Skip to main content

Annemarie van Kallen

Hi, ik ben Annemarie

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Utrecht

Doelgroep

Volwassenen

Eigenschappen

Direct, Humor, Warm

Over Annemarie

Je hebt veel kwaliteiten en talenten, maar je voelt dat je meer kan dan je nu laat zien, je hebt moeite met de valkuilen van ADD en met het vol innemen van jouw plek. Je bent van harte welkom om daarover met mij in gesprek te gaan.

Graag coach ik jou én daag je uit door scherpe, rake vragen te stellen, zodat jij de regie krijgt (en houdt) over jouw leven, jouw werk, jouw relaties en je jouw (ADD) kwaliteiten steeds beter kan inzetten en ik doe dat met humor én liefdevol. Jij bent ok en je bent veel meer dan je ADD, ook het gezin waarin je bent opgegroeid, school etc. hebben grote invloed op hoe je handelt en hoe je naar jezelf kijkt. Als je ‘steeds weer’ tegen dezelfde problemen aanloopt, hoe hard je ook je best doet om het anders te doen en je je dat ook elke dag opnieuw voorneemt, zonder het gewenste succes dan is dat frustrerend. Inzicht in de manier waarop ADD jou vastzet, jij je erdoor laat beperken én in jouw patronen/ gedrag, geven jou weer nieuwe mogelijkheden om tot bloei te komen en je vrij te voelen en vol jouw plek(ken) in te nemen.

Ik ben Annemarie, bijna 48, een ervaren, doortastende coach en ADD ervaringsdeskundige. Direct, resultaatgericht met een grote dosis humor en warmte, stel ik je vragen over datgene waar je in vastloopt, krijg je inzicht in waar dat vandaan komt, zodat er weer beweging ontstaat, in de richting die helemaal bij jou past.

Als coach en als mens ben ik zelf ook altijd op zoek naar de beweging, naar wat er wél mogelijk is, ben ik leergierig en altijd bezig met (persoonlijke) groei en ontwikkeling, jij ook? Je bent welkom!

 

Plan een gratis kennismaking met Annemarie

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Annemarie verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*