Skip to main content

Sonja Prenen

Sonja Prenen

Hi, ik ben Sonja

ADD coach

2 weken wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Amsterdam, Broek in Waterland

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Confronterend, Doortastend, Empatisch

Over Sonja

Jouw ADD-coach in de regio Amsterdam & Waterland

  • Coaching en therapie voor volwassenen
  • Focus op veranderingsprocessen
  • Aandacht voor de totale mens (gedrag, emoties, lichaam, …)

Als je met je leven worstelt door je ADD, zit de uitkomst in verandering. Door andere keuzes te maken, patronen te doorbreken en je talenten te benutten sta jíj weer centraal, en niet je ADD. En de veranderkracht zit al in jou. Als coach, therapeut en ervaringsdeskundige help ik je om die kracht aan te boren en te versterken. Ben jij klaar voor verandering?

Krijg (weer) grip op je ADD en je leven

Veel van mijn cliënten hadden het gevoel dat ze vastliepen, en dat ze door hun concentratieproblemen, uitstelgedrag en stemmingswisselingen veel doelen niet konden bereiken. Frustratie na frustratie kan ADD ongewild je leven overnemen. Daar brengen we tijdens de coaching verandering in. We zetten jou als mens met al je talenten centraal zodat jíj  de hoofdrol kan spelen in je eigen leven.

De 3 troeven die integratieve therapie zo sterk maken

In mijn coaching gebruik ik de principes van de integratieve therapie, met 3 speerpunten: 

1. Verandering; je leert om ADD te zien als een kracht in plaats van een rem. Je breekt met oude gewoontes en patronen. En je herontdekt je kracht en hulpbronnen op weg naar verandering. Zo raak je uit de vicieuze cirkel en stap je in de hoofdrol.

2. Aandacht voor je totale mens; Tijdens de coachingsgesprekken zoomen we in op alle aspecten in jouw leven. e emoties en gedrag, de wijsheid van je lichaam, je gedachten en sociale verbindingen. Jij geeft aan wat je wilt aanpakken en daarbij gaan we niets uit de weg.

3. Zelf aan de slag; jij hebt de verandering zelf in handen en weet welke stappen je wilt zetten, ook al voelt dat nu nog niet zo. Als coach gids ik je naar inzicht, grip en meer geluk in je leven. 

Empathisch en een hart voor de natuur

Het mooie aan mijn werk als coach vind ik de verbinding: ik luister naar je verhaal en leef met je mee, zonder een oordeel te vellen. Ik weet tot de kern te komen door open, kritische vragen te stellen. 

Ook coach ik heel graag in de natuur. Fysiek in beweging zijn helpt om jezelf mentaal in beweging te zetten. In verbinding met de natuur ben je bewuster van jezelf en kijk je beter vooruit.

Het resultaat van je traject bij mij? Je begrijpt jezelf en je ADD beter en dat zorgt voor rust en mildheid naar jezelf. Je voelt je sterker en in de hoofdrol van je leven.

 

Plan een gratis kennismaking met Sonja

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Sonja verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*