Skip to main content

Willeke Strien

Willeke Strien

Hi, ik ben Willeke

ADD coach

1 week wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Weesp

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Empathisch, Oprecht, Pragmatisch

Over Willeke

Omgaan met je ADD is vaak een behoorlijke uitdaging. Je hebt een vol hoofd, je vindt het lastig om je aandacht erbij te houden en je ziet er tegenop om aan iets te beginnen. Je vraagt jezelf dikwijls af: Waarom lukt het me niet? En naarmate je onzekerheid hierover groeit, leidt dat tot faalangst en nog meer uitstelgedrag. Niet zo gek dat je naar een manier zoekt om er mee om te kunnen gaan. Je wilt graag meer rust in je hoofd, beter focussen en in beweging komen.

Ik help je daar graag bij. We gaan samen kijken welke aanpak het beste bij jou past.

De eerste uitdaging is om jezelf te begrijpen en te accepteren. We gaan dieper in op de ADD-kenmerken waar jij last van hebt en hoe zij jou belemmeren. We onderzoeken of er onderliggende patronen zijn die jou vastzetten. Vervolgens werken we aan het doorbreken van die patronen om je gedrag effectiever te maken. Ons doel: jij leert om te gaan met je ADD en krijgt weer regie over je eigen leven.

Daarbij is het ook belangrijk om op zoek te gaan wat jou drijft en wat jouw talenten zijn. Door deze talenten in te zetten, ga je meer zelfvertrouwen ervaren. Op die manier ontstaat er ruimte voor individuele groei. Je gaat leren keuzes te maken die goed passen bij je ADD en bij wie jij bent.

Bij de coaching kan er ook aandacht besteed worden aan praktische oplossingen, zoals plannen & organiseren en het creëren van overzicht.

Ik ben Willeke, betrokken, betrouwbaar, enthousiast en empathisch. Met mijn helicopterview, mijn analytische manier van kijken én mijn inlevingsvermogen kom ik snel tot de kern van het probleem. Ik zoek graag de verdieping om te kijken wat voor jou nodig is om te doen.

‘Als je je kijk op de dingen verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.’ – Wayne Dyer

 

Plan een gratis kennismaking met Willeke

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Willeke verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.