Skip to main content

Roel Reinders

Hi, ik ben Roel

ADD coach

2 weken wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Apeldoorn, Assen, Dronten, Leeuwarden

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Daadkrachtig, Empathisch

Over Roel

Afspraken vergeten, je onbegrepen voelen, continu aan nieuwe dingen beginnen maar niet tot afronding komen. Terwijl de ene na de andere gedachte door je hoofd springt en je je afvraagt waarom anderen je niet volgen?

Grote kans dat je te maken hebt met ADD. En dat is goed nieuws.

Want waar een dergelijke diagnose vaak wordt gezien als een beperking, kan leren omgaan met de positieve én negatieve effecten je veel opleveren.

Dat begint bij inzicht bij wat ADD met je gedaan heeft en wat het kan doen als je leert omgaan met de impact van ADD op je dagelijkse leven.

Als coach en trainer ben ik sinds 2009 actief binnen organisaties, teams en middels 1 op 1 begeleiding. In mijn carrière en persoonlijk leven heb ik zowel veel verloren als gewonnen door ADD. Het werd pas interessant toen duidelijk werd wat het effect van ADD op het dagelijks leven kan zijn en hoe daar goed mee om te gaan.

In mijn dagelijkse praktijk begeleid ik individuen en teams op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. De kernvraag is altijd: wat houd je tegen om te zijn wie je bent?

Aan de hand van de vier belangrijkste kernelementen (EQ, IQ, FQ en SQ) in je leven, onderzoeken we samen waar drempels liggen die je tegenhouden je verder te ontwikkelen als mens. Terugkerende aandachtspunten daarin zijn: Verlies, Veiligheid, Vertrouwen en Vieren. Samen kijken we welke ervaringen en emoties een belangrijke rol spelen, en hoe je volgende stappen kunt maken.

 

Plan een gratis kennismaking met Roel

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Roel verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.