Skip to main content
Margo Matse ADD coach
Workshop door Margo Matse en Irene Hanemaaijer

Interactieve familieopstelling: op zoek naar jouw plek

Wil jij onderzoeken waar jouw verstrikkingen liggen en welke keuzes jij hebt te maken? Kom dan naar onze workshop systemisch werk!

Aanmelden

De impact van het systeem waarin je bent opgegroeid is groot. Het vormde je tot de mens die je nu bent en hoe jij met het leven omgaat. Je leerde vaardigheden die je veel brachten. Maar misschien zit je op sommige terreinen van je leven, houdt iets je tegen en bereik je niet wat je wilt.

Hoe kom je in beweging?

Een training waarin je onderzoekt hoe jouw (familie)systeem jou beïnvloedt in je dagelijks handelen, helpt jou (wellicht) daarbij . ‘Gezond navelstaren’ is soms nodig om te zien welke patronen je herkent bij jezelf. Ben je snel afgeleid, of schuif je keuzes voor je uit, dan is dat zelden een kwestie van oefenen in concentreren of leren kiezen. Wel kan het te maken hebben met je roots en hoe je je vroeger meer of minder gesteund voelde. Hoe verbonden je was met het gezin waar je opgroeide en hoe je de balans tussen geven en nemen in je jeugd ervaarde.

Hoe vergroot je jouw zelfinzicht?

Je bent van harte welkom op een van onze eendaagse trainingen. Daar onderzoek je waar jouw verstrikkingen liggen en welke keuzes jij hebt te maken. Binnen het programma ervaar je wat de interactie is tussen jou en het systeem waar je deel vanuit maakt. Wij coachen je met behulp van opstellingen en je gaat hier ook zelf mee aan de slag.

Heb je geen coachvraag en ben je alleen nieuwsgierig naar systemisch werk? Ook dan ben je ook welkom!

Wat kan ik er mee?

Door jezelf en het systeem op te stellen kijk je anders naar jezelf, situaties, relaties, grenzen en beperkingen. Hierdoor ga je begrijpen met je hart. Met de stappen die je daarin neemt, kom je dichter bij (zelf)acceptatie. Door te ervaren op welke plek jij je wel of niet vrij voelt, ontdek je wat je nodig hebt. Zo neem je hier leiding in . Vanuit verbinding met jezelf voel je je (veer)krachtiger wat zorgt voor meer ontspanning en energie.

Locatie

De Lichtboog
Kruisboog 22,
3994 AE Houten

Start: 10:00 uur
Inloop: koffie vanaf 09:30 uur
Einde: 16:00 uur

Investering

€129 inclusief lunch. Er is ruimte voor vier personen om een opstelling te doen, om een persoonlijke vraag te onderzoeken. Het tarief voor een persoonlijke vraag inbrengen is €179.
Aan jou dus de keuze! Wil je alleen met interactieve werkvormen inzicht krijgen, en als representant aanwezig zijn? Ga dan voor de eerste optie. Wil je graag persoonlijke vraag inbrengen en onderzoeken, ga dan voor de tweede optie. Wacht niet te lang, want de aanmeldingen gaan hard!

Data & aanmelden

BeschrijvingVoorraadKoop
Familieopstelling 12/04: deelnemer representant [€129]

12 plekjes vrij

Familieopstelling 12/04: deelnemer vraag inbrengen [€179]

2 plekjes vrij

Familieopstelling 31/05: deelnemer representant [€129]

12 plekjes vrij

Familieopstelling 31/05: deelnemer vraag inbrengen [€179]

4 plekjes vrij

Mocht het zo zijn dat er voor 12 april te weinig deelnemers zijn, dan word je automatisch doorgeschoven naar 31 mei.

Help, ik twijfel nog…

Geen nood. Ik ben er voor je. Waarover twijfel je?

Margo Matse ADD coach

Groepen zijn niet echt mijn ding

De een krijgt energie van een groep, de ander praat liever een-op-een. Vaak heeft dit te maken met de behoefte je af en toe terug te trekken. Tijdens de lunch kun je lekker je eigen ding doen en weer opladen. Als je vaker behoefte hebt aan een time-out, overleggen we daarover. Al zal ik je wel uitdagen je overtuiging te checken en wellicht te tackelen.

Is dit wel echt iets voor mij?

Bel of mail mij. Samen kijken we of de training iets voor je is of dat een individuele coachsessie beter bij jou past.

Mijn vraag staat niet in het lijstje

Stuur mij je vraag via de mail (met je telefoonnummer) en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag.