Skip to main content

Yvonne Stiegelis

Yvonne Stiegels

Hi, ik ben Yvonne

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Breda

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Authentiek, Empathisch, Praktisch

Over Yvonne

Haal het beste uit jezelf en je ADD!

Heb jij vaak het idee dat je met alles achterloopt? Maak je steeds to do-lijstjes, maar kun je nauwelijks iets afvinken? Ben jij vaak vergeetachtig, afgeleid, aan het uitstellen, tigduizend dingen tegelijk aan het doen en ben je vaak chaotisch in je doen en denken? Herken je deze kenmerken van ADD bij jezelf? En ervaar jij en/of je omgeving deze als negatief? Zo ja, herken en erken je dan óók de positieve kenmerken van ADD? Vaak worden deze namelijk onderbelicht, terwijl ze juist zo waardevol zijn! Het wordt tijd dat je je gaat focussen op je sterke kwaliteiten, op je krachten en vooral op jezelf. Of je nu studeert, werkt of tussen twee banen in zit; ik kan en wil je hierbij graag helpen!

Mijn naam is Yvonne Stiegelis en ik ben gecertificeerd AD(H)D-coach en eigenaar van coachingspraktijk Focus YourSelf. Mijn hart ligt bij het coachen van mensen en ik heb daarbij vooral affiniteit met mensen met kenmerken die horen bij AD(H)D. Mensen vinden mij authentiek, eerlijk en toegankelijk, waardoor ze zich ook gemakkelijk naar mij openstellen.

Samen gaan we aan de slag!

  • Tijdens de coaching gaan we samen na wat voor jóu écht belangrijk is en welk gedrag daarbij hoort.
  • Ik geef je inzicht in hoe je optimaal gebruik kan maken van de positieve kenmerken van ADD, die ook onderdeel van jouw kracht zijn.
  • Ook praktische zaken kunnen we aanpakken, zoals het aanbrengen van structuur, het hebben en houden van overzicht en het aanpakken van uitstelgedrag.

In mijn coaching werk ik veel met Acceptance and Commitment Therapy (ACT): verander dat wat je wilt én kunt veranderen en leer te accepteren wat je niet kunt veranderen. Aan de hand van verschillende metaforen en praktische modellen gaan we na wat voor jou belangrijk is en wat voor jóu werkt. Vervolgens oefen je hiermee in de dagelijkse praktijk. Zo kom je (weer) stevig aan het roer te staan en ben je beter toegerust op de uitdagingen én keuzes in je leven.

 

Plan een gratis kennismaking met Yvonne

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Yvonne verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.