Skip to main content

Erika van der Linden

Erika van der Linden

Hi, ik ben Erika

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Noordwijk

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Humor, Inlevend, Positief

Over Erika

  • Coaching van jongvolwassenen en volwassenen
  • Laat je hart spreken en ervaar meer rust in je hoofd
  • Kom zelfverzekerd in actie

Een rusteloos hoofd barstensvol moeilijke beslissingen, voortdurend die onzekerheid ‘doe ik het wel goed?’ en een samenleving vol prikkels en druk. Ik ben Erika van der Linden, ADD-coach en Body Mind Practitioner. Door coaching en veel praktijkoefeningen zorg ik, samen met jou, voor de broodnodige rust in je hoofd.

Leren accepteren
De eerste stap van het traject is misschien wel de lastigste: leren accepteren dat het even niet meer gaat, dat je hoofd overprikkeld is en je moeilijk keuzes maakt. Tijdens de coaching leer je dat het helemaal oké is om soms niet oké te zijn. En je ontdekt hoe belangrijk het is om in deze razendsnelle wereld stil te staan bij jezelf. In de ogen van mijn coachees lees ik dan al vaak rust en opluchting. “Oef, hier hoeft even niets.”

Inzicht krijgen
De tweede stap is de vinger op de zere plek te leggen. Waar worstel je mee? En wat wil jij zelf, als je de druk van je omgeving even vergeet? Tijdens oefeningen laten we je hart in plaats van je hoofd spreken. Je leert meer over jezelf, je sterktes en over wat je wilt bereiken. Meestal komen de oplossingen en beslissingen dan vanzelf. Je wordt zelfverzekerder en dat maakt het makkelijker om in actie te komen. Om het in Body Mind-termen te zeggen: door lichaamsbewuster te zijn, en je lichaam en je geest beter op elkaar af te stemmen, wordt het makkelijker om je eigen weg te gaan.

Patronen doorbreken
Hoe breng je die inzichten in de praktijk? Dat is het derde deel van de coaching. Je krijgt technieken mee om patronen te doorbreken, knopen door te hakken en soms een andere richting uit te gaan. Je leert om rust te creëren in je hoofd en vooral om jezelf te zijn.

Te druk in je hoofd? Maak een afspraak en krijg weer controle over je leven.

 

Plan een gratis kennismaking met Erika

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Erika verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.