Skip to main content

Mischa Brugmans

Mischa Brugmans

Hi, ik ben Mischa

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Eindhoven, Son en Breugel

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Oprecht, Praktisch ingesteld, Warm

Over Mischa

Wat doet AD(H)D met je hoofd en je lijf? Hoe doorbreek je de patronen die jou het leven lastig maken? En wat zijn jouw sterktes waarop je verder kunt bouwen? Ik ben Mischa Brugmans, ADD- en systeemcoach. Ik help je op een warme en toegankelijke manier om je AD(H)D goed te begrijpen, en ik geef je handvatten om je te organiseren en aandacht te geven aan wat je goed kunt.

Bouwen op wat goed gaat

Dat AD(H)D je leven vaak lastiger maakt, hoef ik je niet te vertellen. Maar dat ‘anders denken’ geeft jou tegelijk ook voordelen, en er is zo veel dat je wél goed kunt. Tijdens de coaching bouwen we voort op al die dingen waar je energie en motivatie uit haalt. Ik leer je om mild voor jezelf te zijn, en je te focussen op je positieve krachten.

Accepteren wat je niet kunt veranderen

En wat dan met de dingen die niet lukken? In plaats van te blijven vechten, help ik je om die dingen te accepteren. Je leert uit de negatieve spiraal te stappen, afstand te nemen van je remmende gedachten en meer te focussen op wat je echt belangrijk vindt. En als je er vrede mee hebt dat het soms niet vanzelf gaat, vinden we samen slimme hulpmiddelen om te voorkomen dat dingen problemen opleveren. Zodat je bijvoorbeeld wél op tijd bent of wél in actie komt, en je energie wint in plaats van verliest.

Werken aan relaties

De kans dat AD(H)D ook een invloed heeft op je relaties met familie, vrienden of geliefden, is groot. Daarom specialiseerde ik mij in systeemtherapeutisch werken: coaching rond interacties met anderen, bijvoorbeeld samen met je partner.

Actieve coaching: begrijpen en handelen

Wat haal je uit de coachingsessies?

  1. Inzicht in wat er allemaal bij AD(H)D komt kijken. Je leert begrijpen waarom je hersenen sprongetjes maken. En je leert patronen te herkennen en ontdekt wat triggers zijn.
  2. Eindeloos veel praktische technieken. Om te vermijden dat AD(H)D jou hindert in wat je doet. Je ontdekt methodes om structuur te brengen in je ‘hersenbrij’, om te plannen, afleiding te snel af te zijn, patronen te doorbreken, …

Ik begeleid jou graag online, maar ook huisbezoeken of bij jou op het werk zijn mogelijk in de omgeving Eindhoven / Son en Breugel.

  • Coaching voor (jong)volwassenen
  • Focus op: begrijpen, accepteren en handelen
  • Sterk in systeemcoaching en je relaties met anderen

 

Plan een gratis kennismaking met Mischa

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Mischa verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*