Skip to main content

Nicole Wynia

Hi, ik ben Nicole

ADD coach

2 weken wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Arnhem

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Humor, Informeel, Open

Over Nicole

  • Begeleiding van volwassenen met ADD
  • Extra aandacht voor ADD binnen partnerrelaties
  • Extra aandacht voor ADD in de werksituatie
  • Gesprekken online of op de praktijk, individueel of samen met je partner

ADD is voor veel mensen de altijd aanwezige olifant in de kamer, die in de weg staat bij je studies, je relatie, je baan – kortom: je leven. Herkenbaar? Tijdens de coaching maken we die olifant een stukje kleiner. Omdat jij zoveel meer bent dan je ADD.

ADD in perspectief
ADD kan een grote uitdaging zijn; dingen uitstellen, dubbel zo hard werken om mee te komen, concentreren, voldoen aan de verwachtingen van je omgeving, het zijn een aantal obstakels die jij mogelijk ook tegenkomt. Door te kijken naar je sterke kanten en je problemen met ADD in perspectief te zien, wordt die olifant in de kamer al een heel stuk kleiner.

Verander je aanpak, niet jezelf
Dit zinnetje gebruik ik vaak. Want veel mensen met ADD ervaren gebrek aan zelfvertrouwen omdat er niet altijd uitkomt wat erin zit. Toch hoef je jezelf niet te veranderen, maar misschien wel aan de manier waarop je met je ADD omgaat. En als iets niet lukt, hoe hard je ook je best doet, doe het eens heel anders!

In de coaching is er aandacht voor de praktische kanten, maar er is meer wat je kan helpen. Het stilstaan bij wie je bent, wat je wil in je leven en waar je goed in bent.

Nog belangrijk bij mijn coaching: je staat er nooit alleen voor. Daarom kun je, naast de individuele coaching, er ook voor kiezen om de mensen te betrekken die dicht bij je staan: je partner, beste vriend, maar ook je werkomgeving. Omdat je omgeving een grote invloed heeft op hoe jij ADD ervaart.

Ik ben Nicole. Een positieve en ervaren coach. Die de tijd neemt om naar jou te luisteren en de vinger op de zere plek durft te leggen. Samen kunnen we op zoek naar wat voor jou wel werkt en waar jij je goed bij voelt.

Een online gesprek, of op de praktijk?

Ik denk graag met je mee!

 

Plan een gratis kennismaking met Nicole

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Nicole verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.