Skip to main content

Jasper Buitenhuis

Jasper Buitenhuis

Hi, ik ben Jasper

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Online

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Empatisch, Oprecht, Positief

Over Jasper

Jij hebt fantastische talenten – dingen die je goed kunt en graag doet. Maar je twijfelt misschien aan jezelf, je zit niet goed in je vel, je stelt constant uit of je krijgt de dingen niet op een rij. Je hebt het gevoel dat je onder je kunnen presteert. Door goed te luisteren, scherpe en eerlijke vragen te stellen en soms een spiegel voor te houden, begeleid ik jou. Zodat je grip krijgt op je ADD en groeit als mens.

Ik ben Jasper: Sportief, spontaan en een ex-uitsteller. En ik ben een gediplomeerde ADD-coach met ADD. Deze diagnose kreeg ik, na veel vallen en opstaan, toen ik 23 jaar was. Ik voelde mij vaak anders anderen. Ik had moeite met studeren. En ik wrong mij in bochten om aan de verwachtingen van mijn omgeving te voldoen. Het was overleven in plaats van leven. Herkenbaar? Weet dat er allerlei manieren zijn om met ADD om te gaan, en dat ADD ook je talenten voedt. 

Na jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik voor mijzelf een fijne manier gevonden om te leven met de diagnose ADD. Door mezelf beter te leren kennen, mij te focussen op dingen waar ik goed in ben en mijn leven in te richten op mijn voorwaarden. Vanuit die ervaring wil ik jou ook helpen. 

 

Plan een gratis kennismaking met Jasper

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Jasper verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.