Skip to main content

Arinda Schoutsen

Hi, ik ben Arinda

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Steenbergen

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Geduldig, Rustig, Sensitief

Over Arinda

Mijn naam is Arinda Schoutsen. Getrouwd met Sjors en trotse moeder van Flore, Fjall en Lonne. Ik houd van wandelen, lezen, reizen door Scandinavië, goede gesprekken én rust. Al van kleins af aan worstelde ik met mezelf en vond het lastig om mijn plek te vinden in deze ‘’harde prikkelmaatschappij’’. Ik probeerde te voldoen aan andermans verwachtingen, had last van stemmingswisselingen, stress, emotie-eten en voelde me depressief. Nu weet ik dat dit te maken had met mijn ADD & HSP kenmerken en eigenschappen én dat hier een oplossing voor is.

Ik leef mijn leven nu op een manier die bij mij past en dat gun ik jou ook. Als afgestudeerd Holistisch Leefstijl- en Vitaliteitscoach én ervaringsdeskundige (zelf hoogsensitief en diagnose ADD) help ik jou omgaan met jouw kenmerken en eigenschappen, zodat jij jouw ADD als kwaliteit en kracht kunt inzetten. Tijdens jouw zoektocht naar de beste (en liefste) versie van jezelf draaien we samen aan de 5 leefstijlknoppen en stemmen die volledig op jou af.

Wil je meer informatie? Maak dan gebruik van het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Ik help je graag om liever te gaan zijn voor jezelf. Want lief zijn voor jezelf is het beste medicijn!

 

Plan een gratis kennismaking met Arinda

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Arinda verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*