Skip to main content

Danielle Meesters

Danielle Meesters

Hi, ik ben Danielle

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Abcoude, Amsterdam

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Direct, Doortastend, Praktisch ingesteld

Over Danielle

Heb jij sterk het gevoel dat er meer in je zit? Alsof je niet 100% jezelf kunt zijn? Je wilt graag groeien, je wilt verder.

Op dit moment voelt je leven stuurloos, alsof je op een rotonde zit en maar rondjes blijft draaien. En dit gevoel frustreert je enorm.

Je voelt je verlamd, door de chaos in je hoofd. Het leven voelt daarom regelmatig als een strijd. Je ervaart onrust en voelt je niet begrepen door je omgeving. Je bent veel bezig met wat je ‘hoort’ te doen en wat je allemaal ‘moet’ in plaats van met wat werkt voor jou.

Je wil grip, op je leven. Een duidelijke richting en het gevoel dat jij achter het stuur zit van jouw leven. Want je weet, dat er dan zoveel meer mogelijk is. Je hebt het verlangen om meer rust te ervaren, innerlijke rust. Zodat je (weer) kunt genieten van de dingen die echt belangrijk zijn voor jou.

Je wilt vrijheid ervaren, om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt. Ben jij klaar om in beweging te komen? Naar een (werk) leven met meer rust, energie en plezier? Wil jij jouw ADHD voor je laten werken in plaats van tegen je?

Ik kan je helpen.

Ik ben Danielle, enthousiast, gepassioneerd en direct. Ik gun het jou om achter het stuur te gaan zitten van jouw leven. Ik geloof dat ADHD juist je kracht is. Als jij jouw leven gaat leven op jouw manier, volgens jouw regels, dan wordt er ineens zoveel meer mogelijk!

 

Plan een gratis kennismaking met Danielle

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Danielle verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul hieronder je hulpvraag in. Liever later? Dat kan ook, sla dan de vraag over.