten en gemiste kansen?
  • Met anderen in gesprek
  • Het belang van gelijkwaardigheid
  • Hoe nu verder…?

Ik ben me meer bewust geworden van de werking van mijn brein. Ik kan er nu meer invloed op uitoefenen, zodat er meer rust is in mijn hoofd.

– Ruud (38)

Het deed me goed om de ervaringen van de andere deelnemers ook te horen. Dat zorgde ervoor dat ik met een grote glimlach terug kwam van de training!

– Jeanne (25)

Ik heb nu meer kennis over ADD, waardoor ik mezelf beter begrijp en milder voor mezelf kan zijn.

– Tessa (53)

Waarom zou je samen aan een workshop deelnemen?

Veel relaties stranden vanwege te weinig kennis over ADD. Tijd en aandacht investeren in je relatie voorkomt een hoop gedoe op langere termijn. Maar ook als je al langere tijd samen optrekt met is een workshop een goed moment om te reflecteren en nieuwe keuzes te maken. Je staat stil bij patronen die zijn ontstaan en de verwachtingen die je van elkaar hebt. In een open en veilige sfeer kan je veel met elkaar bespreken.

Hoe eerder hoe beter!

Als de pijn te groot wordt is de weg terug lastig. Door samen aan de slag te gaan worden obstakels in je relatie bespreekbaar. Met je partner en andere stellen praten over uitstelgedrag, gebrek aan overzicht, vergeetachtigheid, hyperfocus en verantwoordelijkheid maakt dat je je niet alleen voelt en geeft ruimte. Dus meld je gewoon aan.

Investering

Deze investering in je relatie kost € 225,00 inclusief btw per stel. Koffie, thee, lunch en trainingsmateriaal is bij de prijs inbegrepen. 

 

Dank je wel voor deze waardevolle dagen. Je hebt me in beweging gekregen!

– Elsa (28)

Het urgentiekwadrant geeft veel inzicht in hoe belangrijk het is dat je zelf stuurt en leiding geeft aan je leven. Precies wat ik zo moeilijk vond: prioriteiten stellen.

– Wilco (44)

Ik heb geleerd dat als je je eigen handleiding kent en volgt én goed voor jezelf zorgt, je ADD eigenschappen veel minder de kop opsteken.

– Anne (32)

Praktische zaken

Groepsgrootte

Er kunnen maximaal acht stellen deelnemen aan de workshop.

Tijden

De workshop is op vrijdag 29 maart. We beginnen om 09:30 uur en sluiten af om 16:00 uur.

Annulering

Onverwachts verhinderd? Probeer dit zo snel mogelijk aan mij doorgeven.

Lukt dat niet in de laatste zeven dagen voor de workshop? Dan betaal je 50% van de prijs.

Locatie

De training wordt gegeven in De Tol in Linschoten (Nieuwe Zandweg 12). Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren voor de deur. Kom je met het OV? Dan kun je vanaf station Woerden de bus nemen, of een OV fiets huren. Zowel met de bus als met de OV fiets ben je met een kwartiertje op plaats van bestemming.

Tips

Inschrijven & data

Data

vrijdag 29 maart
09.30 tot 16.00 uur

Meld je hier aan


Coachees beoordelen ADD Coaching met een 4.8

“De training maakte veel duidelijk, ik kom weer tot overwogen beslissingen”

Lees de verhalen

Gecertificeerde coach

Leren ontspannen

Een veilige plek

Talenten meer inzetten

Stress verminderen

Help, ik twijfel nog…

Geen nood. Ik ben er voor je. Waarover twijfel je?

ADD Coach Margot Matse

Groepen zijn niet echt mijn ding

De één krijgt energie van een groep de ander praat liever één-op-één. Vaak heeft dit te maken met de behoefte je af en toe terug te trekken om de informatie te verwerken. Tijdens de lunch kun je lekker je eigen ding doen en weer opladen. Als je vaker behoefte hebt aan een time-out dan overleggen we wat op dat moment voor jou of voor jullie handig is. Een opdracht om samen uit te voeren, los van de groep, kan dan een optie zijn. 

Wij kunnen niet op die datum

Jammer! Misschien komt er in het najaar nog een workshop.  Houd de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina). Je kunt natuurlijk ook samen gebruik maken van de individuele coaching met z’n tweeën.

Is dit wel echt iets voor ons?

Bel of mail mij. Samen kijken we of de workshop iets voor je is of dat een individuele coachsessie beter bij jullie past.

Mijn vraag staat niet in het lijstje

Stuur mij je vraag via de mail (met je telefoonnummer) en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag.