Skip to main content

Annemarie Laarmans

Hi, ik ben Annemarie

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Amersfoort

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Doortastend, Sensitief, veilig

Over Annemarie

  • 1-op-1 coaching van volwassenen, jongeren en ouders
  • AD(H)D (ook in het gezin), hoogsensitiviteit en burn-out ervaringsdeskundige

Hulpvraag

Hoe ga ik om met AD(H)D-gerelateerde klachten? Hoe ga ik om met AD(H)D in het gezin? Hoe kan ik meer rust, structuur en overzicht in mijn leven krijgen? Dit zijn een aantal veelvoorkomende vragen waar ik je bij kan helpen.

Ik ben gecertificeerd ADHD-coach en mijn kinderen en ik hebben AD(H)D. Met mijn professionele kennis én persoonlijke ervaring breng ik mensen in contact met wie ze werkelijk zijn en geef ik handvaten en tools om goed om te leren gaan met AD(H)D (bij je kind) in het dagelijkse leven.

Patronen doorbreken

In coachgesprekken zoeken we samen naar jouw onbewuste patronen: waarom doe jij de dingen die je doet? Please je anderen en pas je jezelf constant aan? Of ben je onzeker en zet je vaak een masker op?

We onderzoeken hoe je jouw patronen doorbreekt en welke gedachten, overtuigingen en waarden je daarbij helpen. Wat is belangrijk voor jou? Wat maakt je blij? Wat wil jíj doen? Als je meer in verbinding bent met jezelf, is meer in verbinding zijn met anderen makkelijker.

Jezelf zijn

Ik ervaarde zelf de rust van helemaal mezelf mogen zijn. Ook met mijn drukkere kant. Leven vanuit wat mij blij maakt en verwachtingen van anderen loslaten. Ik ben milder naar mezelf, richt me op het positieve en kies wat werkt voor mij.

Mijn sensitiviteit en intuïtie zijn nu mijn krachtbronnen. Hierdoor leg ik in coaching snel de vinger op de zere plek en komen we samen tot nieuwe inzichten.

Specialismen:

  • AD(H)D
  • Diagnose ADHD op latere leeftijd
  • Burn-out
  • Chronische pijn en vermoeidheidsklachten door fibromyalgie
  • Hoogsensitiviteit

Aan de slag

Benieuwd hoe jij helemaal jezelf mag zijn met jouw (kenmerken van) AD(H)D? Hoe je jouw kwaliteiten leert ontdekken en positief leert in te zetten? Hoe jij door de toepassing van praktische tips meer rust, structuur en overzicht in je dag krijgt? Hoe je jouw kind (eren) met AD(H)D beter kunt helpen? Ik begeleid je graag in jouw zoektocht.

Stuur me een bericht, dan gaan we aan de slag!

 

Plan een gratis kennismaking met Annemarie

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Annemarie verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*