Skip to main content

Annemarie Laarmans

Hi, ik ben Annemarie

ADD coach

Geen wachttijd

Coacht ook online

Locaties

Amersfoort

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Eigenschappen

Doortastend, Sensitief, veilig

Over Annemarie

  • Individuele coaching vooral voor (jong) volwassenen en ouders
  • Ervaringsdeskundige op het gebied van Ad(h)d en burn-out

Mijn individuele cliënten komen met AD(H)D -gerelateerde klachten of vanuit een (beginnende) burn-out. Ze willen meer rust, structuur, balans en/of overzicht.

Ik ga graag met jou op zoek naar wat jouw onbewuste patronen zijn: waarom doe jij de dingen die je doet (bijvoorbeeld pleasen, maskeren)? Daarna gaan we kijken naar wat er nodig is om jouw patronen te doorbreken en welke gedachten, overtuigingen en waarden jou daarbij helpen. Dan komt er ruimte om te kijken naar mogelijkheden die er voor zorgen, dat jij kunt doen wat je écht wilt doen. Door de dingen te doen waar jij blij van wordt, die voor JOU belangrijk zijn, ben je meer in verbinding met jezelf en daardoor kun je ook meer in verbinding zijn met anderen.

Als gecertificeerd AD(H)D-coach, met ADHD en kinderen met ADHD, breng ik mensen weer in contact met wie ze werkelijk zijn en dat is vaak veel meer dan ze zelf zijn gaan geloven. Ik heb zelf ervaren hoeveel rust het brengt, wanneer ik gewoon mezelf mag zijn, met mijn rustige en ook met mijn drukkere kant.  Dat ik leef vanuit waar ik blij van word, en niet vanuit wat er van me wordt verwacht. Ik ben milder naar mezelf en kijk vooral naar de positieve dingen en naar dingen die wel werken voor mij.

Mijn sensitiviteit en mijn intuïtie zijn nu mijn krachtbronnen. Ik kan hierdoor in coaching snel de vinger op de zere plek leggen, wat vaak vernieuwende inzichten geeft. Ik begeleid je graag in jouw zoektocht, naar hoe jij met of zonder AD(H)D, helemaal jezelf mag zijn en jouw talenten meer kan benutten.

Mijn specialismen zijn:

  • Ad(h)d (ook late diagnose)
  • Burn-out
  • Chronische pijn en vermoeidheidsklachten (fibromyalgie/ weke delen reuma)
  • Hoogsensitiviteit

Stuur me een berichtje, dan ga ik graag met jou aan de slag!

 

Plan een gratis kennismaking met Annemarie

  • Je bericht wordt rechtstreeks naar Annemarie verstuurd
  • Je ontvangt (95% van de tijd) binnen 2 werkdagen een reactie
  • Krijg grip op jouw ADD!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*