Skip to main content

Sjoukje Andriessen

Hi, ik ben Sjoukje

ADD coach

8 weken wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Utrecht

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Creatief, Doortastend, Energiek

Over Sjoukje

Coaching voor mensen met ADD
Mensen met ADD hebben de prachtige eigenschap dat ze gevoelig zijn, waardoor ze met hun creatieve inslag oplossingen bedenken in moeilijke situaties waar anderen nooit op zouden komen. Presteren in de westerse maatschappij betekent echter ook extra hard werken. En minder tijd voor creaties wat juist ontspanning geeft om fysiek en geestelijk te herstellen van de drukte in hun hoofd.

Coaching helpt om jouw mooie eigenschappen weer te zien en te benutten. Niet alleen voor jouzelf, ook familie, leerkrachten en partners hebben hier baat bij.

Zoek jij een ADD coach?
We starten het traject door samen een coachvraag te formuleren en we gaan aan de slag! Dit doen we door eerst kort terug te gaan naar het verleden, de koppeling te maken naar het heden en ons vervolgens te richten op de toekomst. Meestal hebben we ongeveer zes sessies nodig.

Creatieve werkvormen
Door middel van creatieve werkvormen vinden we antwoord op jouw coachvraag. Je krijgt tegelijk inzicht in ontwikkelde patronen en zicht op irrationele gedachten die we omzetten in rationele gedachten. Je leert door middel van het hoofd-hart-buik model meer naar je gevoel te luisteren in plaats van de gedachten in je hoofd.

 

Plan een gratis kennismaking met Sjoukje

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Sjoukje verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.