Skip to main content

Carola Duinkerken

Hi, ik ben Carola

ADD coach

6 weken wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Ede

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Eerlijk, Praktisch, Vriendelijk

Over Carola

  • Praktische coaching vanuit je mens-zijn
  • Begeleiding van jongeren, volwassenen en gezinnen
  • Coaching met paarden in een unieke groene omgeving

Vind jij keuzes maken lastig? Zoek je een manier om doelen te stellen in je leven? Of bots je tegen iets anders aan? Met al mijn ervaringen help ik jou, je kind of het hele gezin om een oplossing te vinden voor een probleem, op een heel praktische manier. Ik ben Carola Duinkerken: ADD-coach, docent in het mbo en al meer dan 20 jaar actief als studie- en loopbaanbegeleider. Doordat ik niet alleen coach ben, maar ook ADHD-ervaringsdeskundige, zijn er heel wat herkenningspunten en voelen onze gesprekken al snel vertrouwd.

Hoe werk ik het liefst? Niet vanuit een probleem of gedraging, maar vanuit je mens-zijn – met je sterktes en zwaktes, je ervaringen en het netwerk om je heen. Ik werk in mijn onlinecoaching graag met de principes van Stephen Covey die je helpen om de hoofdzaken te onderscheiden van de bijzaken. Ook gaan we aan de slag met de ADD-formule van Margo Matse.

Een van mijn specialisaties is systemische coaching met paarden. Steeds meer mensen kiezen daarvoor. De paarden helpen je om je hart en je hoofd te laten samenwerken, en worden snel gewaar hoe je je voelt – zonder dat je het hoeft uit te leggen. Zit je vast? Dan spiegelen de paarden zich aan wat er in je leeft. Zo wordt het al snel duidelijk wat je onzeker of juist blij maakt, welke keuzes bovendrijven en wat de volgende stap is. Bovendien werken de natuur en de dieren rustgevend, en zorgen ze voor focus. Na zo’n sessie krijg ik heel vaak de reactie dat mensen zich veel lichter en rustiger voelen.

 

Plan een gratis kennismaking met Carola

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Carola verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*