Skip to main content

Vera Gulickx

Vera Gulickx

Hi, ik ben Vera

ADD coach

2 weken wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Tilburg

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Betrokken, Empatisch, Liefdevol

Over Vera

Heb jij ook moeite met keuzes maken? Voel je dat je vooruit moet, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben jij even de balans kwijt en zie je door de bomen het bos niet meer?

Je voelt het kriebelen en weet dat er een weg uit de chaos is, maar het lukt je op dit moment niet. Je bent krachtig en weet wat je wil. Jij hebt alles in je om te groeien!

Door keuzes te maken vanuit je hart en vertrouwen te krijgen, breng jij weer balans in je leven. Jij hebt alles in huis om daarin je eigen weg te bewandelen en ik wil je daarin begeleiden. Het maakt mij niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je doet, jij kent je eigen grenzen en weet wat je hart jou vertelt.

Tijdens het coachingstraject begeleid ik je in het behalen van buitengewone resultaten. Om je zo goed mogelijk te coachen maak ik gebruik van verschillende coaching tools zoals perspectief coaching, relatie coaching en familieopstellingen. Samen bekijken we wat er nodig is en bij jou past.

In een wereld vol verwachtingen prikkels en kansen, begeleid ik je in het bereiken van buitengewone resultaten. Ik help je een diepgaande verandering in je gedrag, werk en leven te creëren. Ik ben nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen en streef ernaar mijn eigen vaardigheden en kennis van coaching te blijven ontwikkelen.

Heb je interesse in een coachingstraject, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Plan een gratis kennismaking met Vera

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Vera verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.