Skip to main content

Hans Peerlings

Hi, ik ben Hans

ADD coach

2 weken wachttijd

Locaties

Limburg, Noord-Brabant, Ospel

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Compassievol, Doortastend, Humor

Over Hans

Uit eigen ervaring geloof ik dat ieder mens, met of zonder diagnose ADD, een volwaardig, zinvol en gelukkig leven kan leiden. Je kunt je ware aard leven! Mijn motivatie is om mijn kennis en ervaring te delen en in te zetten ter bevordering van jouw persoonlijke bloei en ontwikkeling.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Na een zware burn-out ben ik op latere leeftijd gediagnostiseerd met ADD. Door zelfonderzoek naar mijn kwetsbaar zelfbeeld, angsten, pijn, onverwerkt verdriet, mislukkingen, somberheid en eenzaamheid zijn vele puzzelstukken op zijn plaats gevallen. Dat was géén makkelijke weg maar wel enorm verrijkend. Vanuit een gevoel van leegte ben ik liefdevol en met compassie opnieuw begonnen met het opbouwen van een stevig fundament vanuit mijn eigen waarden.

Bij mij werk je dus eerst aan de fundering en dan pas stapsgewijs aan nieuwe vaardigheden. Dit proces, wat ik jou ook gun, heeft mij rust en kalmte gebracht en een gezond zelfbeeld. Ik voel me herboren.

ADD en verslavingsgevoeligheid gaan vaak hand in hand samen, ook hiervoor ben je bij mij in goede handen!

Gesprekken aan de keukentafel.

Als professioneel Psychodynamisch coach  en Haptonoom  heb ik inmiddels 12 jaar mijn eigen praktijk. Mijn aanpak is gebaseerd op moderne technieken uit de Humanistische psychologie in combinatie met Oosterse filosofie. Hoewel online gesprekken tegenwoordig erg in zijn, ben ik groot voorstander van fysieke bijeenkomsten.

Volwassen personen, met of zonder diagnose ADD die jou voorgingen en die goed geprofiteerd hebben van mijn begeleiding, coaching en trainingen, waren allen:

  • Gemotiveerd
  • Nieuwsgierig naar zichzelf
  • Bereid om te experimenteren en reflecteren
  • Moedig om het anders te willen doen

Ben jij geïnspireerd geraakt en herken jij jezelf in bovenstaande? Plan dan een kennismakinggesprek via het formulier hieronder. Coaching online is bespreekbaar.

 

Plan een gratis kennismaking met Hans

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Hans verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*